• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kıyamam geçmiş olsun canım eline soğuk bişeyler ver kemirsin dişlerin çabuk çıkmasına da yardım eder. Önce azılar çıkmıştı benim kızlar da. Zaten ön dişler bitince başlıyor asıl macera 😣😣😣
Yaaa ön dişler derken 🙀 bizimki de mi diş huzursuzluğu yoksa 🤦‍♀️ Diş mi aşı mı birbirine girdi .
Benim özleme fırsatım olmadı 😂😂 mutfağı topladım 1 bardak çay içtim uyandı yine çığlık çığlığa sinirlerim çok laçka mememi sıktıkça ben kızıyorum elini itiyorum o ısrarla yapıyor bugün bütün gün böyleydi bittim sabrıma kalmadı 😔calpol verdim yine
Bizimki sahura kadar götürdü şükür beni .
Umudum tam olarak ne var burnunda canim? Et falan mı? Benim de burnum da polip oluşuyor alerjiye bağlı. Sol sinus doluymuş yanak ici ona ameliyat dendi ama riskli vs dedi korktum ben de.ustelik tekrarlayabilirmiş 🤷‍♀️
Kırık diyen oldu , delikleri küçük diyen oldu 😁 koca burun ,delikleri nasıl küçük olur diyesim geldi ama 😁
Umudum- Umudum- canim inan burun ameliyati doğumdan zor degil havalar isininca daha zor bence hemen ol kurtul. Nefes alamamak herseyi etkiliyor :KK43:
Yazın daha mı zor diyorsun 😞 hakikaten yaşam kalitesini çok etkiliyor .
Umudum- Umudum- sadece tek risk cocuk yanlislikla burnuna flan temas eder o bir risk 1 ay en az koruman lazim.
Benim kiz gecen altini bezlerken tekme atti burnuma baya korktuk esimle ama cok sukur.

Ya bu arada karya hic bezlenmek istemiyor cok uğraşıyorum kaciyor hep 3 gundur zaten gece uykumuzda bozdu kaciyor sallarken dun baya bagirdim cagirdim beni cileden çıkartıyor bazen.

Helinnnnn Helinnnnn canim zaten su yemek ve mutfagi toplayan eden biri olsa ooh dunya bize guzel. Bence imkan varsa tut bir kadin sende rahat edersin.
Alt değiştirme işi çok zor zaten . Bir alt değiştirme bir de saçlarını bağlama işini yaparken kan ter içinde kalıyorum

Aşının etkisi geçti kızlar ya sormuşsunuz baya etkilndi resmen huy değiştirdi 🥴 birde o kadar ağır geciyo ki ramazan alıntı yaptım hepinize cevap için inşallah yapıcam ama halim olmuyo okuyamadım bile orucu da tutmayayım diyorum her seferinde iyi olurum deyip devam ediyorum 😅 5 günde zayıfladım 🥺 uzak kaldım buradan da 😥 bana kızmayın ama bi toparlarsam bünyeyi koparız yine 🤗

Kan sulandırıcı mutlaka kullansın canım bu süreçte. Biz yazın bir panik olmuştuk bulaştı mı falan diye. Kızkardeşim hemen kan sulandırıcı başlayın d vitamini alın demişti. Kanda pıhtılaşma yapıyor bu hastalık. İnşallah kötüleşmez böyle geçer gider biran önce
Öğrendiğimizde cumaydı yasak olunca kaldı pzts alıcaz başlayacak ama ben her gün zencefil çayı yapıyorum ona o da doğal kan sulandırıcı olarak geçiyor. İnşallah fayda ediyordur.
Kızlar eşimin isyerinden 1 kisi daha pozitif çıktı. Ne yapalım bilemedim. Test mi yaptırsak diyoruz. Bi yandan bekleyelim bakalim ne olacak diyoruz?
Ervanin bu hafta aşısı var.aşi zaten bekledi ertelendi aşi yok diye. Tam asi geldi dis cikardik.simdi de bu durum oldu. Korona kaptıysak diye korkuyorum.bari perşembeye kadar falan gozlemleyeyim de bisey varsa bi de aşı ağır olur diye korkuyorum🤔

Bi de çok bitkinim.. oructandir diyorum ama 😑 emin de olamıyorum.tek yapabildigim yemek. Evi süpürmedim mutfagi bile 😔 sadece ervanın oturdugu kismi temizledim.zaten fayanstı ıslak mendille aldım.velhasil once halsizlikle başlıyor diyorlar ama acaba anlamak icin oruca ara mi versem diyorum. Neyse birkac gun sonra nasilsa anlayacagiz diyorum sonra da..

