2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız herkese yaptın beceri yapamadık biz ya 🤣🤣🤣🤣
Kızımın dogum gününde yapacağim buraya hatıra kalsin 🥰
Kız esas senden bana bulaştı 🥰 ben uzun uzun hiç yazmam ki normalde 🤣🤣
İpek kuzum burda olsa hemen sanatçı kişilikleri birleştir em ama uzak en azından ailem orda belki bir araya geliriz ha S Susam_tanesi 🥰💙
Ben cesaretini kutlarımda pekiştirmek olur gidip direk parmağını prize sokrasıın diye korkuyorum😝😝
Sözler var ama ikna edici değil kız demekki daha alamadım verim 🥰 ay bazen Asya ile fotolarımza bakıyorum hala inanmadığım oluyor 🤣🤣🤣
Hahahah 😄😄😄 evet fazla cesaret vermeyin bağa jadem 😁
Ya di mi insan inamiyor ya 🥰🥰🧿🧿
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş. Çok dikkat etmek lazım çok tehlikeli bu elektrik işi🙄 Elife de geçmiş olsun. Daha iyi mi? 😢
Teşekkür ederim canım ❤ elif daha iyi cok şükür yara oldu iste orasi. Bu gece az su degdi diye agladi. Yandi herhalde ya da yanacak diye korktu 🤷‍♀️
Amannn senin başına gelen şeyler de hep büyük büyük ya Allah daha beterinden korusun canım geçmiş olsun 🙏
Sagol canim 🥰Allah beterinden korusun Aslıcım.. beterin beteri var derler yaa.. 😑

Günaydın kızlar
Kalppare Kalppare geçmiş olsun canım nedir bu elektrikten çektiğin senin Allah esirgesin🙄
Zeyay1420 Zeyay1420 çok geçmiş olsun canım Ayşecik biran önce iyileşir inşallah. Betüş te çok çektim ben de gece tıkanır ağlar ağlar ayy çektirmez çok hasta olmuştu bir dönem üst üste kulak enfeksiyonu falan çok zor hasta bebek
Herkesin bir imtihani var miss can 🤷‍♀️ Allah beterinden korusun.tesekkur ederim canım❤
Blup cumadan beri girmediki cheryumda girmedi onları sayma bence görmediler.
Hıımm fark etmemişim canım 🤔 ben direk gruptaki arkadasları saydim.kim girdi kim girmedi bakmadım hic 🤷‍♀️
Masallah canim bir omur mutlu olsunlar insallah saglikla buyusunler 💕
Pastalarida kendin yapmissin masallah sana valla ben normal pasta bile yapamam 🤣

Oyyy Guzel kiz Asya 💕💕💕

Cok gecmis olsun cnm
Umudum- Umudum-
Canim sena ya da kocaman Masallah o nasil guzelliktir tuu tuu tuuuu nazae degmesin 😍😗
Teşekkür ederim canim..begenmene sevindim 🥰🥰 araba icin dua istemissin..Allah en hayırlısını nasip etsin canım..🥰

Kızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz?? Zeyay1420 Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi.. 😕😕😕

Ne şans bizdekide yaa doğumu ayrı yasaklı oldu doğum günü ayrı. Evde 3 kişi yapalım desek çok saçma olacak hafta içi yapalım desek çalışıyoruz. Akşam yapalım desek çok geç olacak. Aman yaa ne yapcaz şimdi bilmiyorum 🥺🥺

Günaydınlar🎊🎊
Büyük kızımla Göktuğ un kahvaltılarını yaptırdım. Kızım derste, oğlan dolanıyor bakayım ben de çay içiyorum. Hava güzel gibi bugün öğleden sonra küçük bir hayvanat bahçesi gibi bir yer var oraya götüreyim çocukları diyorum.
Jadesi Jadesi çok güzeldi canım fotolar benim bile buradan içim açıldı😍

Kızlaar doğum günü yapmayanlar. Yasaklar geldi ne yapmayı planlıyorsunuz?? Zeyay1420 Zeyay1420 senle biz aynı hafta sonu yapacaktık. Kaldık mı şimdi.. 😕😕😕

Ne şans bizdekide yaa doğumu ayrı yasaklı oldu doğum günü ayrı. Evde 3 kişi yapalım desek çok saçma olacak hafta içi yapalım desek çalışıyoruz. Akşam yapalım desek çok geç olacak. Aman yaa ne yapcaz şimdi bilmiyorum 🥺🥺
Bu haftadan itibaren mi yasaklar, ben çocuklarla dinledim ama ne dinledim. Ramazanda başlıyor sandım.
Tam olarak ayın kaçında doğdu ipek. 1 ay sonra ramazan yasağı kalktıktan sonra yapsan, gecmi olur. Bana kalırsa geç olmaz. Böyle keyif almayacaksan ertelenebilir aslında

Gunaydin canm biz cafe ayarlamstik cumartesiye oyle buyuk birsey olmayacaktı gerci ama simdi yasak geldigi icin evde yapicaz sadece esimin abisi ve bir arkdsim gelecek kızıyla aksilik olmazsa.
Zaten ablamlardan biri rahatsizlanmis gtmis tahlil vs vermis ama koronami diye baktirmamis simdi bizimkilerde supheleniyorlar o yuzden onlar gelmezler bizde aramzda ufak capli kutlayacagiz.

