1 yas asisi kac tane 3 tane mi vuruyorlar birde nerelerden bacak ve koldan mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfağın kadını erkeği olurmu kız. Ortak alan orası, hem ne güzel işte. Bir işe yariyor mis gibi ayran. Ben sana bazen üzülüyorum, sıkılıyor sun yoruluyorsun diye ama, esinede günah kendi evinde mutfağı korka korka kullanmak, bana göre çok can sıkıcı. Adam sıkılır bu kadar basit şeylerde kuralların olmasın, adam daralır sıkılır. Adamin en rahat etmesi gereken yer evi olmalı. Öyle olsunki yuvaniz hep huzurlu olsun.Aslihaydo yok canim bizdede kotu soz olmaz ama bn sesimi yükseltiyorum problem orada :) kac kez konustuk engel olamiyorum. Dun aksam kiz uyanmak uzere.kostum mutfaga isi vardi benimki ayran yapiyor ayy Allahim ya onumdende çekilmiyor birde bana içirmeye çalışıyor
neyse dedim. Valla erkegin mutfakta ne isi var gitsin otursun icerde ya dikkatimi dagitiyor :)
1 yas asisi kac tane 3 tane mi vuruyorlar birde nerelerden bacak ve koldan mibirazdan gidecegiz
Amin canım Allah seni sıkıntılarından feraha çıkarsın, hiç yaşanmamış casına huzurlu etsin seni.Günaydın arkadaşlar ramazan hepimize hayırlı olsun evlerimize bereket huzur ve sağlık getirsinBir sıkıntım var şu mübarek günlerde sizlerden dua istiyorum canlarım..
![]()
gözünün içine bakıyorum miss, acaba biraz daha iyi mi diye, azcik iyi görsem saat 3 te randevu var iptal edeceğim hemen, annelik gerçekten delilik onu anladım.@nzh99 canım geçmiş olsun Ata kuzuma. Nesi var??
@Umudum- maşşallah o Sena kuşum a tüm maharetler hızlı çekim gösterilmiş baştan sona
S Susam_tanesi ipek bıcır bıcır belli ki hiç susmayacak çok cimcime bir kız olacak konuşkanaman oyalansınlar kendi başlarına biraz biraz biz de nefes alalım biraz
Göktuğ artık hiç sallamadan uyuyor ama bizim yatakta. Kendi beşiğinde bırakınca ağlıyor şimdilik. Uyuyunca beşiğine alıyorum. Gece beslenmesini de ben kesmek istemiyorum emsin istiyorum
ilk ayların hıncı sanırım. 2-3 kere uyanıp emip uyuyor bakalım bu ara. Bir tek sabah 7 de uyanıyor o erken geliyor bana
işe gitsem sıkıntı değil de evde olunca hele haftasonları
neyse buna şükür diyorum büyük kızım 5 de uyandı senelerce
D dilzar yerim o yanaklarını bal gibi Asımcıkinşallah toparlanmıştır biraz biraz. Bu arada o arkadaki ağaçlık manzara nerenin
SonsuzUmut anket sonucu ne çıktı canım
ben de benzemiyor dedim
affet canım
VeeAslihaydo o eşkiyanın gülüşünü yerim tam fırlama tam
dişlere hayran kaldım yalnız yanlış taraf çıkmış
![]()
ben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim,Bu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
Siz desteksiz uyumuyor muydunu umudum?Nasıl hatırlamam , uyuyor diye alıp Kayseri’ye getirmiştik hattaama maalesef uyku yapmadı . Hatta bu aralar gündüz uykularımız nanay . Yarım saat uyuyup uyanıyor yine . Gündüz uykusuna da mı desteksiz geçiyor göktuğ? Benim acilen yeni bir metod bulmam lazım uyutmak için vücudum error veriyor artık . Kucağımda zıplatarak uyutuyorum
![]()
İnşallah iyi olur bal yanak damadım benim..gözünün içine bakıyorum miss, acaba biraz daha iyi mi diye, azcik iyi görsem saat 3 te randevu var iptal edeceğim hemen, annelik gerçekten delilik onu anladım.
manzara arka balkondan, fındık bahçesi var arka tarafta, ev yapmasalar, öyle bahçe kalsa biraz daha diye dua ediyorum.bakalim kismet.
Yaa ben de aynı sebepten hayıra basmamak için oylamadımben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim,Asim da bana benzemiyor, nerde benim 23 kromozomum tosbik efendi diye kızıyorum bazen. eşim de inadina herkese kime benziyor diye sorar... hain domdom
![]()
Hahaha tosbik Asımı yerimben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim,Asim da bana benzemiyor, nerde benim 23 kromozomum tosbik efendi diye kızıyorum bazen. eşim de inadina herkese kime benziyor diye sorar... hain domdom
![]()
Oyyy 6.30 çok erken biz hasta olmadığı günler dışında en erken 7,30 çoğunlukla 8-9 arası uyanıyor uyuduk valla dünürüm 11 de uyandı hanımgelininHayırlı sabahlar öğlene kadar uyursunuz şimdi, nöbet tutmussunuz. Sahurdan sonra bende uyumadım gibi birşey, yada bana yetmedi. 6.30 da güne başladık.
Maşallah size.Oyyy 6.30 çok erken biz hasta olmadığı günler dışında en erken 7,30 çoğunlukla 8-9 arası uyanıyor uyuduk valla dünürüm 11 de uyandı hanımgelinin![]()
Aynı benim eşimde öyle kimi görse sorar kime benziyor diye. Kendine çok benziyor gibiben oylamadım, ama sor ki niye? hayira basmaya gönlüm el vermedi canim,Asim da bana benzemiyor, nerde benim 23 kromozomum tosbik efendi diye kızıyorum bazen. eşim de inadina herkese kime benziyor diye sorar... hain domdom
![]()
Doktorun bilerek veriyor kuzum kendin almıyorsun öyle olduğu zöaan doktorunu dinleBu arada kızlar bugün doktora gittim teste gerek yok dediler belirtiler farklı diye bademciklerim şişmiş meğerse antibiyotik yazdı
Doktora emzirdiğimi belirterek söyledim ama ilaç prospektüs nde emzirmeler içemez ama doktorunuza danışın diyor içtim ama huzursuz oldum sizce içim mi
He bu arada oylamayı soyliyeyimde, bende uzeyim seni azıcık, hayıra basmaya çekindim Aşkısı. BiZ annelerin kaderi taşı doğur büyüt, benzemesinler.Oyyy 6.30 çok erken biz hasta olmadığı günler dışında en erken 7,30 çoğunlukla 8-9 arası uyanıyor uyuduk valla dünürüm 11 de uyandı hanımgelinin![]()
Kız aslı bir anneye bu söylenir miÖzür dileyerektennnn kız hiç benzemiyor kiii bari ufacık bı andirsaydi![]()
Allah’a emanet kuzum krem sürseydin biraz bizimde çok düşme oluyorKizlar karya yururken dustu kapiya geldi kafasi aslinda oyle sivri kose flanda degil ama agladi uykusuda vardi uyuttum baktim bingildagin alima olan tarafa dgru sis var birsey olur mu ya
Canim ya binguldaga yakin ama birsey olur mu ya kremde ne sureyim bilemedimki ciddi brsey olmasinda cok agladi asida bu kadar aglamadi cocukAllah’a emanet kuzum krem sürseydin biraz bizimde çok düşme oluyor