Uykusuzum da cok..erva hic durmuyor..ali benim halsizligimi firsata cevirip heryere kagit kesip atmis.toplamiyor ve inanin gücüm yoktu toplayamadım 😔 erva da yutmasin diye dizimin dibinden ayirmadim.bizde durumalr böyle 🤷‍♀️
Belirti olmadan test zaten negatif verir canım.
Geçmiş olsun canım..bu ara azimle el ele bizim canimiza okuyorlar bu nisan bebeleri 😑😑 bizim tirnak kenari yara olmus iltihap toplamis.2 gundur siddetli huzursuzdu tamam dis de cikardi ama galiba ayaktanmis derdi. Bi baktim iltihap olmus kremledim.gunduz daha iyiydi.gecen gun ayagimi bi yere vurmustu herhalde ondan oldu 😑 bugun biraz gec uyusun da sabah gec uyansin dedim ama ters tepti.biraz gec uyusun derken bu saate sarkti.bizim burda uykusu sertlesti derler aynen oyle oldu 😫 sabah da kalkar erkencikten 🤨

Pek tatlı bir romantizm anlayışınız var 🥰😄😄 çok sirinsiniz anne kiz🥰🧿🎈

Hay Allahim ya belki hafif atlatacakken felaket tellallığı gibi olmus biraz 😑 bari sana söyleselerdi sadece.. esinin moralini yuksek tut canim. Bisey olmaz insAllah.genc adam atlatir insAllah..

Ama kalp de sıkıntı olayı soyle aciklandi gecen gun. Gecici ritm bozuklugu olabiliyormus. Takip ettirmekte fayda var. Ben de o hastaliktan sonra yaklasik 2 ay kalp sıkıntısı cektim.hala da tam iyilesme olmadı.cok kizginim kendime gitmedim doktora.simdi vakalar tavan yapti.ha yaz gelsin ha kış gelsin derken geçiyor zaman 🤔

Ipek kuzusu da sıkıntı veriyor yazmışsın ama ben sana güveniyorum en guzel sekilde ilgilenirsin babasını aramaz. Allah guc kuvvet versin canım ❤
Sağol canım amin inşallah.

canim ateş düşürücü soğuk yapışkanlı pedler den de kullanabilirsiniz. kuzenim öyle uyuyabiliyordu. hemen atlatır eşin inşallah 🙏
Yok canım ilaçla düşüyor ama ilaç almadan henüz normale dönmedi demek istemiştim ama bugün daha iyi sanki inşallah sağol canım 😊

düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle 🤩 inan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende.

kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin 🙏

tavan mi bak o bile izlendi 🤣 büyüğüm uyuyordu küçüğü de ablam aşağı indirdi ay ev sessiz kimse yok yapacak iş yok nasil bir heyecan sevinç bende sorma 🤩 babamlardayiz tabi ki ✌

geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakli 🙃
Çok iyi düşünmüşsünüz sana da bir nefes olur. Yakınların desteği gibi olmuyor hiç zaten ben kimseden bişey isteyemem yapanların da görevi değil bişey değil anca ucundan tutarlar ya da biraz çocukla ilgileniverirler ama yardımcı öyle olmaz iş tanımı çerçevesinde tüm sorumluluğu alır üstünden 😌😌

Umudum- Umudum- sadece tek risk cocuk yanlislikla burnuna flan temas eder o bir risk 1 ay en az koruman lazim.
Benim kiz gecen altini bezlerken tekme atti burnuma baya korktuk esimle ama cok sukur.

