• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Meraklanma annesi siz yolun çok başındasınız 🤗🤩 biz de yeni basladık..ben mutfaga meraklı olsun istiyorum biraz 🙈😁 eli is tutsun 😄
senin bi de iki ogluş amma eglenceli olur vallahi düşündüm de 🤩❤ ben ilk önce sogan ve sarımsak kabuğu soydurdum helin.çoook seviyor hala daha.ver eline o soyarken sen de yemek hazırlığını yaparsın.ser altına bir örtü minnak parmaklarıyla soysun da soysun 🥰🧄🧅🧄🧅

Tesekkur ederim ebru🥰🥰

Aksam yemek yemedi paso kurabiye yedi 😁 teşekkür ederiz dünürüm 🥰 gelinime iyi baksin diye şimdiden egitiyorum😁😄❤❤

Aşınız sifa olsun demek çok agladi kıyamam 😔 Allah şifa versin kuzuya 🥰

Çok üzüldüm ya.. Allah acil sifalar versin 🤲😔😔

Iste güçlü kadın 👏 zor da olsa yılmadan atlattın 🥰🧿❤ su karantinayi da atlattin mi tamamdır 🙏❤ Allah evinize saglik neşe huzur versin canim🤲

Teşekkür ederim dünürüm 🥰
Bak abisi böyleyse kız kardeşi kim bilir ne marifetlidir 😁 eee annesi marifetli bir damadım var kızım kayinvalidesinden geri durmamalı ki kocası da mutlu olsun kayınvalidesinin de ici rahat etsin 🤗🥰😁❤ onu da en güzel sekilde yetiştireceğim 😁 egitiyorum cekirgeleri 😁🦗 Allah nasip etsin büyütmeyi evlendirmeyi amin çokça amin 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤
Kayınannesi sevsin gelinciğini de abisini de. Biz de oğlanı çekirdekten yetiştiriyoruz. Çokça aminnn çokça
Ya bu cocuklar acaba gunduz koşuşup durduklari icin gece bacakları mi ağrıyor da uyanıyorlar.00.00 da uyandi.simdi uyudu🥴 salla salla derman kalmadi😑😑 biraz masaj falan yaptım oyle daldi ama debelenmekten yorulduğu icin de dalmiş olabilir🙄
Yorulmuyorlar da maaşallah nasıl bir enerji
Uykusuzluk gerçekten bebek büyütürken en zoru bence de😴 şansımdan mı yoksa ben mi yapıyorum bişeyler bilmiyorum 3.çocuğum da erken kalkan bebekler oldular. Göktuğ 8 de kalıyordu küçükken çok şükür diyordum şimdi abarttı bu sabah 6 da uyandı. 😔😔Yatak odam doğuda kalın perde de kar etmiyor. Derslerim var benim de gözümden uyku akıyor Allah yardım etsin hepimize yıpratıyor bu bebeler bizi
Ata da 6 da kalk borusunu öttürüyor şu sıralar valla sırf uyuyayım diye sahur da yemiyorum son birkaç gündür. Uykusuzluk hepimizi vurdu missim
Kızlar bir sorum var konu dışıdır
Tüp Bebek yaptıranlar yumurtlama döneminde kaç yumurtaniz vardı? 1 kere mi yumurtlama yaptırdıniz?
Yumurta sayısı heray değişkenlik gösterir. Standardı yoktur. Kişinin rezerv durumuna göre de değişir. Benim 6 yumurta toplanmıştı döllenme sonucu 5. Güne 2 embriyo gitti ve transfer edildi . Ata cık oldu hamdolsun
Duyusal şeyleri bilmem de midesel şeyler gelişmiş 😂😂😂
Kesinlikle
Ahhh İstanbul çekilecek yer değilsin bu trafik ne yaaa 2.5 saatte köprüyü geçtik eve varış daha 2.5 saat gösteriyor kıpkırmızı 🤬🤬 Ayşe uyumadı kepaze etti beni oto koltuğuna 1 saat dayanabildi midem bulandı artık iftara yetişebiliriz inş😞
Yaşanmaz orda allah yardımcıları olsun oradakilerin
Bende eskiden leventte oturuyordum 🤢🤢 sosyal olarak çok aktiftik herşeyin gobegindeydik ama trafik ve kalabalık bizi bizden aldı smdi tuzladayim burasıda İstanbul ama yazlık bölgede gibiyim iyiki çocuktan önce böle biyere taşınmisiz 😍
Güle güle oturun ne iyi etmişsiniz
Allah yardımcınız olsun canım bugün de ekstra yoğunmuş trafik haberlerde söylüyordu. Sağsağlim varırsınız inşallah.
Bugün çarşıda bir işimiz vardı Göktuğ la gitme gafletinde bulunduk. Uykusu gelmiş susturamadık arabanın içinde. Betüş anne bu yıl Eskişehir e giderken güzel bir macera bizi bekliyor sanırım diyor 🤣 10 dk yol 1 saat sürdü sanırım geldik eve de uyudu rahatladı şükür.
Ayşecik de uyumuştur umarım sen bu mesajı yazdıktan sonra🙄
Araba koltuğunu hiç sevmiyor Ata da. Arabayı sevmiyor hatta. Kendi arabasını seviyor. Biz de Samsun a gece çıkalım gündüz bir arpa boyu yol alamayız diyorum
Tedavide diyim ozaman terimler bende karışıyor kaç kere tup bebek sürecine girdin? 10 yumurtanın kaçı 5. Güne geldi?
Arkadaşım 13 yumurta toplantı 7 tanesi dolu oldu onunda 4 tanesi dollendi 1 tanesi 5. Güne geldi :/ normal bir süreçte böle mi diye sormak istedim size şükür 1 sağlıklı emriyo var ama bu tutmazsa tekrar başa döncekler 😢
Tutmazsa sil baştan. Umarım tutar. 2. Gün embriyosu ile ikizlerini kucaklayan arkadaşım var. Rabbim ol desin
O benim 😊
Kızımın adaşları olduğu gibi benim de adaşlarım varmış grupta 😊
Benim bildiğim 3 adaş sınız.?3 tane de İpek var.

