- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünürüm işine karışmak gibi olmasın da, kan sulandirici biraz tehlikeli. Evet doğum sonrası bende kullandım 10 gün boyunca iğne ama, inre düşüktü. Hem iğne uzun vade etkili değil,başına birşey geldiğinde amaliyata dahi alinabiliyorsun.Kullanır canım doğumdan sonra 10 gün iğnesini vuruldum ben. Hamileler de hergün yapıyor iğne. Bir zararı olduğunu düşünmedim hiç ben. Aspirin tavsiye ediliyor günde 1 zaten. Pıhtılaşma yapıp beyin yada kalbe pıhtı attırıyor canım Allah korusun bu hastalık
3 uyku muuDışarı çıkmak için evet tek uyku iyi olur. Şuan Duru 3 uyku yapıyor, 2 si aynı anda ortalıkta olduğunda dayanılmaz oluyor. Sürekli kızı korumam gerekiyor. Duru uyudugunda biraz olsun nefes alıyorum. Tabi Duru kısa uykular yapıyor. Bazen 5 dk ya bile razı olacak duruma geliyorum. Umutun uykusu güzel gündüz tek uyku birde uzun uyuyor. Üstelik sesede duyarlı değil. İnşallah ikincilerde öyle olur.
diş ya da gaz sancısı olabilir. kulağı da ağrıyor olabilirKızlar Asya durup dururken çığlık atarak ağlıyor ama sahte değil gözyaşı akıyor diş mi sizce neden![]()
civan şükür iyi ama dün bi düştü ağiz ustu bu sefer de dudaginin ustunu yardi kanatti. yarali bir sekilde gezer ortalikta. yurumede bir cesaret edemiyor ya asım ata civan kaldi bi. aysecik de yürümüş masallahHelinnnnn yok bırakmam canim yarim, normal zamanda olsa hemen baslamayayim derdim ama bu sefer, korkuma verdim gitti. sifa olur inşallah. Civan paşa nasil? var mi yürüme çalışmaları?
zamaninda uyandiramazdin simdi uyumuyor fıkra gibiler. yemesi için masallahhhhhh diyip geçiyorum güzel gelinim benim yarasın can olsun kan olsun şifa olsunYapabildiği kadar iki uyku yapsa keşke . O da benim işime geliyor şu an . Ama uykuları kısa . 1 saate tamamlayınca 1 saat ne kadar uzunmuş diyorum ve en azından biraz dinleniyorum . Tek uyku yaptı yine bugun de . Tek uykuları da uzun olsa en azından o da değil . 1 saat 10 dk uyudu bugun de . 2:40 tı uyandı ve hala uyanık .
Evet çok kısıtlı oluyor . Patates , mercimeğin her türlüsü ve meyve hiç sevmiyor Sena . En azından muz , avakado kurtarıcı olurdu ara öğün yapardık . Yayla çorbası , şehriye , tavuk çorbası , tarhana döngüsü içerisindeyim bendeTarhana pek sevdiği söylenemez . Artık seçici de . Ama buna şükür diyorum . Öyle büyük sıkıntı kalktı ki üzerimden . Sabrederim tek yesin zamanla katılara da geçerler herhalde .
annelik=delilikAyy olmasın ne olur . Her şeye ağlıyor . Uykuya hiç bu kadar direnmemişti yeni sızdı . Canı sağolsun bak özledim bile![]()
maşallah güleç yüzlüm e darısı da bize olsun. ilk baslar uzun sürse de vazgeçme zamanla daha kolay olacaktır misBenim oğlan kendiliğinden uyku eğitimi aldı kızlar anlamadım nasıl oldu ama kesinlikle sallatmıyor kendini. Gündüz biraz zorladı uyuması bugün sallayamayınca ama öyle böyle uyudu yine de. 2 akşamdır beşiğine bırakıyorum biraz mızıldıyor sırtına pış pış yapıp bırakıyorum 2 dk sonra kendiliğinden uyuyor. Yavrum eğitim istermiş meğer2.uykusunda çok sallamaya çalıştım elini kolunu tuttum falan mümkün değil nasıl kuvvetli ki zabdedemedim bıraktım kendi haline. Döndü dolandı en son emerken uyudu artık.
