inşallah herşey geçecek ve güzel günler gelecekBen bu gün daha iyiyim eşimde hiç belirti yok o daha pimpirikli sürekli kendini dinliyor
Helinimm canım benim ya inan ki hepimiz öyleyiz hangimizin sabrı sınıra gelmiyor eski yaşantımızda özlem duymuyoruz ki inan ki hayatımı korona dan önce ve sonra diye ikiye ayırabiliriz bu illet psikolojimizi bozdu kapana kısılmış gibiyiz ee iki çocuk elbette ki kolay değil benim büyüğü 6.5 yaşında ve bben onu tanıyamıyorum öyle çok değişti ki son bir yılda sebeb ben ona yeterince vakit ayıramıyorum ilgilenemiyorum kendime hiç zaman ayıramıyorum herşey üstüme geliyor hele ki annemin acısı son darbe sürekli bir kor ateş yanıyor içimde ev işlerine yetişemiyorum hep bişeyler yarım eksik kalıyor ama hergece şükrederek koyuyorum başımı yastığa sağlıklıyım bir aradayız diye Rabbim beterinden korusun inş güzel günler gelicek oğulları arkadaş olucak sana
Aynen canım yarında gitmeyecek biraz pimpirikli evde kendini dinliyor sürekli hiç belirti yok bende daha iyiyim şükür
Aşı sıramı gelmedi yüzyüze derse girmeyince bize de gelmez herhalde okullar kapanır ama iki ucudeğnek bir tarafım tabi ki yaptır diyor diğer taraftan kronik rahatsızlıkları var tansiyon kalp hasar bırakıyor deniyor korkuyorum çevremizde de iki kişi aşıdan sonra kalp krizi geçirip vefat etti oda tedirgin ediyor
Dün biraz korkmuştum ama bugün daha iyiyim
Canım yçbiraz olsun dinlenmek iyi gelecektir sana iyi ki gelmiş ablan
Bakalım onda herhangi bir belirti yok o zaten bizden ayrı yaşıyor keyif onda bir elinde telefon bir elinde kumanda netflx gelsin filmler diziler iftardan sonrada balkon sigara çay akşam da salonda yattı tedbir için
Gunaydin guzel anneler.
Bizde 2 gecedir hic uyumuyoruz dönüp duruyor yine. Birde aksam yatmadan gaz sancisi ceker gibi bir ağlaması varki sormayın gaz mi dis mi anlamıyorum bizim kiz yurumeye basladiktan sonra gunde 3 defa kaka yapar oldu. Birde alt degstrmeme izin vermiyor boyle savas halindeyiz surekli.
En son misafir gormek istemiyorun demistim dimi dun yine misagir ağırladım ve peslerine temizlik yaptim temizlik cok problem degil ama bebek durmuyor iste o yoruyor. Evde kalincada cok bunaldim artik cagiriyorum esimin abisini vs kizda cocuklari gordu baya eglendi.
Bu arada pazrtesi den itibaren diyete basladim. Firsay olursada leslie yapiyorum ama 1 sefer yapabildim sadece
Bu uykular ne zaman düzelecek bilmiyorum bazen cok guzel bazen cok beter Allah can sagligi versin geçecek insallah.
Gecmis olsun canim dikkat edin maske flan takin mutlaka. Insallah hafif gecirip atlatır esinde
Ahhh canim benim , baksana ben 1 cocukla idare edemiyorum sen napacaksin kiiesimin abisinin cocuklarida boyle aralarinda 1 yas var ama suan çok güzel oyun oynuyorlar birlikte vakit geçiriyorlar birde senin ikiside erkek daha guzel anlasirlar insallah bu virusde hayatimizi mahvetti ama gececek insallah.. uzme kendini arada konusalim bak kahve icelim karsilikli görüntülü konusalim gerekirse
Canim ben ismail kucuker e oldum gayet memnunum.
sağlık bakanlığı da zaten bu konuda sorumluluğu kişiye vermiş hamile ve emzirenler için çalışma yok diye. bana çıkmıştı hatirlarsiniz vurdurmadim ama vurduran çok kişi de oldu. çocuk doktorları yaptırın diye başlamıştı o ara ama evdeyim ve araştırılmamış onun için tercihim bu oldu.ama babam oldu. acikcasi olunmasindan da yanayim. yegeblerim ogretmen onlar da oldu. calistigim tum doktor ve fizyoterapistler oldu. bu hastaliktan daha kotu olamaz herhalde.Kızlar günaydın emzirenlerle ilgili aşı konusu tam net değil bildiğim kadarıyla ama yine de araştırmakta fayda var. Emzirenler için diyorum
evet çalışmamak. arel 2 aylikti basladigimda. simdi sadece 2 cocuk degil de hersey karisti sıkışmış hissi bogdu dun de patladim sanirim. bugun daha sakib basladim herseye ragmen. bakalim artik susamim kısmet.Biz evde olmaya tek işimizin ev çocuk vs olmasına alışkın değiliz maalesef ben işe başladıktan sonra çok daha iyi hissettim ama tabi onla geçirdiğin vakitler çok kısalıyor ama bunu bildiğin için o zamanlarda akşam hafta sonu sırf onla vakit geçiriyorsun daha verimli oluyor. Aksayan yine ev işi, yine yemek vs oluyor. Olsun ben bundan hiç şikayetçi değilim çocuk ne temizliği hatırlayacak ne yediği yemeği sadece ona hissettirdiklerini hatırlayacak. Sen de bişey yaptığım yok deme onlarla ilgilenmen zaten çok şey. Tek olmasa ben de belki dönemezdim seni anlıyorum canım..![]()
sağol jadem. hafiften silkeledim bakalım ise yarar umarımSenin durumun ne biliyor musun çalışmamak çalışma hayatı bi anda kesilince öyle oluyor boşluk hissi işe gitsen böyle olmaz. İle yaramaz olur musun sen geleceğe umut yetiştiriyorsunhadi silkelen kendine gel gelecek güzel günleri düşün daralman çok normal kuzum benşm hepimiz öyleyiz