Benimki de o ışık hiç yok çok fazla ağzına alıyor hayırdan da anlamıyor hiç. Biraz geç başlarız sanırım yazın zaten dışarda geçer günümüz kışa kıvama gelir inşallah 🤪
Parmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyor😁 kışin goze alamam🙈😁

Evde gida boyasi ile renkli nisastali muhallebiler yapılıp parmak boya olarak kullanilabilir bu arada bilginize 😉 arada icine doku olsun diye irmik vs katilabilir.bazen elini yakmayacak kadar sıcak bazen soguk bazen ılik uygulayabilirsiniz. Duyusal gelisim ve kavram gelişimi açısından iyi oluyor 🤗 sicak bir gunes veya cay resmi boyadiginda, soguk bi kar dondurma resmi boyadiginda gibi 😉 aklima gelmisken yazayim dedim 😉

arel onu çok yapıyor ama ben istiyorum diye değil kemdi oyun oynuyor. ya bu ara çok takıntılı ne istese meyve olarak büyük istiyor yıkıyorum kurut kurut diyor. muzu felan soyarsam asla yemez. ikiye felan da bölmek yok. basını bile kesemiyorum salatalığın 🙄🤯
Allah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlı 🤗 gecen gun esimle Alinin 2 yas videosuna denk geldik ne sirinmis 🥰🤩 ama o zaman ne zorluyordu beni.. bi an 2 yas halini özledim. sımsıkı sarılsam dedim 🥰❤ her anin kıymetini bilmek gerek diyerek 4 yaş haline sarıldim sonra 🤗🥰🤩 verene bin şükür 🙏
Uykusuz olunca çok gergin oluyorum . Dün bende en son patladım ağlayarak rahatladım . Öylece de sızıp kaldım 9 gibi 🤦‍♀️ Sahura kalktım direkt öyle iyi geldi ki . Sahurda ev işi yapmaya başladım 🤣 Uykusuzluk , üstüne açlık zorluyor . Ben bu zamana kadar zorlanmadımdı Sena nın uykuları konusunda , hep sizlerden okuyordum ama bu kadar zorlayıcı olabileceğini hiç tahmin etmemiştim .
Uykusuzluk beni de geriyor ya 🙄 ahh ahh uykusuzluk nedir anladim desene🙄 şu 1 yaş zimbirtisi bi gecsin de duzenli uykular baslar artik insAllah 🤲
Demek sahurda ev topladın 😁 uykusunu almiş anne modu: ON 😁😁
Sağolasın. Canım kızımda doğuda da değildi kuzeydeydi camına kaç kat perde yapardım bana mısın demezdi sıpa. Şimdi yine ev bakmaya gidiyoruz hergün dua ediyorum gönlümce bir ev bulayım diye yatak odaları kuzey olsun 🤣🤣
Genlerinizde sabah uykusu yok miss 😁😁 olsun ne güzel çalışkan olurlar 🥰🧿 erken kalksınlar ona sozum yok ama erken uyusunlar o zaman 😁 seninkileri bilmem ama biz 23 u buluyoruz bazen

Kızlar benim oğlan tam azman oldu 🤣 hiç dinlemiyor beni ya dışarı çıkardım azcık yürüsün diye elimi kesinlikle tutmuyor merdiven çıkacakmış otoparkın merdivenine tırmanıyor ben çıkarıyım diyorum yere yatıyor. Kendisi elleriyle tırmanacakmış. İyi kendi çıktı bir de koşuyor düşünce ağlıyor valla nasıl fena. Evin kapısını çat açıyor kilitli değilse çıkıyor asansöre doğru 😩😩 kilitli tutmaya çalışıyoruz. Kanepelere tırmanıyor ondan ona geçiyor falan işimiz zorlaşıyor mu kolaylaşıyor mu hiç bilemedim🤭
Bu arada yarn bime ışıklı terlik geliyor bizimkilere göre yazın rahat giyerler. Tatilde giydiririm diye alacam yarın 😁
Maşallah dilli düdükyü şimdi ayaklar hızlandı benimki baya hantal o konuda 😂😂 anca kalkar 7 8 adım atar oturur kendini geri atar kafayo çarpar 🙄 işte anneler nasılsa evlatlar öyle senin ki sana çekmiş benimki bana 😂😂😂