susam civan ona özel olayını çoktan bıraktı. asi bu çocuk ne görse illaki tadına bakacak . allerjik bir çocuk değil ama korkuyorum da. bu hafta cevize takmış durumdaydı. dün de nasıl helva yediBugün kızıma kek yaptım onun da yiyebileceği muzlu kek üstüne mum koydum üflemedi ama olsunmama sandalyesinde yaptık kutlamayı anne kız sonra da bir dilim verdim yedi. Öyle bir yiyişi vardı ki görmeliydiniz
Üstüne bir bakıcımız bir de babannesigil psta getirmişler kapıdan bıraktılar onları da mum koyup üfletemedimonları da babasıyla ben yedik
![]()
canim ateş düşürücü soğuk yapışkanlı pedler den de kullanabilirsiniz. kuzenim öyle uyuyabiliyordu. hemen atlatır eşin inşallahGeçmiş olsun canım diş Asya nın canını çok yakıyor belli ki
Benim de bugün meme ucum kanamış ipek in ısırması sonucu. O kadar canım yandı ki acıdan ağladım sonrasında baktım ki bakamış
İnşallah canımeşim iyiye gidiyor diye düşünüyorduk ama filyasyonda bir arkadaşımız var bi de doktor tanıdıklar onlar sonradan kötüleşiyor, ateş 4-5 gün sürdüyse kötü, hastaneye kaldırılanlar var, damar tıkanıklığı oluyor kan sulandırıcı kullanmalısın vs arayıp bunları söyledikçe iyice korktuk canımız sıkıldı. Ateş de sürekli parolle düşüyor ateşi normale hiç dönmedi daha
bir an evvel iyileşse de rahatlasak ben de endişe etmeye başladım
![]()
moralini bozma kuzum. virüs heryerde ne yazik kiKızlar eşimin isyerinden 1 kisi daha pozitif çıktı. Ne yapalım bilemedim. Test mi yaptırsak diyoruz. Bi yandan bekleyelim bakalim ne olacak diyoruz?
Ervanin bu hafta aşısı var.aşi zaten bekledi ertelendi aşi yok diye. Tam asi geldi dis cikardik.simdi de bu durum oldu. Korona kaptıysak diye korkuyorum.bari perşembeye kadar falan gozlemleyeyim de bisey varsa bi de aşı ağır olur diye korkuyorum
Bi de çok bitkinim.. oructandir diyorum amaemin de olamıyorum.tek yapabildigim yemek. Evi süpürmedim mutfagi bile
sadece ervanın oturdugu kismi temizledim.zaten fayanstı ıslak mendille aldım.velhasil once halsizlikle başlıyor diyorlar ama acaba anlamak icin oruca ara mi versem diyorum. Neyse birkac gun sonra nasilsa anlayacagiz diyorum sonra da..
Uykusuzum da cok..erva hic durmuyor..ali benim halsizligimi firsata cevirip heryere kagit kesip atmis.toplamiyor ve inanin gücüm yoktu toplayamadımerva da yutmasin diye dizimin dibinden ayirmadim.bizde durumalr böyle
![]()
gel canim yanıma. hep beraber depresyonun ziline basıp kacacaz tamam mıÇok bunalmış ve bıkkın hissediyorum ama çocuklardan yana değil..yani yine onlar yoruyor ama kendimden yoruldum sanki.. bu yorulma hali beni geriyor. Hic yorgun olmak istemiyorum ama hep yorgunumsanki depresyon
yani yoruldugum icin kendime kiziyorum. Yorulma hakkim yokmuş gibi.
![]()
2 uykuya düşürsem olur aslında ama bakamıyorum ozaman, çok zorlanıyorum. İlk uykuda mutfağı topluyor öğle yemeğini ocağa koyuyorum. 2. Uykuda akşam yemeğini yapıyorum. 3. Uykuda çamaşırları felam genel işleri yapıyorum. Umutun uykusunda da evi temizliyorum, Duru tekken daha iyi duruyor. Umut hitpalamadiği için. Bazen de hiç birşey yapmıyor kafamı dinlemeye çalışıyorum. Biz sabah 6 da kalkıyoruz, umut öğlen 12 ile genelde 4 arası uyuyor. Akşamda 9.30 En geç 10 da yatıyor. Umut bayadir bu şekilde uyuyor, alıştı hastalık veya ekstra birşey olmazsa.3 uyku muugerçi siz güne çok erken başlıyorsunuz ama yine de 2 ye düşmesi gerekmezmiydi? belki uykuları da uzardı. umut da çok uzun uyuyor geçen demistin aslında arel de öyle uyuyunca oh diyorum ama bu sefer de gece çok geç uyuyor. yorgun ya da sabrım yoksa kaldırmıyorum akşam babası yordu diyorum
Bugün bi yazı okudum bi doktor biontechle sinovacın avantaj ve dezavantajlarıı yazmış onlara bakınca biontech daha iyi geliyor banaYine geriden gelerek. Teşekkür ederim missim. Tamamen idari izin uygulanmadı evden çalışıp haftanın bazı günleri nöbete gideceğim ama buna da şükür
Aşı bizi çok yordu. Ağır geçirdi.size kolay geçsin inşallah
Melek kuzular Allahım esirgesin maaşallah
Asım paşam kıyamam kuzuma
Şükür canımmm benim . Allah razı olsun hep beni düşünmüşsünüz. Eşimi dinlendiriyorum. En azından sabah uyuyor biraz o. Ben de evden online idare ediyorum. Sen nasıl oldun
İnşallah canım. Amir istediğinde çağırır maddesinden nöbet usülü ve evden çalışma. Ama hamdolsun Ramazan’da iyi geldi.