Ya bu arada karya hic bezlenmek istemiyor cok uğraşıyorum kaciyor hep 3 gundur zaten gece uykumuzda bozdu kaciyor sallarken dun baya bagirdim cagirdim beni cileden çıkartıyor bazen.

Helinnnnn Helinnnnn canim zaten su yemek ve mutfagi toplayan eden biri olsa ooh dunya bize guzel. Bence imkan varsa tut bir kadin sende rahat edersin.
valla imkan aslında var diyemem ama su anki psikoloji biraz korkuttu beni. başka şeyden kismayi göze aliyorum. en azından bir süre. 6 ay félan. arel kreşe başlayınca bırakırız belki. bilmiyorum ya şimdilik bi bakalım dedik birini bulursak gibisinden. kısmet 😇
@şekerpare5939 Helinnnnn Helinnnnn canlar depresyonun kapısını çalmaya giderken beni de çağırırmısınız şu yoğunluktan yorgunluktan vakit bulursam Bi depresyona girip çıkasım var🥴
girmeden çıkacaz ki. bi arkadaşlara bakıp çıkacaz gibisinden 🤓 neyse umarım bahardır ne diyim canim. herşey gönlümüzce olur umarım sakin ve huzurlu.🙏
Öğrendiğimizde cumaydı yasak olunca kaldı pzts alıcaz başlayacak ama ben her gün zencefil çayı yapıyorum ona o da doğal kan sulandırıcı olarak geçiyor. İnşallah fayda ediyordur.

Belirti olmadan test zaten negatif verir canım.

Sağol canım amin inşallah.

Yok canım ilaçla düşüyor ama ilaç almadan henüz normale dönmedi demek istemiştim ama bugün daha iyi sanki inşallah sağol canım 😊

Çok iyi düşünmüşsünüz sana da bir nefes olur. Yakınların desteği gibi olmuyor hiç zaten ben kimseden bişey isteyemem yapanların da görevi değil bişey değil anca ucundan tutarlar ya da biraz çocukla ilgileniverirler ama yardımcı öyle olmaz iş tanımı çerçevesinde tüm sorumluluğu alır üstünden 😌😌
inşallah canim. pandemiden dolayı sıcak bakmıyordum aslında ama son ara gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi. yani cocuklarim böyle bir anneyi bilemiyorum ya üzülüyorum pişman oluyorum kızıyorum vicdan azabı duyuyorum çok karışık ama sabır olayım bitmiş eşim diyor ki seni böyle göreceğimi hiç düşünmezdim. hep hadi diyen çözüm bulan vazgeçmeyen inanan çabalayan biriyken şimdi bi pes etmek hele küçücük 2 çocuğa karşı. haklarına giriyorum kendimi tokatlayasim geliyor o derece. umarım herşey yoluna girer. 🙏

düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle 🤩 inan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende.

kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin 🙏

tavan mi bak o bile izlendi 🤣 büyüğüm uyuyordu küçüğü de ablam aşağı indirdi ay ev sessiz kimse yok yapacak iş yok nasil bir heyecan sevinç bende sorma 🤩 babamlardayiz tabi ki ✌

