2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Havayı kim kaybetmiş ben bulayım çıtır🥰 senin güzel görüşünden o yoksa ben ne havalıydım gençken😝 gözüme kalem sürüp rimel sürünce batıyor gözüme o kadar unutmuşum 🤣🤣🤣
Daha gençken dediğin geçen seneden bahsediyor sun galiba.🥰
Doğal guzelsin işte daha ne istiyorsun. Rimele kaleme ihtiyacın yok.😘

Yok cnm yeni açılan biryer aslında spa için randevu almıştım. Yeni açılıyor burası çekim de yapıyorlarmış. Ekstra bi ücretle. Kıyafet yokmuş pandemi nedeniyle kıyafet ayarlamıyoruz dedi. Senin dediklerin nasıl acaba?
Canım ins ta dan link attım Bi bak hoşuna giderse

Gönderdim kuzum🥰
sagol canim baktım bi ama yine yarım kaldı illa bi iş çıkıyor 😫
Ooo tutmayın beni artıkgezme vaktidir 🤣 yeter evde oturduğum 😝 sağol güzel dünürüm ya yine fotoo çekineceğiz bazen yapma diyorum bazen yap off çok aradayım cuma günü de doğum günğ
havalar ısınsın yaylaya gideriz biz yasaklarla başka da birşey yapamayız ya zaten neyse ama manzarası doğası şahanedir ben hakkımı orda kullanayım 😍
Serinin devamı gelmeli hepinizden bekliyorum atın kendinizi doğaya öyle iyi geliyor ki🥰
Ya bende beslenmeyi kessem benşm kız beni keser🙄 dediğin gibi emdiğinden değil dün öyle yorulmuşum ki beşiğe koymayı bırak meme açık yatmışım eşim koydu beşiğine 🤣🤣
alıntılar karıştı sen abla beni. yap doğumgünü ya. yani öyle süsleme felan değil ama bi pasta ve onun ifadesi fotoğrafla bu ani. bidaha 1 yaşında olmayacak asyamiz❤
Yine sen yine Excel tablosu 🤣🤣🤣 ya o buradaki adı benimsemek bende de var hatta biraz önce instadan helinn yazıp aradım göndermek için 🤣
benim mail felan da hep helindir. nickname gibi değil aslında. kızım olursa helin olur diye düşünmüştüm herşeyi de onla butunlestirmistim ñeyse ki abimin bir kizi oldu ismini helin koydular bende evin koyarım dedim bu sefer ama yine olmadi kimse kız doğurmadı 😁🙈
Hiç aklımda yokken heveslenip çekim işine giriştim😬 bana kıyafet önerisi olan var mı acaba. Erkek salopet tulum tarzı bişey bakıyorum ama karar veremedim tam. Bu tarz nasıl olur acaba. 🙄
canim seri olanı sevdim ben. canlı renkler güzel oluyor . bizim takımlar komple 150 tl di. gömlek ask-i papyon pantolon. 2 günde de geldi. istersen onu atayım bak bi.

Var var Doga Delisi Doga Delisi var hatırladığım😊
Unutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederim 🤍 Umudum- Umudum-
Ben pek giremiyorum artık. Zaten sizler kadar aktif de yazamıyorum. Bir kosusturmadir gidiyor.

Dün ya da bir önceki gündü tam hatırlayamıyorum Zeyay1420 Zeyay1420 di sanırım. Kızının burnu akıyordu. Benim kızın da epey aktı. Doktor serum fizyolojik yetmiyorsa sabah akşam rhinfant burun spreyi sık dedi. Ya geçeceği vardı ya da işe yaradı artık bilemiyorum iki güne kesti geniz akıntısini da. Umarım geçmiştir tabi buna gerek kalmadan.

Unutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederim 🤍 Umudum- Umudum-
Ben pek giremiyorum artık. Zaten sizler kadar aktif de yazamıyorum. Bir kosusturmadir gidiyor.

Dün ya da bir önceki gündü tam hatırlayamıyorum Zeyay1420 Zeyay1420 di sanırım. Kızının burnu akıyordu. Benim kızın da epey aktı. Doktor serum fizyolojik yetmiyorsa sabah akşam rhinfant burun spreyi sık dedi. Ya geçeceği vardı ya da işe yaradı artık bilemiyorum iki güne kesti geniz akıntısini da. Umarım geçmiştir tabi buna gerek kalmadan.
Ben de kullanmıştım onu , daha 3-4 aylık filandı sanırım. Günde bir kez sıkmıştık biz de . Burun olayı çok etkiliyor çocukları .

