ne iyi olduKopyadan bende faydalandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne iyi olduKopyadan bende faydalandım![]()
hmm o zaman ben kimiiim? hadi bakiiim beni dürt. bakalim oturmuş mu?Bana da olmuştu zamanla oturuyor kuzum![]()
Kızımın dogum gününde yapacağim buraya hatıra kalsinKız herkese yaptın beceri yapamadık biz ya![]()
HahahahKız esas senden bana bulaştıben uzun uzun hiç yazmam ki normalde
İpek kuzum burda olsa hemen sanatçı kişilikleri birleştir em ama uzak en azından ailem orda belki bir araya geliriz ha S Susam_tanesi
Ben cesaretini kutlarımda pekiştirmek olur gidip direk parmağını prize sokrasıın diye korkuyorum
Sözler var ama ikna edici değil kız demekki daha alamadım verimay bazen Asya ile fotolarımza bakıyorum hala inanmadığım oluyor
![]()
Teşekkür ederim canım ❤ elif daha iyi cok şükür yara oldu iste orasi. Bu gece az su degdi diye agladi. Yandi herhalde ya da yanacak diye korktuÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Çok dikkat etmek lazım çok tehlikeli bu elektrik işiElife de geçmiş olsun. Daha iyi mi?
![]()
Sagol canimAmannn senin başına gelen şeyler de hep büyük büyük ya Allah daha beterinden korusun canım geçmiş olsun![]()
Herkesin bir imtihani var miss canGünaydın kızlar
Kalppare geçmiş olsun canım nedir bu elektrikten çektiğin senin Allah esirgesin
Zeyay1420 çok geçmiş olsun canım Ayşecik biran önce iyileşir inşallah. Betüş te çok çektim ben de gece tıkanır ağlar ağlar ayy çektirmez çok hasta olmuştu bir dönem üst üste kulak enfeksiyonu falan çok zor hasta bebek
Hıımm fark etmemişim canımBlup cumadan beri girmediki cheryumda girmedi onları sayma bence görmediler.
Teşekkür ederim canim..begenmene sevindimMasallah canim bir omur mutlu olsunlar insallah saglikla buyusunler
Pastalarida kendin yapmissin masallah sana valla ben normal pasta bile yapamam
Oyyy Guzel kiz Asya
Cok gecmis olsun cnm
Umudum-
Canim sena ya da kocaman Masallah o nasil guzelliktir tuu tuu tuuuu nazae degmesin![]()
Eksik biri kalmamistir insAllahgrup başkanı seçtim seni. o nasıl yoklama almaktir![]()
Ya evet var sahi..ben sık yazanları baz almıştım
Teşekkürler canımm zara da çok çok tatlı maşallah ailenizeO ogretmen61 ya ben deniz beyi yeni gördüm çok tatlı ya maşallah reels videolar çok iyi
@cecenn Eylül ne kadar çok sana benziyor canım çok tatlı Ayrıca etkinlikler çok iyi bir ikisini yapacam![]()
Hansela da var bazilari giriyor sadece okuyor. Yabancı değildir bakanlarYa evet var sahi..ben sık yazanları baz almıştım![]()
Bu haftadan itibaren mi yasaklar, ben çocuklarla dinledim ama ne dinledim. Ramazanda başlıyor sandım.Kızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz??Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi..
Ne şans bizdekide yaa doğumu ayrı yasaklı oldu doğum günü ayrı. Evde 3 kişi yapalım desek çok saçma olacak hafta içi yapalım desek çalışıyoruz. Akşam yapalım desek çok geç olacak. Aman yaa ne yapcaz şimdi bilmiyorum![]()
Gunaydin canm biz cafe ayarlamstik cumartesiye oyle buyuk birsey olmayacaktı gerci ama simdi yasak geldigi icin evde yapicaz sadece esimin abisi ve bir arkdsim gelecek kızıyla aksilik olmazsa.Kızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz??Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi..
Ne şans bizdekide yaa doğumu ayrı yasaklı oldu doğum günü ayrı. Evde 3 kişi yapalım desek çok saçma olacak hafta içi yapalım desek çalışıyoruz. Akşam yapalım desek çok geç olacak. Aman yaa ne yapcaz şimdi bilmiyorum![]()
Sıkma canın bir çözüm bulunur elbet. Haftaiçi öğleden sonra izin alsan hazırlıkları yapar akşam da 1 saat kutlarsınız aslında. İzin durumu nasıl olur veriyorlar mı öyle bilemiyorum tabi. Yada baharın dediği gibi ramazan sonrsını bekleyip de yapabilirsinKızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz??Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi..
ben çocuklardan tanıyorum. zararın annesisin sen
aynen bu bağışıklık zorlayacak bebeleriPandemi bebesi olmaları daha kötü vücut bağışıklık kazanamadı ki yel esse alır mikrop görse alırinşallah hemen iyileşir kuzum
ben de daha almadim. yeşimin dediği yerden sipariş verecem. hem çok uygun herşey var hemde yeşim çok beğenmiş.Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşerben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff
yok böyle bi delilikkAnalara huzur yok analar ayak uzatmaz![]()
Kız seni senden bulamazsam Asım paşanın yanaklarından bulurumhmm o zaman ben kimiiim? hadi bakiiim beni dürt. bakalim oturmuş mu?( eskiden dürtme vardı, ne komikti ya o ozellik.)
He ay biz yapamadık sen yapKızımın dogum gününde yapacağim buraya hatıra kalsin
Hahahahevet fazla cesaret vermeyin bağa jadem
Ya di mi insan inamiyor ya
Teşekkür ederim canım ❤ elif daha iyi cok şükür yara oldu iste orasi. Bu gece az su degdi diye agladi. Yandi herhalde ya da yanacak diye korktu
Sagol canimAllah beterinden korusun Aslıcım.. beterin beteri var derler yaa..
Herkesin bir imtihani var miss can
Allah beterinden korusun.tesekkur ederim canım❤
Hıımm fark etmemişim canımben direk gruptaki arkadasları saydim.kim girdi kim girmedi bakmadım hic
Teşekkür ederim canim..begenmene sevindimaraba icin dua istemissin..Allah en hayırlısını nasip etsin canım..
![]()
Aynen ya ne üzüldüm akşamdan beri doğumları öyle doğum günleri böyle oldu. Haftasonu kimse gelemez hafta içi herkes çalışıyor akşam zaman çok kısıtlıKızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz??Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi..
![]()
Elimle sabah beri işin içinden çıkamadıkKızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz??Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi..
Sizin de bu haftasonuydu dimi sende geldin aklıma cafede yapacaktı diye ufff napalım hayırlısıGunaydin canm biz cafe ayarlamstik cumartesiye oyle buyuk birsey olmayacaktı gerci ama simdi yasak geldigi icin evde yapicaz sadece esimin abisi ve bir arkdsim gelecek kızıyla aksilik olmazsa.
Zaten ablamlardan biri rahatsizlanmis gtmis tahlil vs vermis ama koronami diye baktirmamis simdi bizimkilerde supheleniyorlar o yuzden onlar gelmezler bizde aramzda ufak capli kutlayacagiz.