geçmiş olsun tekrardan diş mi aşı mi tetikledi yoksa başka birşey mi var acaba ? 1 yaş tahlilleri yaptırdın mi canim. bi de ne çalışkan kadınlarsınız ya. allahtan eşim bu kısımları bilmiyor. adam yumurtaya razı özlüyorum diyor. ya da dışarıdan da olur modunda. benden hic umutlu dehil ve cok.hakli 🙃
Yardımcı abla çok iyi olur kuzum. Yükünü alır bebelerle daha güzel ilgilenir kendine zaman ayırabilirsin belki. Şu covit korkusu bizde de yardımcı falan yok bugün çok yoruldum. Tahlil yaptırmadık senin izinden gelirim tahlillerdevs.
Ohh ohh masAllah 😍 sahura sizdeyiz yesim annesi haberin ola 😄🧿🧿
Ata ile Elif de cimenlerde oynarlar 😍 Ali bize boreklerden çeyrek ve yarım kavramini uzun uzun açıklar 😄 bu arada herseyi ceyregi ve yarimini buluyor bölüyor 😄
Gelin vallahi yaptım yedirdim beye. O kuvvetli yemezse acıkıyor. Ben uyursam doyuyorum bi bde su yetiyor bana. Alimin açıklamalarını severim. Bahçemiz bebelerin emrine amade.
Sahura börek mi bu ne hamaratlık😀 biz iki kez es geçtik sahuru😬 uyanamıyorum oğlan çok geç yatıyor bir buçukta anca uyutuyorum. Eşimde çok yorgun oluyor oda ben kaldırayım istiyor kalıyoruz öyle ortada😀
Sevgim sahura kalkmıyoruz. Ben Ata uyuyunca yanına kıvrılıyorum oturma odasında 1 gibi hazırlıyoruz yeyip yatıyoruz. Bugün hamuru erken yoğurdum. Ispanaklı iç yaptım. Açtım pişirdim. Kendime üşenirim de eşime değişik olsun dedim. Kaç gündür kendisi hazırlıyor. Çayı da iftar sonrası içiyoruz. Sahur için meyve suyu ya da limonata yapıyorum o da hazır oluyor çabucak hazır oluyor. Şimdi Ata yı besledim. Eşim tv bakıyor ben de sizlere yazıyorum uyusam iyi olur aslında
Yaa aysecigimi gordum de maşallah nasil tatli nasıl güzel yumuş yumuş dünyaya gelmiş, masallah subhanallah. nas felak da okudum uzaktan Zeyay1420 Zeyay1420 .

bir de benim herufu göreydiniz, anam bir çirkin bir çirkindi. ama bana ne yağuşuklu gelmişti. sonradan fotolarına baktıkça kirpi anasi gibi olduğumu farkettim. o da pamuğum diye severmiş ya hani.
Ben de çok kullanırım kirpi de pamuğum diye severmiş yavrusunu. Hepsi değişikti şimdi adam oldular hamdolsun
Aşının etkisi geçti kızlar ya sormuşsunuz baya etkilndi resmen huy değiştirdi 🥴 birde o kadar ağır geciyo ki ramazan alıntı yaptım hepinize cevap için inşallah yapıcam ama halim olmuyo okuyamadım bile orucu da tutmayayım diyorum her seferinde iyi olurum deyip devam ediyorum 😅 5 günde zayıfladım 🥺 uzak kaldım buradan da 😥 bana kızmayın ama bi toparlarsam bünyeyi koparız yine 🤗
Kuzum çok zorlanıyorsun tutmasan mı acaba
valla imkan aslında var diyemem ama su anki psikoloji biraz korkuttu beni. başka şeyden kismayi göze aliyorum. en azından bir süre. 6 ay félan. arel kreşe başlayınca bırakırız belki. bilmiyorum ya şimdilik bi bakalım dedik birini bulursak gibisinden. kısmet 😇

girmeden çıkacaz ki. bi arkadaşlara bakıp çıkacaz gibisinden 🤓 neyse umarım bahardır ne diyim canim. herşey gönlümüzce olur umarım sakin ve huzurlu.🙏

inşallah canim. pandemiden dolayı sıcak bakmıyordum aslında ama son ara gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi. yani cocuklarim böyle bir anneyi bilemiyorum ya üzülüyorum pişman oluyorum kızıyorum vicdan azabı duyuyorum çok karışık ama sabır olayım bitmiş eşim diyor ki seni böyle göreceğimi hiç düşünmezdim. hep hadi diyen çözüm bulan vazgeçmeyen inanan çabalayan biriyken şimdi bi pes etmek hele küçücük 2 çocuğa karşı. haklarına giriyorum kendimi tokatlayasim geliyor o derece. umarım herşey yoluna girer. 🙏
İşte bu pandemi her taraf tan elini kolunu bağlıyor insanın umarım güvenilir birini bulursun

