Yaaa sağol kuzum doktora gideceğiz orda soracaktım cevaplamış oldun
Jadem dis meselesini sen yine de sor gıster canim ihmal etme benim bildigim belki bos bilgidir

doktor daha iyi bilir.vida olayı çok korkutucu olmuş..Allah koruyor..benim de basima geldi.oyuncakta vida oluyor ya pil yerinde.sokulup yere düşmüş eline alirken yakaladim.simdi ne alsa eline, ver deyip istiyorum sonra havaya kaldirip büyük büyük olduu deyip saklıyorum o da gülüyor.sonra bu yöntemle annem oyun yapacak diye hep tasımaya basliyorlar

Demek aile apartmanina gittin hea

hadi iyisin..iki elti de ayri ayri gelir sana

illa bi yarış oluyor.dogasinda var

Bu arada gezi hayaline bayıldım

güleriz eğleniriz hem nasıl

hayali bile güzel

yanimiza kocaman bir ilk yardim cantası da alalim ama

muhtemelen dusmeler itmeler kakmalar cırmiklamalar havada uçuşur

elif ile ata ali ile zeynep de kavuşur

Bende akşam yemeyinde masa kurma ve toplama görevi verdim zeynebe gururla yapıyor söylene söylene ev hanımı olmak çok zormuş diyormuş babasına tek yaptığı tabak kaşık koyup kaldırmak
Oyy gelinim kıyamam

annesi çekirdekten yetistiriyor

⚘
Sungerlerimi kemirdi Asım beyimizde az değil. Bizimki tadı olmayan hiçbir şeyi 2. Kez sokmuyor ağzına. Tabi o süngere çikolata sürsem kesin yer.
Dilzarcim yanığın nasıl oldu daha iyimi. Acısını nasıl hafiflettin, seni kıskandım, sabahta ben yaktım elimi sert deri yandı Allah'tan ama acıyor.
Ahh be canım.neler atlatmışsin..okurken kanım çekildi..yaniktan beterdir o korku bi de sarıldilar demişsin

Allahim korusun..geçmiş olsun elin de pek kötü yanmış..insAllah sakinlemistir canım.anestol hametan silverdin..bunlar her evde bulunmalı iste ama.yapniyoruz.. hemen sürsen belki farklı olurdu?
?
D
dilzar
dilzarım senin yanık nasil oldu? Hafifledi mi azıcik
Yaaa demi şimdi methiyeler düzerdim oraya da ayıp olmasın dedim

valla daha yazardım ya ne noktalar varda

şimdilik benden bu kadar

şekerpare yapardı hep böyle şeyleri körle yatn şaşı kalkar hesabı bana da bulaştı sanırım

❣❣❣
Benden sana ne bulaştı bilmem ama senden bana samimi bir sevgi bulaştı güzel yüreklimm

❣❣❣❣❣❣
Kızlar abimin eşi aradı nasıl ağlıyor kanaması olmuş dua edin ne olur doktoru yerleşme kanamasıda olabilir olumsuzda olabilir demiş ve bugün doğum günü o kadar kötü ki
Son durum nedir zeyayim..insAllah haberler guzeldir
Bugun misafirim vardı , arkadaşlardan birinin 3,5 yaşında kızı var . Sena hem onunla oynamak istedi hem de oyuncaklarını vermedi. Çok şaşırttı beni . Kızın elinden oyuncakları çekti çekti aldı. Bir de daralınca bir iteklemesi vurması var . Şaşırdım kaldım . Hiç oturmadım , sürekli peşinde dolandım . Babası sıkarak seviyor , daraltıyor çocuğu . İtMeye Ordan meyilli ama vurmak da nerden çıktı. İki çocuklu arkadaşlara selam olsun burdan
Ve aleyküm selam

bu akşam iki defa kizi boynundan tutup kaldirmaya calisti..kanim cekildi boynu kirilirsa falan diye.uyardim ama yalnız bırakamam artik hic. Wc gideken ayrı odalara koyayim bari... hayir bir de yanindaydim yani

Senakus a bak sen bir de öyle mahzun bakişlar atiyor hicc beklemezdim a a a a a

seni yere bakan yürek yakan seni

İnşallah kuzum . Kısmetse 10 Nisan Cumartesi yapalım diyoruz. Aslında 7 si. Ben de Doğumda ysptıranamıştım. İnlsllah güzelce hazırlanabilirim.
Betüşümmm kuzummm. Allahım esirgesin
Ben işte de çok yoruluyorum kafam yoruluyor Ebrucum
Almilam nasıl oldu kuzum. Ateşi düştü mü
Ben evi oldu bitti severim. Özlesem de Ata ağar basar İnşallah emeklilik hakkı verirler. Hemen olurum vallahi
Doğum hem erken oldu hem salgının yasakların tavan zamanı idi. İlk doğumgünü olsun dedim
Kuzum beni emekli etsinler kadroma seni atasınlar
Saol kuzum. Gülen yüzüm o benim.

. Atarım kuzum foto
DGöktuğum yetişiyor maaşallah kuzulara.
Var da ödenecek krediler insanı bağlıyor işte. Ah keşke alabilseydim
Ahh be canim dünürüm..sen de haklisin..hangi birimiz ekonomik sıkıntı çekmiyoruz ki

Allah tez zamanda ferahlık versin insAllah

❣
İyi diksiyona sinir olmak da bi bizim ülkede var sanırım aynısını yaşıyorum çünkü
Az büyüsün o da sırnaşır annesi
Deniz'in de
Ee sen Türkçe öğretmenisin olacak o kadar

seni bari yadirgamasinlar