Dinlenmek annelik lügatında var mı ki dünürüm. Hep bir koşturmaca.
Geçmiş olsun haydoma şimdi nasıl oldu damağı hep bir aksiyon Allahım korusun
Alim benim naif kuzum.
Üşütmüşsündür kuzum. Bu yoğunluk bağışıklığı da düşürüyor ne yazık ki
Gitsin kilolar misim. Ben de aldım kumanda biraz oynuyor biraz sıkılıyor öyle gidiyor
Aminnn inşallah
Ne korku atlattın tahmin ediyorum. Bunla geçmiş olsun Asım paşama şifalar olsun
Büyüdüler aynen Allah esirgesin
İnşallah kolayca size de geçmeden atlatır eşin canımmm
Ata da ısırıyor acısı öyle böyle değil
Güzel gelinim düşe kalka büyüyecek diyorlar da düşmesinler kıyamıyorum
Yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Maske mesafe koruyor aslında tedbir amaçlı gelme demiştir müdür
Bize çıkmadı eşime yani. Okula fiilen gitmediği için ben yapılması kanısındayım.
Canı yanmıştır. Niye aynı koldan yaptı ki. Bizim iki ayrı kol ve bir bacak yapıldı. Bizde yıktık sağlık ocağını. Sonrası da fenaydı. Ateşi çıktı. Uyumadı. 2 gün sürdü. Dişle de karıştı belki onun etkisi. Umarım Kadir sarsılmaz
Hayırlı yaşları olsun Eylül çiçeğimin. Güzel günlerini görün inşallah. Kardeşin gelmiş sana yoldaş ne güzel
Kalbini bozma şifa olsun. Sinovak doğal yöntemlerle üretilmiş. Bir de virüs onlarda çıktı. Ben tercihe sunulsa sinovak derim
Keşkeee. Elimiz yüreğimizde. Tüm alışkanlıklarımız bile değişti lanet virüsten. Allahım rahmet eylesin kuzenin kuzenine. Küçücük çocukları bırakıp gitmiş. Kalanlara yardım etsin rabbim
Benim çocukluktan beri sorunlu. Kemik var alınması lazım zor bir ameliyat. Benim de fena kan sulandırıcı arttırıyorsa beni de sonrasında tetiklemiştir. Ata daha büyümeli benim ameliyat olmam için eşim hem bana hem ataya bakamaz. Virüs bitmeden hastane ortamında bulunmak da ürkütüyor açıkçası. Sana şimdiden şifalar diliyorum canım
Ah aslım. Bizi de mahfetti. 2 gün gece gündüze karıştı. Çok geçmiş olsun
Ateş de çok oldu bizde
Uykusuzluk beni de mahfefiyor. Oruçsa iyi gidiyor. Aşı diş perişan oldu kuzular sen de Kadiri öp
Ah adaşım iki gündür aynıyız. Diş sanırım çok zorluyor üstüne afedersiniz ishal oldu. Hali kalmadı. Patates pirinç lapası muz bana mısın demedi. Kıyamam Asya kuşuma. Nasıl canları yanıyorsa. Rabbim kolaylıklar versin yavrularımıza
İnşallah yarına daha iyi olur zor kısmı geçti bence. Sağlıkla kavuşun inşallah
Sağlam göz yaşı akıyor çok masumlar hiç kıyamıyorum
Gelinimi yormaz inşallah aşı. Sözlüsü petişan oldu. Sonra dişler. İshal şimdi diş yapar diyorlar doktora da götürmedik götürdemiydik. 5 ten beri yapmadı gece ne olur bilemem. Oruç da halsizlik yapıyor ben fırsat buldukça uyuyorum. Uykusuzluk halsiz ediyor kalbini bozma yorgun bitkin düştün Allahım korusun dünürüm
Her hakkın saklı da kullanmak lüks. Kolay değil iki çocuk Ramazan öpüyorum gelinciğimi kayıçomuzu iyi geceler canım
Geçtiyse geçmiş olsun canim.o kadar korkutacak kadar mıydı ya? Kac defa yapti?Osmangonuldan dinlemistim.asi sonrasi ilk 3 gun bagirsak asi icindeki cıva ve aliminyumu atarmis. Bu iyi bisey aslinda.ama tabi gucsuz dusurecek derecede olmasi üzücü olmuş.Günaydın canım size de güzel bir gün babanıza şifa olsun
Geçti gibi akşamdan beri yok ama ödüm koptu vallahi bol su ıhlamur ayran yapıp verdim. Pirinç lapası patates muz sanırım bağırsakları betonarmeye döndürdüm. Ama dediğin karışımı yapayım serum gibi saol dünürcanım