Yine geriden gelerek. Teşekkür ederim missim. Tamamen idari izin uygulanmadı evden çalışıp haftanın bazı günleri nöbete gideceğim ama buna da şükür
Aşı bizi çok yordu. Ağır geçirdi.size kolay geçsin inşallah
Melek kuzular Allahım esirgesin maaşallah
Asım paşam kıyamam kuzuma
Şükür canımmm benim . Allah razı olsun hep beni düşünmüşsünüz. Eşimi dinlendiriyorum. En azından sabah uyuyor biraz o. Ben de evden online idare ediyorum. Sen nasıl oldun
İnşallah canım. Amir istediğinde çağırır maddesinden nöbet usülü ve evden çalışma. Ama hamdolsun Ramazan’da iyi geldi.
Dinlenmek annelik lügatında var mı ki dünürüm. Hep bir koşturmaca.
Geçmiş olsun haydoma şimdi nasıl oldu damağı hep bir aksiyon Allahım korusun
Alim benim naif kuzum.
Üşütmüşsündür kuzum. Bu yoğunluk bağışıklığı da düşürüyor ne yazık ki
Gitsin kilolar misim. Ben de aldım kumanda biraz oynuyor biraz sıkılıyor öyle gidiyor
Aminnn inşallah
Ne korku atlattın tahmin ediyorum. Bunla geçmiş olsun Asım paşama şifalar olsun
Büyüdüler aynen Allah esirgesin
İnşallah kolayca size de geçmeden atlatır eşin canımmm
Ata da ısırıyor acısı öyle böyle değil
Güzel gelinim düşe kalka büyüyecek diyorlar da düşmesinler kıyamıyorum
Yoktur inşallah içinizi ferah tutun. Maske mesafe koruyor aslında tedbir amaçlı gelme demiştir müdür
Bize çıkmadı eşime yani. Okula fiilen gitmediği için ben yapılması kanısındayım.
Canı yanmıştır. Niye aynı koldan yaptı ki. Bizim iki ayrı kol ve bir bacak yapıldı. Bizde yıktık sağlık ocağını. Sonrası da fenaydı. Ateşi çıktı. Uyumadı. 2 gün sürdü. Dişle de karıştı belki onun etkisi. Umarım Kadir sarsılmaz
Hayırlı yaşları olsun Eylül çiçeğimin. Güzel günlerini görün inşallah. Kardeşin gelmiş sana yoldaş ne güzel
Kalbini bozma şifa olsun. Sinovak doğal yöntemlerle üretilmiş. Bir de virüs onlarda çıktı. Ben tercihe sunulsa sinovak derim
Keşkeee. Elimiz yüreğimizde. Tüm alışkanlıklarımız bile değişti lanet virüsten. Allahım rahmet eylesin kuzenin kuzenine. Küçücük çocukları bırakıp gitmiş. Kalanlara yardım etsin rabbim
Benim çocukluktan beri sorunlu. Kemik var alınması lazım zor bir ameliyat. Benim de fena kan sulandırıcı arttırıyorsa beni de sonrasında tetiklemiştir. Ata daha büyümeli benim ameliyat olmam için eşim hem bana hem ataya bakamaz. Virüs bitmeden hastane ortamında bulunmak da ürkütüyor açıkçası. Sana şimdiden şifalar diliyorum canım
Ah aslım. Bizi de mahfetti. 2 gün gece gündüze karıştı. Çok geçmiş olsun
Ateş de çok oldu bizde
Uykusuzluk beni de mahfefiyor. Oruçsa iyi gidiyor. Aşı diş perişan oldu kuzular sen de Kadiri öp
Ah adaşım iki gündür aynıyız. Diş sanırım çok zorluyor üstüne afedersiniz ishal oldu. Hali kalmadı. Patates pirinç lapası muz bana mısın demedi. Kıyamam Asya kuşuma. Nasıl canları yanıyorsa. Rabbim kolaylıklar versin yavrularımıza
İnşallah yarına daha iyi olur zor kısmı geçti bence. Sağlıkla kavuşun inşallah
Sağlam göz yaşı akıyor çok masumlar hiç kıyamıyorum
Gelinimi yormaz inşallah aşı. Sözlüsü petişan oldu. Sonra dişler. İshal şimdi diş yapar diyorlar doktora da götürmedik götürdemiydik. 5 ten beri yapmadı gece ne olur bilemem. Oruç da halsizlik yapıyor ben fırsat buldukça uyuyorum. Uykusuzluk halsiz ediyor kalbini bozma yorgun bitkin düştün Allahım korusun dünürüm
Her hakkın saklı da kullanmak lüks. Kolay değil iki çocuk Ramazan öpüyorum gelinciğimi kayıçomuzu iyi geceler canım
Ahh kıyamam Ataya geçmiş olsun bizde pazartesi olmasa bile salı artık gideriz aşıya şu aşı işi çok yoruyor beni Allah affetsin 🙄 şimdi nasıl ata iyi mi
Gerçekten çok yoruyor sıpalar bu sıra dönemsel demekki dün gece yine hep memedeydi zombi gibiyim evin içinde 😂😂😂😂

