2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun canım
Birde şunu nasıl yazıyoruz yazmak istediğim. Bir söz varda yapamadım

Eklentiler

• 3BD86ADC-A044-4CBA-B66B-5AC000706D4F.webp
    3BD86ADC-A044-4CBA-B66B-5AC000706D4F.webp
    37 KB · Görüntüleme: 30
Geçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Eki Görüntüle 2810258
Size de geçmiş olsun cnm
Ahh boncuk damadım nasıl da öpermiş kardeşini koyamazmış 🙂

Bilmez miyim hiç çok zor cidden. Zaten o tedavi süreçleri çok sıkıntılı binbir emek var isteyip de sahip olamamak ne kadar acı bi durum😢 Ablamın da benimde aynı zamanda oldu bebeklerimiz o bizim cocuklara bakarken gözlerinin içi parlıyor. Öyle seviyor sarılıyor ki kim bilir nasıl içi gidiyor benim de yavrum olsa diye. Umarım dileyen bekleyen isteyen herkese nasip etsin 🤲 yengen için de çok geçmiş olsun bebeği ona sıkı sıkı tutunsun inşallah 🙏
İnşallah Rabbim nasip etsin 🙏🙏 isteyen dileyen herkese

Aslihaydo Aslihaydo gecmis olsun kuzucuguma, hiç durmaz ki kıpır kıpır..

C cecenn bizim ki iki gün öyle tek uyku yapti ama cok huysuz ve huzursuzdu. özellikle aksam uykusunu beklerken ne yapacağını şaşırdı. ondan sonra illallah dedim ertesi gün saat 7de gec de olsa yatırdim ikinci uykusuna. öyle böyle sonra eski düzene döndü. çocuktan çocuğa degisiyor galiba, ama bizimki hic hazır değil, hasatimi çıkardı.

Bize de tam yetmiyor gibi hele son bir saat baya zorlu geçiyor. 😊

Biz 15 gün önce 10 gün kadar öylr uyudu ama öğlen 13-15.00 kadar yatıyordu sabah 9 uyanıp akşam 9 uyutuyordum
Şimdi akşam 10 da uyutuyorum sabah 8 gibi kalkıyor iki uyku yaptırıyorum
KıLara da sormuştum hatta yetersiz demişlerdi tek uyku

Aslında düzen olarak güzelmiş 1 3 arası uyuması gün içinde huysuzlanmıyorsa ben devam ederdim sanırım. Biz diyorum ya 7de kalkıp 1 saatlik tek uykuyla akşam etmiş insanız değişik bir bünye 😁

Geçmiş olsun vallahi hep öyle hareketli çocuklar ekstra yaralıyor kendini. Bizim kızda akşami yarasız kapatmıyor genelde. Sabah masadan düştü. Göktürk neyereye vurdu kafasını.Eki Görüntüle 2810258
Oyy yavrular nasıl güzelsiniz maşallah 🧿 geçmiş olsun durucuk😍😍
Aslihaydo Aslihaydo geçmiş olsun canım
Birde şunu nasıl yazıyoruz yazmak istediğim. Bir söz varda yapamadım
Kendi fotona tıklayınca hesap detayları kısmına gir canim orda özel başlık kısmına yazınca cikiyo boyle

Size de geçmiş olsun cnm
Ahh boncuk damadım nasıl da öpermiş kardeşini koyamazmış 🙂
Hiç kıyamaz zarar kendi bile verse öper☺️
kim düşse birşey olsa, öptüğün anda ağlamayı keser. Önceden biz öperdik acıları geçsin diye. Artık bize ihtiyaç duymuyorlar. Birbirini öperek susuyorlar.
Geçmiş olsun duruya da 😕🙏🏻
Sağol canım.
geçmiş olsun, Umut da başucunda, severim onların kardeşliğini 😍🥰🥰
Birinin başına birşey gelse, hemen diğeri gelir öper geçsin diye.
Oyy yavrular nasıl güzelsiniz maşallah 🧿 geçmiş olsun durucuk😍😍

Kendi fotona tıklayınca hesap detayları kısmına gir canim orda özel başlık kısmına yazınca cikiyo boyle
Sağol canım

Sağol canım benim gelinini suçlamak istemem ama onun yüzüne oldu. Abisinin saçına yapıştı, oda karşılık veriyordu. Bende ocağa yağ koydum kızsın patatesleri atıyım dedim. Birbirine girince döndüm onları sakinledim ayırdım. zaman geçmiş yağ çok yanmış. Patatesi attığım gibi tava tutuştu. Bende aspiratör yanacak diye korktum tavayı kaptım lavobaya attım. Bunlarda ateşi görünce bacama dolandı hepten korktum. Çocukları yakacam diye. Bı su bile tutamadım yanan onlar gibi birde onları sakinledim.
Yaa sabah kızartma yaptım ben de kızlara aklıma sen geldin yağ yanığı da ayrı bir acı olur ki😒yaramazlar yoruyor lar analarını. Daha büyük şeyler de olabilirmiş Allah korumuş sizleri canım onhnla geçmiş olsun
fena olmuş misim ama belki anlamamışlardir kimin konuştuğunu. benim kızımın öğretmeni ekran paylaştiysa anlamıyor, bir kaç cocukla ilgili oldu, göremiyorum kimin konuştuğunu diyor. 😁😁