Ben hamileyken kullandım emzirene de sıkıntı olmaz sanki
Tamam canım kullanmayayiim o zaman.ben aspirin alacaktim bebek asprini var yaDünürüm işine karışmak gibi olmasın da, kan sulandirici biraz tehlikeli. Evet doğum sonrası bende kullandım 10 gün boyunca iğne ama, inre düşüktü. Hem iğne uzun vade etkili değil,başına birşey geldiğinde amaliyata dahi alinabiliyorsun.
Coraspirin öyle değil kullanmış olan bir insan, 48 saati dolmadan acil durumda amaliyata alınmıyor, vucuj geç atıyor.
İnrsi normal olan bir insan kan sulandirici kullandığında, beyin kanaması veya kalp krizi geçirebilir. Basit gibi görünse de basit bir ilaç değil. Benim annem kan sulandiricidan 7 kere beyin kanaması geçirdi. 7. De geri donemedi zaten. Kan değerlerinizi bilinmeden bence kullanmayın.
Tabi canım normal zamanda hiçbir sorun yokken kullanılmaz aspirin. Susamın eşi için söyledim covid de kimi duysam hastanede yatanlara kan sulandırıcı veriliyor atlatana kadar en azındanDünürüm işine karışmak gibi olmasın da, kan sulandirici biraz tehlikeli. Evet doğum sonrası bende kullandım 10 gün boyunca iğne ama, inre düşüktü. Hem iğne uzun vade etkili değil,başına birşey geldiğinde amaliyata dahi alinabiliyorsun.
Coraspirin öyle değil kullanmış olan bir insan, 48 saati dolmadan acil durumda amaliyata alınmıyor, vucuj geç atıyor.
İnrsi normal olan bir insan kan sulandirici kullandığında, beyin kanaması veya kalp krizi geçirebilir. Basit gibi görünse de basit bir ilaç değil. Benim annem kan sulandiricidan 7 kere beyin kanaması geçirdi. 7. De geri donemedi zaten. Kan değerlerinizi bilinmeden bence kullanmayın.
Ya bizi iceri alirsa helinim3 uyku muugerçi siz güne çok erken başlıyorsunuz ama yine de 2 ye düşmesi gerekmezmiydi? belki uykuları da uzardı. umut da çok uzun uyuyor geçen demistin aslında arel de öyle uyuyunca oh diyorum ama bu sefer de gece çok geç uyuyor. yorgun ya da sabrım yoksa kaldırmıyorum akşam babası yordu diyorum
diş ya da gaz sancısı olabilir. kulağı da ağrıyor olabilir
civan şükür iyi ama dün bi düştü ağiz ustu bu sefer de dudaginin ustunu yardi kanatti. yarali bir sekilde gezer ortalikta. yurumede bir cesaret edemiyor ya asım ata civan kaldi bi. aysecik de yürümüş masallah
zamaninda uyandiramazdin simdi uyumuyor fıkra gibiler. yemesi için masallahhhhhh diyip geçiyorum güzel gelinim benim yarasın can olsun kan olsun şifa olsun
Sevgi22884550 ne yakışıklı selim asaf
ismi az geçmiş forumda nasıl güzel. ismi gibi güzel ömrü olsun. ailesiyle nice mutlu yıllara
annelik=delilik
maşallah güleç yüzlüm e darısı da bize olsun. ilk baslar uzun sürse de vazgeçme zamanla daha kolay olacaktır mis
susam civan ona özel olayını çoktan bıraktı. asi bu çocuk ne görse illaki tadına bakacak . allerjik bir çocuk değil ama korkuyorum da. bu hafta cevize takmış durumdaydı. dün de nasıl helva yedi
canim ateş düşürücü soğuk yapışkanlı pedler den de kullanabilirsiniz. kuzenim öyle uyuyabiliyordu. hemen atlatır eşin inşallah
moralini bozma kuzum. virüs heryerde ne yazik kioruç zorluyorsa tutma diyecem ama tabi sen bilirsin senin için en doğru olanı. çocuklar da bu ara ayrı sapıttılar sanki.