Valla asya romantik bir adama denk gelmezse isi zor..ropromantik bir aileye dogmuş 🥰😄 ee ama karsisinda da ona 14 subatta cicek resmi atan bir yigit var ama 😍😄 Aslihaydo Aslihaydo aslican yavrunu romantik mi yetistiriyorsun? Haydo romeoya donusebilecek mi? 😄

Kuzum o kadar niye ac kaldin 😄 insan oruc tutmasa da yiyemiyor ramazan da di mi ya 😄
Ya romantizm haydonun işi 😻bi göz teması var ki hele tam gözbebeğine bakar insanın içi erir🥰 bu anlamlı bakışları ormantik bir fırlama olacak dedirtiyor da işte tam tersi de olabilir 🤪 gel bi öp diyorum yanağımı uzatıyorum çat çut vuruyor ama evrilir heralde inş 🤣🤣
Kuzum çok zorlanıyorsun tutmasan mı acaba

İşte bu pandemi her taraf tan elini kolunu bağlıyor insanın umarım güvenilir birini bulursun
İyi olurum diye düşünüp tutuyorum da aynen ya çok zorlanıyorum devam edemicem galiba emmeye bağlandı bu ara gözüm kararıyo 😥

Kalppare Kalppare kuzum evlere tıkılıp kaldık, bir de bahar yorgunluğu diye bir şey var, ondan bence ruh durumunda dalgalanmalar. depresyonu aklindan cikar at kuzum. baksana bebeler bile sasirdı iyice. Esim bu gün evde, yaa bu niye küçük bebek gibi ağlıyor, kucak istiyor diye bana soruyor, o hep öyle dedim, sen görmüyorsun.
sessiz sakin bir yerler yok mu, hafta sonu al eline poşeti, çık markete diye, j bile iyi gelir.

eger belirtiniz de yoksa teste neyim gitmeyin bana kalırsa, biz cocuk hastanesinin covid poliklinigine gittiğimiz halde stres olduk, devlet hastanesi daha kalabalıktır muhtemelen. muhtemel covit hastaları dışında, zaten teşhisi covit olup, geçip geçmediğini kontrol ettirenler de var, ne bileyim korkuyor insan.
Şu an tek belirti ciddi halsizlik ama o da elif hanim yuzunden sanırım canım. Cok bitkinim yaa.. normalde enerjik bir insandim..bak dım.diyorum çünkü elif dogdugundan beri tam anlamiyla agır yasıyorum.agir yuruyorum agir hareket ediyorum.annem de cok diyet vs yaptin vucudun örselendi ondan diyor ama bilmem ki.korkuyorum depresyona girnekten aslında ondan surekli yoksa depresyonda miyim diye kendimi sorguluyorum.
@şekerpare5939 Helinnnnn Helinnnnn canlar depresyonun kapısını çalmaya giderken beni de çağırırmısınız şu yoğunluktan yorgunluktan vakit bulursam Bi depresyona girip çıkasım var🥴
Gel kuzum ama girmeyecegiz hee ona göre 😄 bir fincan kahveniz var mı diyecegiz kapıdan alıp geri döneceğiz.duydugumuza gore depresyon cok misafirpervermis geleni gunlerce haftalarca hatta aylarca misafir edermis 🥴😄 yavrucuklar bizi bekler kalmayalim deriz 🤓

