• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Aslihaydo Aslihaydo yok canim bizdede kotu soz olmaz ama bn sesimi yükseltiyorum problem orada :) kac kez konustuk engel olamiyorum. Dun aksam kiz uyanmak uzere.kostum mutfaga isi vardi benimki ayran yapiyor ayy Allahim ya onumdende çekilmiyor birde bana içirmeye çalışıyor 😁neyse dedim. Valla erkegin mutfakta ne isi var gitsin otursun icerde ya dikkatimi dagitiyor :)

1 yas asisi kac tane 3 tane mi vuruyorlar birde nerelerden bacak ve koldan mi :( birazdan gidecegiz

Aslihaydo Aslihaydo yok canim bizdede kotu soz olmaz ama bn sesimi yükseltiyorum problem orada :) kac kez konustuk engel olamiyorum. Dun aksam kiz uyanmak uzere.kostum mutfaga isi vardi benimki ayran yapiyor ayy Allahim ya onumdende çekilmiyor birde bana içirmeye çalışıyor 😁neyse dedim. Valla erkegin mutfakta ne isi var gitsin otursun icerde ya dikkatimi dagitiyor :)

1 yas asisi kac tane 3 tane mi vuruyorlar birde nerelerden bacak ve koldan mi :KK43: birazdan gidecegiz
Mutfağın kadını erkeği olurmu kız. Ortak alan orası, hem ne güzel işte. Bir işe yariyor mis gibi ayran. Ben sana bazen üzülüyorum, sıkılıyor sun yoruluyorsun diye ama, esinede günah kendi evinde mutfağı korka korka kullanmak, bana göre çok can sıkıcı. Adam sıkılır bu kadar basit şeylerde kuralların olmasın, adam daralır sıkılır. Adamin en rahat etmesi gereken yer evi olmalı. Öyle olsunki yuvaniz hep huzurlu olsun.

Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsin 🍀 Bir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım.. 🙏🏻🙏🏻
Amin canım Allah seni sıkıntılarından feraha çıkarsın, hiç yaşanmamış casına huzurlu etsin seni.

@nzh99 canım geçmiş olsun Ata kuzuma. Nesi var??
@Umudum- maşşallah o Sena kuşum a tüm maharetler hızlı çekim gösterilmiş baştan sona🥰🥰🥰
S Susam_tanesi ipek bıcır bıcır belli ki hiç susmayacak çok cimcime bir kız olacak konuşkan😍😍 aman oyalansınlar kendi başlarına biraz biraz biz de nefes alalım biraz 🧿🧿 Göktuğ artık hiç sallamadan uyuyor ama bizim yatakta. Kendi beşiğinde bırakınca ağlıyor şimdilik. Uyuyunca beşiğine alıyorum. Gece beslenmesini de ben kesmek istemiyorum emsin istiyorum 😁 ilk ayların hıncı sanırım. 2-3 kere uyanıp emip uyuyor bakalım bu ara. Bir tek sabah 7 de uyanıyor o erken geliyor bana 🙈 işe gitsem sıkıntı değil de evde olunca hele haftasonları🙄 neyse buna şükür diyorum büyük kızım 5 de uyandı senelerce 😣😣
D dilzar yerim o yanaklarını bal gibi Asımcık 🧿🧿🧿 inşallah toparlanmıştır biraz biraz. Bu arada o arkadaki ağaçlık manzara nerenin 😍😍😍
SonsuzUmut SonsuzUmut anket sonucu ne çıktı canım🤭🤭 ben de benzemiyor dedim 🙈🙈 affet canım
Vee Aslihaydo Aslihaydo o eşkiyanın gülüşünü yerim tam fırlama tam🎊🎊 dişlere hayran kaldım yalnız yanlış taraf çıkmış🤣
gözünün içine bakıyorum miss, acaba biraz daha iyi mi diye, azcik iyi görsem saat 3 te randevu var iptal edeceğim hemen, annelik gerçekten delilik onu anladım.

manzara arka balkondan, fındık bahçesi var arka tarafta, ev yapmasalar, öyle bahçe kalsa biraz daha diye dua ediyorum. 😍😍 bakalim kismet.