gel canim yanıma. hep beraber depresyonun ziline basıp kacacaz tamam mı![]()
Anladım canım geçmişi okuyamadim olabilir haklısın, ben kan sulandirici dendiğinde kötü anılar geliyor aklıma korkuyorum. Benim korkum yaşanmışlıklardan kaynaklanıyor.Tabi canım normal zamanda hiçbir sorun yokken kullanılmaz aspirin. Susamın eşi için söyledim covid de kimi duysam hastanede yatanlara kan sulandırıcı veriliyor atlatana kadar en azından
Halsizlik oruçtan gibi canım belirti olmadan testyaptırma bence gerek yok inşallah bi şeyiniz yoktur istersen ara ver1 2 gün oruca dene kendiniKızlar eşimin isyerinden 1 kisi daha pozitif çıktı. Ne yapalım bilemedim. Test mi yaptırsak diyoruz. Bi yandan bekleyelim bakalim ne olacak diyoruz?
Ervanin bu hafta aşısı var.aşi zaten bekledi ertelendi aşi yok diye. Tam asi geldi dis cikardik.simdi de bu durum oldu. Korona kaptıysak diye korkuyorum.bari perşembeye kadar falan gozlemleyeyim de bisey varsa bi de aşı ağır olur diye korkuyorum
Bi de çok bitkinim.. oructandir diyorum amaemin de olamıyorum.tek yapabildigim yemek. Evi süpürmedim mutfagi bile
sadece ervanın oturdugu kismi temizledim.zaten fayanstı ıslak mendille aldım.velhasil once halsizlikle başlıyor diyorlar ama acaba anlamak icin oruca ara mi versem diyorum. Neyse birkac gun sonra nasilsa anlayacagiz diyorum sonra da..
Uykusuzum da cok..erva hic durmuyor..ali benim halsizligimi firsata cevirip heryere kagit kesip atmis.toplamiyor ve inanin gücüm yoktu toplayamadımerva da yutmasin diye dizimin dibinden ayirmadim.bizde durumalr böyle
![]()
Ay kıyamam ya ayak tırnağını fark etmek de zorGeçmiş olsun canım..bu ara azimle el ele bizim canimiza okuyorlar bu nisan bebeleribizim tirnak kenari yara olmus iltihap toplamis.2 gundur siddetli huzursuzdu tamam dis de cikardi ama galiba ayaktanmis derdi. Bi baktim iltihap olmus kremledim.gunduz daha iyiydi.gecen gun ayagimi bi yere vurmustu herhalde ondan oldu
bugun biraz gec uyusun da sabah gec uyansin dedim ama ters tepti.biraz gec uyusun derken bu saate sarkti.bizim burda uykusu sertlesti derler aynen oyle oldu
sabah da kalkar erkencikten
Pek tatlı bir romantizm anlayışınız varçok sirinsiniz anne kiz
Hay Allahim ya belki hafif atlatacakken felaket tellallığı gibi olmus birazbari sana söyleselerdi sadece.. esinin moralini yuksek tut canim. Bisey olmaz insAllah.genc adam atlatir insAllah..
Ama kalp de sıkıntı olayı soyle aciklandi gecen gun. Gecici ritm bozuklugu olabiliyormus. Takip ettirmekte fayda var. Ben de o hastaliktan sonra yaklasik 2 ay kalp sıkıntısı cektim.hala da tam iyilesme olmadı.cok kizginim kendime gitmedim doktora.simdi vakalar tavan yapti.ha yaz gelsin ha kış gelsin derken geçiyor zaman
Ipek kuzusu da sıkıntı veriyor yazmışsın ama ben sana güveniyorum en guzel sekilde ilgilenirsin babasını aramaz. Allah guc kuvvet versin canım ❤
Kızlar hepimiz aynıyız sanırım akım gibi geldi inan bende öyleyimÇok bunalmış ve bıkkın hissediyorum ama çocuklardan yana değil..yani yine onlar yoruyor ama kendimden yoruldum sanki.. bu yorulma hali beni geriyor. Hic yorgun olmak istemiyorum ama hep yorgunumsanki depresyon
yani yoruldugum icin kendime kiziyorum. Yorulma hakkim yokmuş gibi.