Ya romantizm haydonun işi 😻bi göz teması var ki hele tam gözbebeğine bakar insanın içi erir🥰 bu anlamlı bakışları ormantik bir fırlama olacak dedirtiyor da işte tam tersi de olabilir 🤪 gel bi öp diyorum yanağımı uzatıyorum çat çut vuruyor ama evrilir heralde inş 🤣🤣

İyi olurum diye düşünüp tutuyorum da aynen ya çok zorlanıyorum devam edemicem galiba emmeye bağlandı bu ara gözüm kararıyo 😥
Oyy kıyamam ben derin bakışlarına onun 😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 su yavruyu yazarken nazar boncugu koy..olur ya unuturuz masAllah demeyi 😊 cok da cabuk nazara geliyor kuzucum.ben de oyleyimdir kendimden biliyorum.

Asya yaşadi desene 🥰❤ demek romantik bir kuzu yetişiyor 🥰

Oruc beni de zorluyor Aslı..artik dun sanki hastalandim.cocuklara oglen sofra kuramadim. Muz elma yogurt vs verdim. Iftar saatine yakin aksam yemeklerini verirken elim titriyordu.iftar sofrasini toplayamadım.namaz kilarken cok zorlandim. Secdeye varirken basi doner mi insanin..1 gün ara verdim.yarin devam insAllah.. dis cikardık onun da etkisi var tabi. Aşi zamani da bi ara yaparım gibi görünüyor 🤔

Gelin vallahi yaptım yedirdim beye. O kuvvetli yemezse acıkıyor. Ben uyursam doyuyorum bi bde su yetiyor bana. Alimin açıklamalarını severim. Bahçemiz bebelerin emrine amade.
Afiyetler olsun dünürüm gelmis kadar oldum 😊😊😇😇

Oyy kıyamam ben derin bakışlarına onun 😍🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿 su yavruyu yazarken nazar boncugu koy..olur ya unuturuz masAllah demeyi 😊 cok da cabuk nazara geliyor kuzucum.ben de oyleyimdir kendimden biliyorum.

Asya yaşadi desene 🥰❤ demek romantik bir kuzu yetişiyor 🥰

Oruc beni de zorluyor Aslı..artik dun sanki hastalandim.cocuklara oglen sofra kuramadim. Muz elma yogurt vs verdim. Iftar saatine yakin aksam yemeklerini verirken elim titriyordu.iftar sofrasini toplayamadım.namaz kilarken cok zorlandim. Secdeye varirken basi doner mi insanin..1 gün ara verdim.yarin devam insAllah.. dis cikardık onun da etkisi var tabi. Aşi zamani da bi ara yaparım gibi görünüyor 🤔
Yıldızlar düşük 😓 🧿 ara vermekle iyi yapmışsın canım bende bugün yine kötü olursam tutmam sen de kötü olmuşsun diş de zorlamış kıyamam kuzuma 🌸🌸

düzen oturmuş rahatsan boşver canim devam et böyle 🤩 inan en önemlisi bizim sakin ve pozitif hissetmemiz. öyle bi yansıyor ki çocuklara. yani yok az yemiş az uyumuş tv izlemiş değil bunlar fasofiso. annedeki sevgiyi şevkati güveni daimi hissederse mutlu sağlıklı çocuk odur bence . kendimden tırstım da biraz. sorguluyorum kendimi. eşim de farkında hepimizi etkiliyor diyor senin durumun. bakalım.belki hafta için bi yardımcı abla gibi bir düşünceye girdik. yeğenlerim geliyordu ama onlara ev işi pel yaptırmak herşey bende olurdu onlar çocuklara göz-kulak oluştular. biri olursa ev işi yemek felan yüküm azalır. çocuklarıma veririm enerjimi bende. kacacaz mecbur 2 bebe bekliyor şekerparem. valla kuzum ben niyetli degilim ama su anda bile zor Allah size guc versin orucunuzu kabul etsin 🙏
Ne güzel kaçmış nefes almışsın ohhh 😍😍😍😍

