2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Geçmiş olsun dünürüm. O kadar sempatiksin ki herşey senden elektrik alıyor. Allahım korumuş şakaya gelmez vallahi. Elifim de kafasını mı vurmuş kıyamam kaçıncı vukuat. Bunla geçmiş olsun
Yaa dünürüm ne tatlışsın 😍
Evet ya bu kız biraz sakar ve heyecanlı 🤭 yürürken bodoslama gidiyor 😅 hayir babasi da arkasindaydi hemen
Tutamadim dedi..biraz kavga etmis olabilirim 🤏
Çogu düşmeler babasina bıraktığımda oluyor..elif'i de ali gibi büyük sanıyor 😑
Sevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler
Oo geçmiş olsun dünür enistemize 😔 ay cok zor bel ağrısı ya 😑
Sen de cok yoruluyorsun haliyle simdi..insAllah çabucak iyilesir canım.. damadima sevgiler..kv tembihledi anneni üzme yorma dedi de 🥰🥰

SonsuzUmut SonsuzUmut zarayla halay çekmek istiyorum o nasıl bir kulak ve ritm duygusudur. 41 kere maaşallah Kuzummm benimm
Sorma ya Tam halaycı🙈çekeriz canım beraber Zara başı alır atayı da Tutar elinden başlar halaya 😂
Halay başı lazımsa söyleyin Kızlar yollayayım
Zaten hanımağamın yapacağı dans halay olurdu😃halk oyunlarına yönlendiririm büyünce bende çok severim 😁😁😁

Yaa dünürüm ne tatlışsın 😍
Evet ya bu kız biraz sakar ve heyecanlı 🤭 yürürken bodoslama gidiyor 😅 hayir babasi da arkasindaydi hemen
Tutamadim dedi..biraz kavga etmis olabilirim 🤏
Çogu düşmeler babasina bıraktığımda oluyor..elif'i de ali gibi büyük sanıyor 😑

Oo geçmiş olsun dünür enistemize 😔 ay cok zor bel ağrısı ya 😑
Sen de cok yoruluyorsun haliyle simdi..insAllah çabucak iyilesir canım.. damadima sevgiler..kv tembihledi anneni üzme yorma dedi de 🥰🥰
Sekerparem benim kizda gozumun onunde dusuyor birsey yapamiyorum sok oluyorum o sira sanirim😶🤣
Gecen gitmis plates topuna yuvarlandi dustu kiz top bir yana hali bir yana esim bir yana uctu 🙃

Sorma ya Tam halaycı🙈çekeriz canım beraber Zara başı alır atayı da Tutar elinden başlar halaya 😂
Zaten hanımağamın yapacağı dans halay olurdu😃halk oyunlarına yönlendiririm büyünce bende çok severim 😁😁😁
Kizz cok tatlıydı bende gorum Masallah ya 😍😍😍

Sekerparem benim kizda gozumun onunde dusuyor birsey yapamiyorum sok oluyorum o sira sanirim😶🤣
Gecen gitmis plates topuna yuvarlandi dustu kiz top bir yana hali bir yana esim bir yana uctu 🙃
Ayy güldürdün beni ya 😁 desene karya bi düşüyor onu tutacam derken herkes bi yana düşüyor 🤭🤭
Ya esim hep bisey olmaz yurur o yapar o havasinda..ondan kızıyorum ben..az cok ihtimalleri dusunmek lazim.yoksa tabi benim de tutamadigim oluyor illa be baharim 😑😑

Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar 🤣😍 15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar 🙋 benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum👏💪 sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum 🤣🤣 hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün 🤪🤪🤪
Cok guzel olmus eline saglik :)

Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdik 😍 cok şükür bu günlere..
Masalalh Karya kızımıza iyi ki doğmuş sağlıkla büyüsün 💓🤗 kendini tembel gösterip bize fake atan 🤪bir anda yürüyüp şaşırtan 😳esmer guzelimiz 🌼🌼🌼nice yaşlar gör prenses🎊🎊🎊🎊

Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar 🤣😍 15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar 🙋 benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum👏💪 sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum 🤣🤣 hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün 🤪🤪🤪🤪🤪

Çok güzel olmuş ellerine sağlık annesi😊

🤦‍♀️Yoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor🤪🤦‍♀️🤷‍♀️

Allah kolaylık versin devrelerin de suçu yok ya yanacak ya yanacak 😄

Unutmadığın,hatırladığın için teşekkür ederim 🤍 @Umudum-
Ben pek giremiyorum artık. Zaten sizler kadar aktif de yazamıyorum. Bir kosusturmadir gidiyor.