Bu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
ben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim, 🤣🤣Asim da bana benzemiyor, nerde benim 23 kromozomum tosbik efendi diye kızıyorum bazen. eşim de inadina herkese kime benziyor diye sorar... hain domdom😝😝

Nasıl hatırlamam , uyuyor diye alıp Kayseri’ye getirmiştik hatta 🤣 ama maalesef uyku yapmadı . Hatta bu aralar gündüz uykularımız nanay . Yarım saat uyuyup uyanıyor yine . Gündüz uykusuna da mı desteksiz geçiyor göktuğ? Benim acilen yeni bir metod bulmam lazım uyutmak için vücudum error veriyor artık . Kucağımda zıplatarak uyutuyorum 😑
Siz desteksiz uyumuyor muydunu umudum?

İpek de öyle uyuyordu en son kendini atmak isteye isteye bıraktım yatakta biraz oynuyor yatak yerde zaten çıkıyor gidiyor yastıkla oynuyor çekmece karıştırıyor sonunda mayışıyor yarım saat 1 saat sonra emerek uyuyor.
gözünün içine bakıyorum miss, acaba biraz daha iyi mi diye, azcik iyi görsem saat 3 te randevu var iptal edeceğim hemen, annelik gerçekten delilik onu anladım.

manzara arka balkondan, fındık bahçesi var arka tarafta, ev yapmasalar, öyle bahçe kalsa biraz daha diye dua ediyorum. 😍😍 bakalim kismet.
İnşallah iyi olur bal yanak damadım benim.. 🙏🏻 Manzaraya ben de bayıldım 🤩🤩
ben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim, 🤣🤣Asim da bana benzemiyor, nerde benim 23 kromozomum tosbik efendi diye kızıyorum bazen. eşim de inadina herkese kime benziyor diye sorar... hain domdom😝😝
Yaa ben de aynı sebepten hayıra basmamak için oylamadım 🤭🙈
SonsuzUmut SonsuzUmut

Hahaha tosbik Asımı yerim 😍
Değil mi bizde de çoöuk gülüyor ayy aynı ben birde elden sağ lak ayaktan solak dün bunu anladık ayyy aynı ben yetti da dedim sen olmazsan herkes benzetir de işte dedim de yanılmışım 😂😂
Bu arada Asım nasıl. Oldu düzeldi mi biraz daha

Hayırlı sabahlar öğlene kadar uyursunuz şimdi, nöbet tutmussunuz. Sahurdan sonra bende uyumadım gibi birşey, yada bana yetmedi. 6.30 da güne başladık.
Oyyy 6.30 çok erken biz hasta olmadığı günler dışında en erken 7,30 çoğunlukla 8-9 arası uyanıyor uyuduk valla dünürüm 11 de uyandı hanımgelinin 😂

Oyyy 6.30 çok erken biz hasta olmadığı günler dışında en erken 7,30 çoğunlukla 8-9 arası uyanıyor uyuduk valla dünürüm 11 de uyandı hanımgelinin 😂
Maşallah size.
Biz hep öyle kalkıyoruz ramazan onceside 7 de kahvaltı yapmaya alisiklar ya ondan. 11 De öğle yemeği hazırlıyorum ben. Az önce öğle yemeğini yediler uyuyorlar. Kalktıklarında pazara cikicam

Aynı benim eşimde öyle kimi görse sorar kime benziyor diye. Kendine çok benziyor gibi😆

Bu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
Doktorun bilerek veriyor kuzum kendin almıyorsun öyle olduğu zöaan doktorunu dinle 🌸

He bu arada oylamayı soyliyeyimde, bende uzeyim seni azıcık, hayıra basmaya çekindim Aşkısı. BiZ annelerin kaderi taşı doğur büyüt, benzemesinler.

Kizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Allah’a emanet kuzum krem sürseydin biraz bizimde çok düşme oluyor

Back
X