Valla asya romantik bir adama denk gelmezse isi zor..ropromantik bir aileye dogmuş 🥰😄 ee ama karsisinda da ona 14 subatta cicek resmi atan bir yigit var ama 😍😄 Aslihaydo Aslihaydo aslican yavrunu romantik mi yetistiriyorsun? Haydo romeoya donusebilecek mi? 😄
Kuzum o kadar niye ac kaldin 😄 insan oruc tutmasa da yiyemiyor ramazan da di mi ya 😄
Ya sorma pek romantiktir benim bey söylene söylene yaptırıyorum ama olsundu😂😂😂 Asya kıymet bilir vefalı merhametli insana düşsün inşallah romantiklikten ne anladığımıza bağlı bence çiçek pek sevmem ben ama dün eşim kuruyemiş almaya gitti reçel almış baktım incirli cevizli annesigikde yemiştim hoşuma gitmişti baya gördüm bi yerde yiyip çok sevmiştin aldım hemen dedi bak işte bu romantijliktir😍
Kuzum gündüz eşim evdeydi koşturma ondan gizli bişeyler atma ağza derken bi baktım akşam olmuş sonra yemek için onu bekledim öyle kaldı😂

tavan neydi 😄 uykun gelmeden uyumaya calismakti😄 ben yastiga 30 cm kala dalıyorum sanırım şu ara 😄
Ya bi burda gülüyorum iyi geliyor burasi 😍 en iyisi komikli bisilerden bahsedelim de havamiz gelsin 😄😍🥰
Benimde gözlerim batıyordu akşam erken yattım bi baktım kız kokumu aldı tepemdeydi gece sürekli uyumadık yine 😂
Ya ne diyim sıpa ya bide enerjik sabah o zımba ben zombi 😍😍😍😍 canı sağolsun azcık dövüştük gece uykusunda aramız limoniydi 😝 sabah geçti hemen gülünce

Bkmkitap.com da indirim var bu arada almişe aldım bakmak isterseniz eğer, hareketli kitaplar trendtolda filan çok pahalıydı 🙄
Teşekkür ederim canım benim de alacağım kitaplar vardı almış oldum .
İndirim deyince , Migros sanal markette de oyuncaklarda güzel indirim var .

Ya sorma pek romantiktir benim bey söylene söylene yaptırıyorum ama olsundu😂😂😂 Asya kıymet bilir vefalı merhametli insana düşsün inşallah romantiklikten ne anladığımıza bağlı bence çiçek pek sevmem ben ama dün eşim kuruyemiş almaya gitti reçel almış baktım incirli cevizli annesigikde yemiştim hoşuma gitmişti baya gördüm bi yerde yiyip çok sevmiştin aldım hemen dedi bak işte bu romantijliktir😍
Kuzum gündüz eşim evdeydi koşturma ondan gizli bişeyler atma ağza derken bi baktım akşam olmuş sonra yemek için onu bekledim öyle kaldı😂
Yaaa bu kadar olur 😍 romantiklik anlayışımız ayni 🥰😍 bence de cok sevimli bir hareket.. esim de bilir benim böyle seyleri sevdigimi o da öyle davranır. Çicek sevgiliyken güzel be jadem 🥰 evliyken de sene de 1 bilemedin 2 olsa fena olmaz hani 🥰 ama evliyken insanı mutlu eden sey eşinin senin neyi sevip neyi sevmedigini bilmesi gozlemlemesi unutmamasi..amaan evlendik deyip rahata salmamasi.. bence bunlar hayatın içinden gercek romantiklikler 🥰🥰🥰❤❤
Cop atma olayina gelince bizim de el ele çop atmisligimiz çoktur 🤣🤣 ve esimin en sevmedigi islerden biri çöptür.hazirlamaya bilee erinir.hazir edip eline veriyorumm.yine soyleniyor.ama bu ara cok bitkin düştüğümü fark etti ki 2 sabahtir bakıyorum çöpü hazir edip tam cikarken haber veriyor..bana gore bu bile romantiklik 🥰😍🧿🧿 kiyamadi bana..bana bana..bana bana.. sekerparesine 😍😂😂😂😂😂😂😂 hahahahah :D
Millet de diyecek jade ile sekerpare ne yiyor ne iciyor ki çöpten romantizm çıkarıyor :D :D :D ayyyhhh koptummmm ahahahhahahah

Back
X