desene hepsi aynı zamanlarda kurtlandi😂 valla uyandırdım ben ya. gece uykusunun yerini hiçbirşey tutmuyor. çok fena yaramaz oldu bu ara. yetişilmiyor valla

kesinlikle katılıyorum. çekirdek aileyi korumak benimsetmek de lazım. ileride ki planım pandemi bitmiş bebeler de büyümüş az yani anlıyorlar doğumgünü. 2 doğumgünü artı 4lu çekirdek kutlama 😍

ne diyem baharım Allah yardımcımız olsun 🙏
Ne kadar güzel söylemişsin 🥰😍 evet doğru kalabalık da güzel ama bence bebeklerimzie sorsalar annem babam kardesim yanımda olsun daha ne olsun derler 🥰😍

Ne kadar güzel söylemişsin 🥰😍 evet doğru kalabalık da güzel ama bence bebeklerimzie sorsalar annem babam kardesim yanımda olsun daha ne olsun derler 🥰😍
ben kalabalık ailede büyüdüm şekerparem ama o çekirdeği de arzulamadım desem yalan olur. anne de olmayınca çekirdek hiç olmadi sanki. yeğenler kardeş oldu abimler baba gibi ablam anne gibi yengemler sagolsun yeri geldi abla yeri geldi anne oyle buyuduk iste. simdi oglanlari cok gotururum isterim bilsinler geniş aileyi ama çekirdeği hissetsinler. bak bunu kv ve kb da çok hissediyorum ve hoşuma gidiyor. güven veriyor insana. daha bi huzurlar sanki eşim ve görümcem ve artık ben 😉

havalar ısınsın yaylaya gideriz biz yasaklarla başka da birşey yapamayız ya zaten neyse ama manzarası doğası şahanedir ben hakkımı orda kullanayım 😍

alıntılar karıştı sen abla beni. yap doğumgünü ya. yani öyle süsleme felan değil ama bi pasta ve onun ifadesi fotoğrafla bu ani. bidaha 1 yaşında olmayacak asyamiz❤

benim mail felan da hep helindir. nickname gibi değil aslında. kızım olursa helin olur diye düşünmüştüm herşeyi de onla butunlestirmistim ñeyse ki abimin bir kizi oldu ismini helin koydular bende evin koyarım dedim bu sefer ama yine olmadi kimse kız doğurmadı 😁🙈

canim seri olanı sevdim ben. canlı renkler güzel oluyor . bizim takımlar komple 150 tl di. gömlek ask-i papyon pantolon. 2 günde de geldi. istersen onu atayım bak bi.
Olur bi bakabilirim.

Sağlık olsun tabikuzum ama bu hastalığa ok fazla şeyi feda ettik ona canım sıkılıyor benşm kendi adıma 😔
Öyle deme kuzum..sen esin yavrun iyisiniz ya❤ olumlu bak moralini düşürme..evet zor..ama kader 🤷‍♀️ üzme kendini..benim ailem de gelemedi..yaza gittigimizde bir pasta yaparız keseriz dedik 1.5 yas partisi 😅 pandemi sayesinde buçuklu yaşlari da kutlayacagiz sanırım 🙄😅😅

Ben bi tablo yapmıştım ya karışınca ordan açıp bakıyordum baka baka oturdu. Yine bazen doğum günlerine bakmak için kullanıyorum arada 🤭instada da fotoları gördükçe alıştım ama bazen birinin fotosuna falan bakacağımda buradaki rumuzu yazıp aramaya kalkıyordum o çok komik oluyor şimdi herkesin rumuz+gerçek ad eşleşti bende 👍🏻👍🏻 Yeni arkadaşlara ancak alışacağım ama. Bi de ben önceden bu kadar aktif olmadığım için pek tanımıyorum.
Özur dilerim istemsiz güldüm 😅😅 affet 🤭🤭 mühendis kafasi diye bir deyim var ya hani şu an ona sahit oldum 😁 tablo da yapmış üşenmemiş valla alkışlıyorum helal olsun planlama insanisin vesselam 🥰🥰🥰😍😍😍🧿🧿

Jadesi Jadesi evet canim suan sirket araci var ama sebir dışı sıkıntı esim istemiyor e cocuk yokken bir canta al cik istedigin yere git simdi bebegin esyalari zaten sığmıyor bir yere birde virus var bitmeyen oda bitmiyor zaten araba sart oldu. Bakalim hayirlisi artik. Senin gölcükte ne isin var :) bende gebzedeyim yolun duserse gel kahve icelim ,☕
Şirket aracı da nimet en azından var 🤣 ya bizim arabada küçük eşim taktı sanki Borcumu yok gibi değiştircem deyip duruyor dedim önce borçlar bitsin🙄 kuzuşum gölcük buranın ödemiş diye bi ilcesi var oranın köyü İzmir sınırlarındayım hala ama kahve içmeyi çok isterdim😍