Dün ya da bir önceki gündü tam hatırlayamıyorum Zeyay1420 Zeyay1420 di sanırım. Kızının burnu akıyordu. Benim kızın da epey aktı. Doktor serum fizyolojik yetmiyorsa sabah akşam rhinfant burun spreyi sık dedi. Ya geçeceği vardı ya da işe yaradı artık bilemiyorum iki güne kesti geniz akıntısini da. Umarım geçmiştir tabi buna gerek kalmadan.
Ne kadar düşüncelisin teşekkür ederim biraz daha iyi şimdi ekran görüntüsü aldım👍🏻

Allah Allah öyle çok rastlanan akılda olacak bi isim değil tuhaf olmuş😶 ya olsun Civanım şaşkın bakışlım abisine sırdaş olur arkadaş olur😍😍😍 ömürleri güzel olsun
amin canım benim. inşallah arkadaş olduklarını da görmek nasip olur 🙏
Sevgili Dünürüm, baba dünürünüz Pazar günü bahçede çalıştı rüzgar vardı ters hareket mi yaptı bilemiyorum beli tutuldu. Ata yı değil kaldırmak tutamıyor bile Pazartesi yarım yamalak çalıştım git gel çok yaptım uyuttum gittim falan dün izin aldım hala iyileşmedi bugün rapor alacağım sağlık ocağı boşalsın diye bekliyorum. Ata babasıyla kudurmaya gezmeye alışmış alıp çıkarıyorum adam dinleniyor biraz. O yüzden uzak kaldım. Yetişmeye çalışıyorum. Bebeleri sana benzetmişler ben seni göremedim ama benziyorlardır illaki. Sevgiler gelinciğime öpücükler

İlerde bir kızın olur inşallah Helin im. Çok da güzel olur. Namrun a mı çıkıyorsunuz yaylaya
yeniköyde canim ama namrun da var bi evimiz kv lere ait. uzak geliyor orasi bi de yeni koy sakin ve cok acik etrafi. bir gun birlikte gidelim 😊
@ebru_can_ebru özel mesaj atacaktım ama atamadım kapalıymış galiba
Eki Görüntüle 2813677
caaanim mühendisim minicik düzeltme yapiverecem civan 10 nisan. bu arada geçen 3000 sayfa öncesine gidip doğum anını yazdığım yeri buldum. o gün birçok kişi doğum yapmış yasakların geldiği gündü. çoğu yok şimdi okuyunca bi duygulandım. 4 saatte bitivermis bende herşey. herkes canim dünürüm umudumu sormuş. o zamanlar çok aktif değildim hatırlamıyordum ama duygulandirdi😐
Kizlar Gunaydin biz bugun 1 yaşimiza girdik 😍 cok şükür bu günlere..
oyyy oyyy güzeller güzeli karyam prensesim iyi ki doğmuşsun annene yoldaş olmuşsun. annesi ayrı kendi ayrı güzel güçlü kadınlar bir ömür birlikte huzurlu mutlu sağlıklı olun ❤❤❤
🤦‍♀️Yoğunluktan ne yaptığını şaşırmış bir anne bırakıyorum buraya. Bugün derslerimin en yoğun olduğu gün 10 dk aralarda koştur koştur bişeyler halletmeye çalışıyorum. Bir önceki arada ayşeciğin bezini değiştirdim yatağın üzerinde de şarz aleti vardı onuda yerine koyayım diye aldım ama bezi çekmecede şarj aletini çöpe koymuşum iyi mi eşim şarj aletini sorunca çekmecede bak dedim elinde bezle gülerek geldi senin devreler iyice yanmış diyor🤪🤦‍♀️🤷‍♀️
yaaaa çok güldüm valla ama iyi geldi sagolasin 😁
Allah mutlu mesut anali babali uzuuuunn bir ömür nasip etsin güzel gözlü Karyamıza 🥰🥰
Karya nadir bulunan bir isim olduğu icin bulamadım.ama böyle bisey yaptım 🥰
Prenseslere bu yakisir çünkü 😍

sen ne güzelsin ya. bende ali ve erva ya yapmak istemiştim ama buraya nasıl yükleniyor beceremediydim🙈
ben niye göremedim ya. zara çok uzakta değilsin. adana dibimiz. civan da masallah her ritm var. sen ara civan bir ekip kuralım 🥰

Gunaydiiiiinnnnn hepinize Nerabalar arkadaşlar 🤣😍 15282773 kere uyandığım bir gecenin sabahından selamlar 🙋 benim fenomen kızçemin bugün şapka defilesi var kreste gece 2 ye kadar onunla uğraştım el becerisi sıfır olan bir kişiye göre güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum ve kendimi tebrik ediyorum👏💪 sizin de beni tebrik etmenizi istiyorum 🤣🤣 hadi gözünüz gönlünüz el işçiliği görsün 🤪🤪🤪🤪🤪
Günaydın haydom uyumadı mı 🙄🙄
Tebrik ediyorum dünürüm çokta güzel olmuş neraba arkadaşlar şapkama bi Rayk alırım 🤣🥰

Back
X