Sıkma canın bir çözüm bulunur elbet. Haftaiçi öğleden sonra izin alsan hazırlıkları yapar akşam da 1 saat kutlarsınız aslında. İzin durumu nasıl olur veriyorlar mı öyle bilemiyorum tabi. Yada baharın dediği gibi ramazan sonrsını bekleyip de yapabilirsin

Bende de arada Zeyay1420 Zeyay1420 ve D dilzar karışıyor onu da Kk dan bakınca hemen hatırlıyorum 😀
ben çocuklardan tanıyorum. zararın annesisin sen 🤩
Pandemi bebesi olmaları daha kötü vücut bağışıklık kazanamadı ki yel esse alır mikrop görse alır 🙄 inşallah hemen iyileşir kuzum
aynen bu bağışıklık zorlayacak bebeleri😔
Ehh bize de aslan damat diye sevmek düşer 🥰 ben almadım balon napcam ya her şeyim son dakika benşm poff
ben de daha almadim. yeşimin dediği yerden sipariş verecem. hem çok uygun herşey var hemde yeşim çok beğenmiş.
Analara huzur yok analar ayak uzatmaz 🤣🤣🤣
yok böyle bi delilikk

S Susam_tanesi canim biz 2 kez kutluyoruz. aileler kalabalık. herşeyimi alıp ilk babamlarda kutlayacam bi hafta sonra da kv e gider orda kalir orda kutlayacam 😉 yakınsa böyle yapılabilir ya da izinli olduğun hafta ici gün vardı ya o güne ayarla. erteleme bence ya

Kızımın dogum gününde yapacağim buraya hatıra kalsin 🥰
Hahahah 😄😄😄 evet fazla cesaret vermeyin bağa jadem 😁
Ya di mi insan inamiyor ya 🥰🥰🧿🧿
Teşekkür ederim canım ❤ elif daha iyi cok şükür yara oldu iste orasi. Bu gece az su degdi diye agladi. Yandi herhalde ya da yanacak diye korktu 🤷‍♀️
Sagol canim 🥰Allah beterinden korusun Aslıcım.. beterin beteri var derler yaa.. 😑 Herkesin bir imtihani var miss can 🤷‍♀️ Allah beterinden korusun.tesekkur ederim canım❤
Hıımm fark etmemişim canım 🤔 ben direk gruptaki arkadasları saydim.kim girdi kim girmedi bakmadım hic 🤷‍♀️
Teşekkür ederim canim..begenmene sevindim 🥰🥰 araba icin dua istemissin..Allah en hayırlısını nasip etsin canım..🥰
He ay biz yapamadık sen yap🥰🤣
Vermem şekerparem işin belli olmuyor 🙄

Aynen ya ne üzüldüm akşamdan beri doğumları öyle doğum günleri böyle oldu. Haftasonu kimse gelemez hafta içi herkes çalışıyor akşam zaman çok kısıtlı😞abimlerin test sonuçları Bi belli olsun inş bebişimiz artık bizimleyse onlar risk almayalım diye gelemezler diğer abim ben işimi ayarlarım pasta kesme fotoğraf zamanı gelirim dedi bende elbise süs bakıyordum yine hevesim kaçtı eşime göre zaten ne gerek Bi pasta alır kutlarız modunda bilmiyorum karman çorman oldu kafam

Elimle sabah beri işin içinden çıkamadık 🙄 yapalım diyoruz yok anam millet nasıl gidecek eve geri falan dedik bilemedim ya

Gunaydin canm biz cafe ayarlamstik cumartesiye oyle buyuk birsey olmayacaktı gerci ama simdi yasak geldigi icin evde yapicaz sadece esimin abisi ve bir arkdsim gelecek kızıyla aksilik olmazsa.
Zaten ablamlardan biri rahatsizlanmis gtmis tahlil vs vermis ama koronami diye baktirmamis simdi bizimkilerde supheleniyorlar o yuzden onlar gelmezler bizde aramzda ufak capli kutlayacagiz.
Sizin de bu haftasonuydu dimi sende geldin aklıma cafede yapacaktı diye ufff napalım hayırlısı

Back
X