Ne illet bir trafikmiş helak olduk hala yoldayız iftara yetişemiyoruz çocukların suları ve atıştırmalıkları var Allahtan onlarla iftarımızı açıcaz Ayşe hanımda şimdi uyudu 😞😞😞Bir eş gönlü yapmak için çekilen bunca eziyet🤬
Kıyamam ya olsun iyi yaptın eş gönlü yaptın daha ne olsun😍

Parmak boya vs yaz mevsiiminde kolaylik oluyor ondan dedim.yikama isleri kolaylasiyor😁 kışin goze alamam🙈😁 Evde gida boyasi ile renkli nisastali muhallebiler yapılıp parmak boya olarak kullanilabilir bu arada bilginize 😉 arada icine doku olsun diye irmik vs katilabilir.bazen elini yakmayacak kadar sıcak bazen soguk bazen ılik uygulayabilirsiniz. Duyusal gelisim ve kavram gelişimi açısından iyi oluyor 🤗 sicak bir gunes veya cay resmi boyadiginda, soguk bi kar dondurma resmi boyadiginda gibi 😉 aklima gelmisken yazayim dedim 😉
Ya ne harika fikir 😍😍 süpersin ihya et bizi şekerpare 😍

Allah Allah neden oyle yapıyor acaba? Kendini ispatlama çabasi mı? Ben yaparim ben hallederim ben keşfederim diye düşünüyor sanırım.üstune gitme canım.gecici biseydir muhtemelen. 2 yas hem zor hem ne tatlı 🤗 gecen gun esimle Alinin 2 yas videosuna denk geldik ne sirinmis 🥰🤩 ama o zaman ne zorluyordu beni.. bi an 2 yas halini özledim. sımsıkı sarılsam dedim 🥰❤ her anin kıymetini bilmek gerek diyerek 4 yaş haline sarıldim sonra 🤗🥰🤩 verene bin şükür 🙏

Uykusuzluk beni de geriyor ya 🙄 ahh ahh uykusuzluk nedir anladim desene🙄 şu 1 yaş zimbirtisi bi gecsin de duzenli uykular baslar artik insAllah 🤲
Demek sahurda ev topladın 😁 uykusunu almiş anne modu: ON 😁😁

Genlerinizde sabah uykusu yok miss 😁😁 olsun ne güzel çalışkan olurlar 🥰🧿 erken kalksınlar ona sozum yok ama erken uyusunlar o zaman 😁 seninkileri bilmem ama biz 23 u buluyoruz bazen
Dediğin gibi her anları ayrı güzel ve bir daha yaşanmayacak ❤️
Akşam 9 gibi yatıyor gündüz uykuları uzun oluyor biraz ondan bazen 10 a sarkabiliyor ama artık ben uyandırıyorum gündüz uykularından da. Can sağlığı olsun da tek napalm öyle böyle büyüyecekler

SonsuzUmut SonsuzUmut Doga Delisi Doga Delisi iyiki doğmuş DİDEM Zara ve İpek. Musmutlu hayırlı anneli babalı nicebyaşlata

SonsuzUmut SonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa 😍 sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah 🙏
Doga Delisi Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız 🥰

SonsuzUmut SonsuzUmut iyi ki doğmuş Hanımağamız Didem Zara muz nice güzel yaşları olsun inşallah ❤️❤️❤️
Doga Delisi Doga Delisi ne güzel olmuş aylık çekimleriniz sizin de bayıldım çiçeklere de İpek kuzusuna da😍iyi ki doğmuş kuzucuk mutlu yıllar dilerim 🥰🥰

Teşekkür ederiz 🥰🥰 Hem çok hızlı, hem çok yorucu hem de çok keyifli geçen bir yıldı. Daha nicelerini görürüz inşallah. Her anına şükürler olsun ♥️♥️

Tüm Nisan arkadaşlarımın ve dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” nı kutluyor, Nisan annelerimin ellerinden öpüyorum

Eklentiler

• 5761E179-464F-4AA5-A572-ABB5CF0C2C8A.webp
    5761E179-464F-4AA5-A572-ABB5CF0C2C8A.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 52
SonsuzUmut SonsuzUmut iyi ki doğmuş hanımağa 😍 sağlıklı , mutlu yaşları olsun inşallah 🙏
Doga Delisi Doga Delisi İpek kuzumuz da iyi ki doğmuş , çiçek kızımız 🥰
Tşkr ederim canım🥰
SonsuzUmut SonsuzUmut iyi ki doğmuş Hanımağamız Didem Zara muz nice güzel yaşları olsun inşallah ❤️❤️❤️
Doga Delisi Doga Delisi ne güzel olmuş aylık çekimleriniz sizin de bayıldım çiçeklere de İpek kuzusuna da😍iyi ki doğmuş kuzucuk mutlu yıllar dilerim 🥰🥰
tşkr ederiz canım 🥰

Back
X