ben ne yaptım, bir keresinde öğretmen cikartma işlemi yaptırıyor, boncuk çizin diyor. benim kızım da geç kalmış, işlemlere yetişmek için, bosver bosver boncukları, sen şunları yaz dedim. öğretmen kim bosver diyor bakayim demesin mi? alım al, morum mor oldu. hiiic sesimi çıkarmadan sesi kıstım. valla kötü niyetim yoktu, cocuk gec kaldi diye şeyettiydim de diyemedim.

ama benden kötüsu de olmuştu, kadin oğluna (ögrenci1. sinif) bir bağırıyor ama öyle böyle değil, niye öğretmenini dinlemiyorsun vs vs. herkese bir kal geldi, sonra ses kapandı, bir dakika geçmeden bağırilan cocuk sesini açtı, agliyor ama nasil içli içli öğretmenim ben sizin dediginizi anlamayamadim, bir daha söyler misiniz? anneme yazdıklarınızı mesaj atar mısın diye, hem hıçkırıyor hem konuşmaya çabalıyor öğretmen de yazık uzaktan ne desin, ne yapsın, yavrum sen simdi dersten çık, ben sana göndereceğim dedi. benim kiz da ne dese beğenirsin atıyorum ismi Ali olsun. Alinin de annesi ne kötüymüş ama, öyle anne mj olur? sanki kendi anasi hic bağırmiyor, kanatsiz melek.🤭🤭🤭 o ders öğrencilerin bile neşesi kalmadı. çıt yok derste konuşmdılar.

oo seninki ne ki bosver olur öyle durumlar.
Aman ın n senin maceralar da kötü olmuş ya aslında öğretmen kapatabilir herkesin sesini ben bakıyorum derslerde açık mikrofon varsa kapatıyorum söz isteyen kendi açıyor. Öğretmen katılımcıları ekranın bir köşesine sabitlese ordan görür kimden ses geldiğini de muhtemelen bilmiyordur. Benim kıza anlattım da anneee yaaa rezil ettin beni diyor bi de cadı🤪
Yalnız kilo cetveli de süper ama. Başlangıç 62 şu anki kilo da 62. Çok istikrarliyim vesselam 😂
💃💃💃Güzel bence evde olup almamayı başarmak da 🧿
Biz yine bildiğiniz gibi 😬
Geçmiş olsun canım Göktürk, karizmatik erkek🧿
Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Benimki düşmez çok huysuz oluyor 2saattam dayanma süresi halen😂 sabah 7civarı kalkıyor 11 de yatıyor 1 saat yaklaşık uyuyor sonra bir de 4 de yatıp 1-2 saat arası uyuyor 9-9,5 arası akşam uykusu artık. Uyuyacam diye ağlıyor hiç dayanamıyor ki
Oyyy güzel gelinim geçmiş olsun kuzucuma 💐💐💐 ne tatlılar birbirlerini sakinleştiriyorlar demek öperek 🥰🥰

Eveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attık 💃💃Göktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor daha😒😒 dışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni😴😴

Kızlar bebesi gündüz tek uykuya düşen var mı? Uzmanlara göre erken ama Eylül hiç dinler mi uzmanmış falan 2.uykuyu nadiren ve zor yapıyor. Uykusu olduğu halde direnişte 1 ay olacak nerdeyse
Bizimde öyle bazen çok ağlıyor ama uzmanlara çok bakma sen çocuk hazır hissettiğinde oluyor bence her çocuk Farklı arada yapıyorsa devam et baktın her gün yapıyor denersin canım

Eveeett foto çekimimzi biz de yaptırdık stresini üstümüzden attık 💃💃Göktuğ biraz ağlasa da fena değildi işte dikkatini dağıttık 4 elden şebeklik yaptık falan 1 saatte bitti gitti şükür.
Parasını ödedik kadın bir durdu size yılbaşı öncesi ücreti mi verdim ben dedi.yok dedim şubatta aldım rezervasyon. Ama 700 lira olması lazım dedi. Baktık Watsap konuşmalarına 550 lik paket istiyorum yazmışım ben zaten direk. Hımm tamam benim hatam o zman kusura bakmayın sizinki de böyle olsun artık dedi. Eşim arkadan farkını ödeyelim ödeyelim diyor daha😒😒 dışarda bir sıkıştırdım bunu ben anlaşmışım ona göre gelmişim niye ekstra para ödeyim dedim hee işte öyle dedim ne var kızıyorsun diyor bu adamın bu bilmezlikleri öldürecek beni😴😴
Hadi bakalım hayırlı olsun göktuğ beye 🥰 biz yaptıramadık almila krize girdi 🤦🏻‍♀️ Evde yapacağım bende elbiseleriyle artık

Back
X