![]()
Canımmm komşum geçmiş olsun civanım. Yakında ayaklanır sanırım. Ata nın daha sürer gibi yürümesi kendini dengede tutamıyor daha3 uyku muugerçi siz güne çok erken başlıyorsunuz ama yine de 2 ye düşmesi gerekmezmiydi? belki uykuları da uzardı. umut da çok uzun uyuyor geçen demistin aslında arel de öyle uyuyunca oh diyorum ama bu sefer de gece çok geç uyuyor. yorgun ya da sabrım yoksa kaldırmıyorum akşam babası yordu diyorum
diş ya da gaz sancısı olabilir. kulağı da ağrıyor olabilir
civan şükür iyi ama dün bi düştü ağiz ustu bu sefer de dudaginin ustunu yardi kanatti. yarali bir sekilde gezer ortalikta. yurumede bir cesaret edemiyor ya asım ata civan kaldi bi. aysecik de yürümüş masallah
zamaninda uyandiramazdin simdi uyumuyor fıkra gibiler. yemesi için masallahhhhhh diyip geçiyorum güzel gelinim benim yarasın can olsun kan olsun şifa olsun
Sevgi22884550 ne yakışıklı selim asaf
ismi az geçmiş forumda nasıl güzel. ismi gibi güzel ömrü olsun. ailesiyle nice mutlu yıllara
annelik=delilik
maşallah güleç yüzlüm e darısı da bize olsun. ilk baslar uzun sürse de vazgeçme zamanla daha kolay olacaktır mis
susam civan ona özel olayını çoktan bıraktı. asi bu çocuk ne görse illaki tadına bakacak . allerjik bir çocuk değil ama korkuyorum da. bu hafta cevize takmış durumdaydı. dün de nasıl helva yedi
canim ateş düşürücü soğuk yapışkanlı pedler den de kullanabilirsiniz. kuzenim öyle uyuyabiliyordu. hemen atlatır eşin inşallah
moralini bozma kuzum. virüs heryerde ne yazik kioruç zorluyorsa tutma diyecem ama tabi sen bilirsin senin için en doğru olanı. çocuklar da bu ara ayrı sapıttılar sanki.
gel canim yanıma. hep beraber depresyonun ziline basıp kacacaz tamam mı![]()
Aslında aşıyı geçen cuma oldu, ishal bu Perşembe başladı. 6-7 kere afedersin çok cıvık ve çok kötü kokulu idi. 3 numara mamaya da başladık o mu yaptı ne yaptı bilemedim gündüz ezogelin içmişti tetikledi mi kafamda deli sorularGeçtiyse geçmiş olsun canim.o kadar korkutacak kadar mıydı ya? Kac defa yapti?Osmangonuldan dinlemistim.asi sonrasi ilk 3 gun bagirsak asi icindeki cıva ve aliminyumu atarmis. Bu iyi bisey aslinda.ama tabi gucsuz dusurecek derecede olmasi üzücü olmuş.
Ben de büyük temlzliğe kalktım. Ata yı bahçeye gönderdim. Arada bakıyorum aşağıya Ekim dikim yapılıyor bir yandan bahçede çocuğum bilumum otların tadına bakıp, toprakla tamamlamış yeme faslını aldım doyurdum uyuttum şimdi. Sahura börek yapacağim inip hamur yoğuracağım. Durmak yok dünürüm. Ervamın dişi de sancılı çıkıyor kıyamam kuzumaYa bizi iceri alirsa helinimcikamayiz da girersek
güldürdün yüzümü ya
Allah da seni güldürsün
Oruç beni ilk günler zorlamaz zaten.genelde sonra zorluyor. Ve zorlanmaya basladim.elif dis çıkardı bu sabah.. ben de takat kalmadı.evi supurdum sildim Alinin oyuncaklar kagit parcaları falan
4 saat uyuyabildim yine.simdi uyusam mi camasir mi assam diye düşünüyorumoyy oyy
bu sabah elif hanim hazretleri kendini 2.5 saat sallattı bana
kaldiriyorum ağlıyor.basina vuruyor derken.2.5 saatin sonunda nur topu gibi bir disimiz geldi.
Kafasini vurmasini bile anlayamadim.kafam durmuştu çünkü![]()