- 9 Eylül 2019
- 7.044
- 20.448
- 298
- 35
Hemde ne suikast hain kocaGeçmiş olsun canım korona değildir bence. Bayramda kısıtlama yapacaklar sanırım yine. Gitme konusuna bişey diyemiyorum hiç geçen gün arkadaş çağırdı özledim oğlanı hiç sevemedik gel diyor. Benim kızlar kursa okula gidiyor bir şey olursa bizden gelmeyim hava güzel olunca parkta falan oturalım dedim vazgeçtik.insanın psikolojisi de çok önemli. Belki bayrama yakın kendinize bir kısa karantina uygulayıp gidebilirsiniz. Onlar da çok birileriyle görüşmüyorlarsa
Amin Aminn Aminn canım. Kadın kaç çocuk büyütmüş o hallere düşmüş. Dün eşim açmıştı biraz baktım çok üzücü gerçekten. Allah hayırlı evlat nasip etsin
Yaa suikastçi kocasen ders çalıştığın için daha da zor kendini tutman. Atanmak için çalışman lazım canım kpss baya bilgi isteyen bir sınav maalesef. Asya uyanıkken youtubedan ders videosu, soru çözümleri de izleyip dinleyebilirsin. Zaten çalışıyorsun bebekle bir yere kadar olabiliyor sen elinden geleni yap inşallah olur
Yaptım ben bikaç kez de sos gibiydi. Kakao, şeker, tereyağı ve süttü sanırım malzemeleri. Nişasta da olabilir evet bağlayıcı olsun diye
Elimden geldikçe bakıyorum Asya uyanıkken mümkün değil elimde telle video izlesem dibinden ayrılmaz bazen yanında soru çözüyorum cevaplara gecebakıyorum