- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Ben soğanı elde doğuruyorum..kv elini boyle alıştır dedigi icin..ona göre maharet belirteciAllah razı olsun gerçekten. Ben de ona karşılığında tava böreği yaptım. Çok sever börek çörek tarzı şeyleri
Ayneeen katılıyorum. Genelde eşim mesaiye kaldığında veya yiyip geldiğinde ne varsa yerim en kötü yoğurt falan yer geçerim çocukla ilgilenmek varken ne gerek sonra ipek uyuyunca çayla bişeyler atıyorum daha iyi oluyor
Havuçları rendeleyip kavanoza koyunca 1 hafta dayanıyor. Hiç bişeye gerek yok. Ben de kayınvalidemden öğrendim o da çalışan bir kadın olduğu için öyle yaparmış. Karalahanaları tuzla ovup limon sirke koyup öyle koyuyorum ama havuca bişey gerek yok. Bu arada soğanları ben şu ipli doğrayıcı ile doğruyorum onunla o kadar kötü olmuyor ayrıca olsa da ne olacak midemiz mi beğenmeyecekbenim de gözlerim çok yanar iki gözüm iki çeşme akar hatta robottan çekene kadar bile yanıyor veya yanımda biri soğan kavursun hemen yanar. Tek çare doğrarken doğrama tahtasına sirke sürmek ama o da hafif sirke tadı bırakıyor soğanda
![]()
Ben de yanına biberini domatesini koyuyorum canim.haa bu arada ben ispanagi da yikayip guzel suzdurup dograyip koyuyorum.zaten 1 kilo ıspanak bize cok geliyor. 3 e boluyorum. 400 400 200 gr gibi. 200 grlik da lor peyniir vs borek harci yapıyorumKışlığa yapılan barbunya bamya börülce fasülye onlar zaten kışlık hazırlığı benim kastım onları hazırlarken bile gereken soğan biber domates tarzı şeyleri koymak. Onlar da olunca yemek pişirmesi dakikalar alıyor. Bi de iyi bir düdüklü tencere. Ben çocuk yokken bile işten eve gelir gelmez mutfağa girer hepsini düdüklüye atar ağzını kapatırdım üzerimi değişene kadar pişerdi. 7 de eve geldiğim için bunlar kritik oluyordu şimdi pandemi sağolsun 18.15 de geliyorum![]()
Ne bileyim ama onu yaşarmiyorBende soğana göre değişir o kuzum genelde yaşarır soğan bunazlılıkla ne alakası var
Seni o kaadr seviyorum ki jadem aklımdan çıkmıyorsunYine girdim rüyalarınaiyiyim şekerimparem bin bin bin şükür halimize
tersi çıkar diyelim hepimizin mutluluğu daim olsun
Valla ne günlerdi..alerji beni bitirdi..cok yıprandim..Kalppare sabah okudum ohh iyi etmişsin kocana
erkeklerin hiç aklına gelmez gerçekten illa tek tek söyleyeceksin. Yazık kıyamam sana
geçti gitti bir daha gelmesin ay o günler
Kocam da korktu ateş çıkıyordu ggözümden