2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Herkese iyi pazarlar kızlar 🤩 Sleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
biz sleepy kullanıyoruz, molfikste 5 kullaniyorduk. bunda 5 + aldik. kilo olarak da 12. kilo 75 cm. vucut yapısı olarak toto ve üst vucut daha yapili, bacakları nispeten daha ince

Herkese iyi pazarlar kızlar 🤩 Sleepy kullanan var mı aranızda şimdi sipariş verecem de 5 numarası olur mu acaba kilo aralığına uyuyor ama kalıp olarak daha küçüktü galiba sleepy
Kuzum primanın 6 sını kullanıyorum biraz büyük ama 5 numaralar küçük geliyordu. Deniz de 6 yı kaldırır gibi. Sleepy nin kalıpları küçüktü ama yeni çıkardığı ürünü bilmiyorum
misskokulumm misskokulumm çarşamba çekildi ama yüzümüz hala mor olduğu için Photoshop bekliyorum 😁
Oy Senamnm kıyamam

Aneeermm kayinvalideye yakalandik 😁😂😂 Umudum- Umudum- kizini dogru yere vermişsin 🤭🥰🥰 böyle kaynanaya can kurban kiz 🥰🥰😁😁
tabi kız kaynanamdan ne gördüysem hepicigini güzeller güzeli iki gelinim senama ve karyama ona gore davranacam. helin anne olacak adimiz ama icinde anne geciyorsa hakkini vermekmlazim. kadin dayanismasi lazim. sevmek korumak destek olmak lazım ❤ Umudum- Umudum- BKGK BKGK
Hep acemilikten 😂

Hiç şüphem yok canım dünürüm Helinnnnn Helinnnnn 😍
canimm❤
Ben de dikkat ediyorum mamadan sonra hemen yatmıyor filan ama ek gıda olayı elimi kolumu bağladı . Ne yerse veriyorum . Çok nadir kabul ettiği için yemeyi . Geçen çorba verdim biraz acılık vardı. O da ağzını açınca yedirdim yiyor diye . Ama sonrasında midesi hep ağzına geldi . Bakalım acı olayına en azından dikkat etmem gerek

İlahi miss 😁 fotoğraf seçmek zor gerçekten. Senin çokmuş bir de . Bende azdı ama yine de seçmekte zorlandım . Pasta patlatmadıgımıza pişman oldum . Benim kıza güvenemedim vazgeçmiştim .fotoğraflarınız çok güzel bu arada . Vecihi olmuş bizim oğlan ya 😁
yaaaa nasıl ya siz çekim yaptınız ve haberimiz mi yok 😳
biz baayaadir 6 kullanıyoruz abi kardeş. demekki grupta totosu en büyük civan🤓
misskokulumm misskokulumm çarşamba çekildi ama yüzümüz hala mor olduğu için Photoshop bekliyorum 😁
isteriz isterizzzz. biz onun her hâline hayraniz. be shopu yaa😉

tabi kız kaynanamdan ne gördüysem hepicigini güzeller güzeli iki gelinim senama ve karyama ona gore davranacam. helin anne olacak adimiz ama icinde anne geciyorsa hakkini vermekmlazim. kadin dayanismasi lazim. sevmek korumak destek olmak lazım ❤ Umudum- Umudum- BKGK BKGK

canimm❤

yaaaa nasıl ya siz çekim yaptınız ve haberimiz mi yok 😳

biz baayaadir 6 kullanıyoruz abi kardeş. demekki grupta totosu en büyük civan🤓

isteriz isterizzzz. biz onun her hâline hayraniz. be shopu yaa😉
🥰🥰 muhteşemsin ne diyim 🥰🥰🥰🥰keske herkes senin gibi kayınvalide olsa 💖🥰💖🥰💖

Bizden sözlümüze selam olsun. Dün tek uyku sürekli ağıt gece de uykudan ağlayarak kalktı. Mübarek dişleri ne kadar bekledim inatla çıkmadılar şimdi hepsi taarruzda mahvoldu yavrum. Gelinciğime öpücükler

