- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Canım ben.yogrulmus kurabiye hamuru koyuyorum.cikarip bekleyince sekil verip firinliyorum. Bazen sekil verip donduruyorum.kolaylik oluyor.boregi de cigden sarip koyuyorum.kokmuyor o zaman.Ben hamurişi koyamıyorum maalesef kısa sürede tüketmezsek koku oluyor hiç sevmiyorum onu
Aciklayacaktim ama umudum aciklamisKalppare ıspanağı çiğden dondurucuya mı koyuyorsun canım?
Valla çocuklardan midir bilmem ama benim de hareketlerim yavas ya yavas bildigin..kanim cekilmis gibi.. bu durum yasimizdan mi kilomdan mi neden ben de bulamadim.umudumBen de yıkayıp doğrayıp suyunu süzdürüp dondurucuya atıyorum çiğden . Bugun de doğum günü için bir şeyler yaptım . Börek kaldı sadece ona da gücüm kalmadı . Ben de çok yavaşım elim hiç pratik değildir . Hem kafam yoruluyor hem vücudum bu şekilde . Yaptığımda da bir şey yok ama belim koptu
Geçmiş olsun canım..Ahh Çınar ahh..seni kipirdak seniİyi akşamlar kızlaar
Pek bakamadım foruma bir iki gündür. Çınar bey bu ara coştu. Hele bugün evde bayağı zorlandım ya. Sabah 9da kahvaltı yaptım. Akşam 8.30 a kadar tek lokma yiyemedim. Migren tuttu doğal olarak
Çınar da koltuğun altından oyuncağını almak isterken kafası koltuğun altına sıkışmasın mıömrümden ömür gitti vallahi ya. Neyse ki koltuğu bir hamleyle kaldırıp çektim geri Çınarı. Kaşı kızardı biraz. Sizler nasılsınız?