- 2 Eylül 2019
- 5.390
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.348
- 248
Aman canım aksatma.. Dikkat et kendineSadece bende var canım sanırım tansiyon yorgunluk falan tetikliyor beni kontrollerimi aksattım hastanelere de gidilmiyor korkudan.
Zaten korona ilaci kullanamayacaksa test yapmazlar da belki rontgen vs cekip cigerlere bakarlar dilzarım..ama insAllah yoktur..sagolasiniz canlar, bilmiyorum ki daha iyi gibi geliyor öyle olmasını istediğim için mi öyle bilemiyorum. uyurken illa bir serum fizyolojik istiyor yine. emerken yatarken sıkıntılı. biz de bir sey yok şükür.
pazartesi gününe kadar azalır insallah. yoksa test yaptırın dedi. küçücük çocuğa da nasil yaptıracağız, büyükler zor diyor. hem istesek bile belki de kendileri yapmayacak. hem o ortama maskesiz cocugu sokmak ne kadar doğru. kafamda deli gibi uçuşuyor sorular. eşimin hic umrunda degil gibi görünüyor basit bir nezle amma taktin kafana diyor. ne bileyim koskoca doktor söyledi sonucta, kafadan atmadı ya. hayırlısı bakalım.
Ne güzel hiçbişeyden habersiz gitmişsin dogumaGeçen sene bugun ben de doğuma giderken hiç doğum yapacağımı düşünmeyerek gitmiştim hastahaneye . Doktorum sağolsun çok rahattı ,sezaryen gününü sorduğumda 10 nisanda gel bir bakarız demişti . Ben de doğum mu yoksa kontrol mu olur tam bilememiştim . İyi de olmuştu akşamından güzel bir uyku çekmiştimsabah 9:20 de nst ye girdim . Sancım benim 40 -60 arası çıkıyordu . Bilmem bu hissedilir mi ama ben hiç bir şey hissetmiyordum . Bir ara bu sebeple açıklığa bakmak bile istemişlerdi devlet hastahanesinde ama baktırmamıştım . Velhasıl 9:20 de nst ye bakarak doktor haZırlayın doğuma demiş . Heyecan korku kısmı çok kısa sürdü ne olduğumu anlamadım
ameliyat önlüğünü giydirdiler , anestezi olayını sordular . Belden aşağı istiyordum güya , intraket takılırken bayılacak gibi olunca bayıltın beni tamamen dedim
sonrası yok
10:25 te kuzum doğdu .hiç ememedi . Sabaha kadar uyumadan oturdum emzirmek için ama yok . Bir de kan yutmuş kan kusunca onun korkusuna da uyuyamadım . İlk yürüme benim için çok rahattı .ağrı kesicilerden dolayı hiç sıkıntı çekmedim . Ağrım olduğu anda iğne için gidiyordum o beni 24 saat götürüyordu . Ama sonrasında kabızlık , emzirme sıkıntısı, sezaryen yerinin enfeksiyon kapması beni perişan etti . Kırkım çıktığında ancak kurudu enfeksiyon. Kırkımda da ancak göğsümü tutturabildim Sena’ya o kadar uğraştan sonra . İlk zamanlar gerçekten çok zormuş , şimdilerde birbirimizin dilinden anladıkça daha da anlamlandı annelik
![]()
Allah olmayanlara da versin , günüm gelmişken ben de anlatmak istedim hikayemi
![]()
Iyi ki dogmuş minnos Senamız