Günaydın kuzum. Eylül kuzumu öperim
Oyy yavrum ya kıyamam ogluşa 😔 bizim de hem alt hem üst zorluyor gibi sanki..haftaya da aşılarımız var..Ata ile Elifin asılari da ayni zaman..bakalim nasıl olacak.ebe de su cicegi asisi bitmeden gel, yeni geldi hemen bitiyor dedi.. sanki taze ekmek var gel der gibi 🤭😁
Oyy oyy gecenelrde 20 yas disim 1 hafta ağrıdı da mahfoldum..kimbilir nasıl acılari var..istahi gitti.sadece yumuşak gıdaları yiyor o da azaldi yani.ekmek icini bile reddediyor.ben de minik kuru üzüm aldım.kaynar suda bekletip yumusatiyorum.onlari veriyorum.iyice gucsuz kalmasin diye.şok dan aldim çok yumuşak iyi oldu.bastan sunnet diye 21 verdim ama kanmiyor ya 😁 karni ac çünkü hicbisey yiyemiyor e uzumler de cok minik.21 uzum toplaşsa bi araya bi ceviz buyuklugu oluyor.bu sabah biraz daha fazla verdim.Ata nın da Elifin de butun nisan bebelerinin agrisiz çıksın disler inşAllah 🥰💖🙋‍♀️

Bu arada kizlar a101 de çerezlerde indirim olmuş.ama yuzde kac bilmiyorum 🤷‍♀️.esim biseyler almiş.bi ara konusu olmuştu bunun.soyle demistiniz ben de soyleyim dedim insAllah bitmemistir.ama ben kuru uzumu şok dan aldım a101in nasıl bilmem.

Kuzum primanın 6 sını kullanıyorum biraz büyük ama 5 numaralar küçük geliyordu. Deniz de 6 yı kaldırır gibi. Sleepy nin kalıpları küçüktü ama yeni çıkardığı ürünü bilmiyorum

Oy Senamnm kıyamam
Primada 5 kullanıyırum canım fiyatları aşırı uçmuş gibi geldğ bana primanın 😑

misskokulumm misskokulumm Vecihi pozlara bayıldıM 😀 güzel aile 🥰
Teşekkürler canım ben de çok beğenerek seçtim o konsepti😁
Maaşallah GÖKTUĞ paşama. Ailecek harikasınız. Allahım esirgesin. Adam fotojenik ne güzel pozlar öyle. Vaallahi gördükçe kuzuları çok duygulanıyorum. Hamdolsun bugünlere misskokulumm misskokulumm
Amin çok şükür canım teşekkür ederim ❤️❤️
misskokulumm misskokulumm oy maşallah ne kadar güzelsiniz her biriniz. Göktuğ'um aslan damadım onun havasını yesinler. Valla bayıldım hepinize çok güzel bir ailesiniz. Hem yüzünüz böyle gülsün inşallah. Maşallah sizlere🧿🧿🧿
Sağolasın canım dünürüm amin inşallah hepimiz mutlu mesut büyütelim yavruları 🥰🥰
misskokulumm misskokulumm ayri ayri bayıldım fotolariniza.masallah Allahim bozmasın. maviler icinde sen de kizlar da Göktuğ da cooook güzelsiniz. uçakli konsepte de bayıldım bayıldım. 😍😍🤩🤩nas felak da okudum uzaktan uzaktan.
Allah razı olsun canım bak uzaktan gönül Bağımız ne güzel ya dualar ediliyor bayılıyorum grubumuz ne güzel 🧿🧿çok teşekkür ediyorum ❤️❤️

O ogretmen61 yetiştim mi almadan bilmem ben de molfix 5 kullanıyordum iyiydi sonra netten sleepy 5 aldım dar geliyor biraz da fazla almıştım yarısı bitti. Bitse biran önce diye bakıyorum. Sleepy alırsam 6 alacam. 11,5 Du kilosu en son benimkinin de.

Back
X