Allah önce annenin gönlüne göre müşteri sonrada size hakkınızda hayırlı bir araç nasip etsin. Çok amin💕
Aynen öyle canım yavruların doğumları doğum günleri hep böyle oldu ne yapalım sağlık olsun. Dünden beri baya üzülmüştüm de baktım değişen bişey yok olacağına bıraktım artık😉
Ayşe anlamıyor onun için sorun değil tabi de Zeynep ve yeğenim çok hevesliydiler bide Ayşe çok güzel mum üflüyor diye sayıları habire pasta taşıyor eve ona üflemek için sağlıkolsun ne yapalım güzel günlerde daha çok kutlayacağız yaşları olur inş 💕
Ayyy ne güzelmiş havale düzelsin de biz gidemiyoruz seni bari izleriz💕bende severim değişik yerler görmeyi ne planlar vardı da sağlık olsun inş gelsin artık güzel günler
Evet benzer rumuzlarda karışıklık oluyordu bende de ama instayla birleşince tam oturdu herkes yerli yerine
Senin doğa resimlerini hasretle bekliyorum ben kendi adıma inşallah biter de şu virüs 🙄🙏

Aynen öyle canım yavruların doğumları doğum günleri hep böyle oldu ne yapalım sağlık olsun. Dünden beri baya üzülmüştüm de baktım değişen bişey yok olacağına bıraktım artık😉
En güzelini yapmışsin dünürcanım 🥰 bu arada benin diğer dünürcanım nerde ya? Huu huuu nerdesin dünürcan 😍 nzh99 nzh99

Daha gençken dediğin geçen seneden bahsediyor sun galiba.🥰
Doğal guzelsin işte daha ne istiyorsun. Rimele kaleme ihtiyacın yok.😘
Ah geçen sene koca göbekli yürürken tısıldayan bişeydim tam bu günlerde 🤣🤣 ay heyecanla bekliyordum ya ne günlerdi 😍😍
Senin güzel kalbin nezaketinden o işte hep 😍💙 sende çok güzelsin kız 10 sene sonra senin gibi görünsem daha ne 💃

ben kalabalık ailede büyüdüm şekerparem ama o çekirdeği de arzulamadım desem yalan olur. anne de olmayınca çekirdek hiç olmadi sanki. yeğenler kardeş oldu abimler baba gibi ablam anne gibi yengemler sagolsun yeri geldi abla yeri geldi anne oyle buyuduk iste. simdi oglanlari cok gotururum isterim bilsinler geniş aileyi ama çekirdeği hissetsinler. bak bunu kv ve kb da çok hissediyorum ve hoşuma gidiyor. güven veriyor insana. daha bi huzurlar sanki eşim ve görümcem ve artık ben 😉
Nasıl güzel düşünüyorsun 🥰 ben de senle ayni hissi taşıyorum..kalabalik ailede büyüdüm ama o çekirdeğin tadi da başkadır❤🥰 Allah sağlık sıhhat versin de bir arada olalım ❤😍 daha nolsun 😍🧿

Yayla varsa ne hacet başka şeye riske gerek yok😍
Yok pasta keserim tabiki ama öyle parti tarzı yapamayacak gibiyim millet işten çıkıp gelse asyanın uyku saati geliyor gündüz gelse nasıl gelecek aman bilmiyorum ki 🙄 kısmet bakalım
Demek abin koydu ha 😍 ne düşünceliler💙

Öyle deme kuzum..sen esin yavrun iyisiniz ya❤ olumlu bak moralini düşürme..evet zor..ama kader 🤷‍♀️ üzme kendini..benim ailem de gelemedi..yaza gittigimizde bir pasta yaparız keseriz dedik 1.5 yas partisi 😅 pandemi sayesinde buçuklu yaşlari da kutlayacagiz sanırım 🙄😅😅
Öyle taş Rabbim sağlık versin belki sonra yaparız bizde bi onla bi onla derken 6 7 kere pasta keseriz😍🤣

Ben bi tablo yapmıştım ya karışınca ordan açıp bakıyordum baka baka oturdu. Yine bazen doğum günlerine bakmak için kullanıyorum arada 🤭instada da fotoları gördükçe alıştım ama bazen birinin fotosuna falan bakacağımda buradaki rumuzu yazıp aramaya kalkıyordum o çok komik oluyor şimdi herkesin rumuz+gerçek ad eşleşti bende 👍🏻👍🏻 Yeni arkadaşlara ancak alışacağım ama. Bi de ben önceden bu kadar aktif olmadığım için pek tanımıyorum.
İbana da at o tabloyu ya 😂😂😂🙄🙄🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X