• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok yok doğru anladın da hep 19 numara var. Ölçmedim ben hiç ama 21 almak istiyordum
Denizin giydiği kırmızılar var bilmiyorjm fark ettin mi 21 almıştım olmadı değişip 22 aldım şimdi onlar da zor girmeye başladı🤦🏼‍♀️ patik gibi olanlardan almadım ama vicconun kalıbı küçük ona göre bak canım

Denizin giydiği kırmızılar var bilmiyorjm fark ettin mi 21 almıştım olmadı değişip 22 aldım şimdi onlar da zor girmeye başladı🤦🏼‍♀️ patik gibi olanlardan almadım ama vicconun kalıbı küçük ona göre bak canım
Küçük kalmış hep 19 numara. Stok bekliyordum gelmedi bir türlü ayakkabıda almam lazım 🙄

Bizimki mario modeli baya rahat yürüyo oğlum tavsiye ederim☺️ şimdi de joker olanı aldım o da rahat görünüyo. Sen hangi modele baktın hepsi buradada falannda oluyo
Mario modeli sen deyince baktım. Rahatsa alayım o zaman ondan😀 kaç numara alsam ki ölçmedim hiç ama küçük bir ayağımızda yok gibi sanki😀

evet asıl baba tazmanya da çocuklar babalarıyla çok eğleniyor. çocuk tarafını hep korumuş eşim. her çocuğun seviyesine inebiliyor ve saatlerce oyun oynayabiliyor 🥳
Erkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşı😂 bizimki de babaya gider hadi kucağına al diye tırmanır üstüne resmen oyun ister 😝

O ogretmen61 canım bu akşam menümüz aynıymış🤭🤭afiyet olsun ellerine sağlık.
Jadesi Jadesi ne güzelsiniz analı kızlı 🧿🧿🧿
@nzh99 yerim o Ata yı küçük adam biz de onun bayramını kutlarız🥰🥰
Teşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kız 😂😂 doğmadan almıştık o tulumu ilk defa giydi totosuna zor geçti😂😂😂😂

Bugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numara 🤪🤪 saçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada🤣
Sıhhatler olsun yaz geliyor feraglar oaşa😍 foto alırız artık😂

Ne güzel bişey bu helin bayılırım saatlerce oyun oynayan babaya💃💃
bence çok önemli. şükür şanslıyım 🥰
Bugün Göktuğ un saçlarını kestik makinayla 3 numara 🤪🤪 saçlarına hiç dokundurmuyordu makasla azcık önünden alayım dedim yaptırmadı. Abimlerde hallettik biz de epey ağladı ama 3 kişi tuta tuta yaptık gelince de koştur koştur banyosunu yaptırıp yatırdım. Çok hoşuma gitti sanki büyümüş gibi geldi gözüme küçük herif gibi geziyor ortada🤣
hariç mi olmuş güler yüzlüm 😍 öpesin yerime
Helinnnnn Helinnnnn gelinin hiç düzelecek gibi değil vallahi , uykuya çok fena direniyor . Tek uykuya geçecek sanırım 🤦‍♀️
Maşallah damadıma da , hayırlara , güzelliklere yürüsün hep ,devamı gelir artık adımların 🥰
amin canım inşallah 🙏 gelinime laf yok ya 🤩
Vicco dimi ben mi yanlış anladım😂
yok doğru anladın canim 😁 bi modelinde numara yok hicbir yerde. ilk adım ayakkabıları en fazla 21 oluyor. cm olarak vermişler kalıbı küçük gibi gelmedi
Erkekler genelde öyle ya yıpranan biziz işte onlar oyun arkadaşı😂 bizimki de babaya gider hadi kucağına al diye tırmanır üstüne resmen oyun ister 😝
ah bizde bi salsak kendimizi keşke
Teşekkür ederiz miss hava aldık bayramlıkları da çekti hanım kız 😂😂 doğmadan almıştık o tulumu ilk defa giydi totosuna zor geçti😂😂😂😂
ya o nasıl tatlilikkkkk😍😍😍😍😍

bunu aldım 21 numara. şimdi 23 nisana özel indirim de vardı aliverdim valla 😊

Eklentiler

• Screenshot_20210424-005309_Chrome.webp
    Screenshot_20210424-005309_Chrome.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 39
yok doğru anladın canim 😁 bi modelinde numara yok hicbir yerde. ilk adım ayakkabıları en fazla 21 oluyor. cm olarak vermişler kalıbı küçük gibi gelmedi
Biz kendimizi salak paçamıza biri yapışıyor 😂😂
Ya sağol Helin teyzesi 😍 hepsi öyle hepai

Oooo ne şefler var be😍😍😍🧿 afiyet olsun çok güzel olmuş 💃💃💃
Teşekkür ederizz jade teyzesi😍
sen yaz arada ya valla iyi oluyor. bu arada bende yazi bekliyorum. balkonda mis gibi etkinlik olur 😍
Ben de balkonu hayal ediyorum 🥰🥰ama bi yandan iki çocukla korkmuyor değilim.Allah dalgınlıktan korusun kazadan korusun 🤲
izde sabah 1 yaş videolarına baktık ay nasil asigim nasil seviyorum nasil buyumusler eriyorum resmen💞💞💞
Ya hic sorma insanın içi gidiyor 😍😍
bizdeki güncellemeler 2 minik diş ve ilk defa yanında kimse olmadan yürümeye cesaret göstermiş olması. 7-8 adim artı belki ama önemli olan cesaretiydi gerisi gelir artık. bayrama yururuz🥰

kızlar civana hiç ayakkabı olmuyor ya 🙄 ayağını öyle bi topluyo ki büyük de olsa küçük de olsa açık hali felan yok napacam bilemedim
Ohh ohh yürümüş minik paşam 🥰 artık başlarsınız abiyle kosturmacaya 🤪 adımların hepniyiye güzele olsun yavrum 👣👣👣❤❤❤❤🎇✨🎇✨
🤣🤣🤣 Aynen yaa tem yerinde tespit

😅 Kıyamam ya artık sıkılmayı da biliyolar

Ah ama yaa gelincik çiçeğimmmm yerim hayal kırıklığı olmuş 😅neyse ki balkonu düşünmüşsün dünür😎🤗 ben de başıma yazma alıyorum balkona çıkayım diye kıpırdak damadın dışarı çıkıcaz zannedip depar atıyo kapıya 🤣🤣🤣 ben balkona ilerleyince arkamdan bakışını bi görseniz Küçük Emrah gibi 🤣🤣🤣
Aynen ya 😁😁😁 yazmayi görünce bir heyecanlanmasi yok mu :D hahhaa çok gülüyorum o zaman 😄
Eki Görüntüle 2833123 Eki Görüntüle 2833126
Helinnnnn Helinnnnn bahsettiğim böyle bir patik canım tabanı deri. Ayağına hiçbişey gitmiyordu bununla alıştı. Artık normal ayakkabıya geçtik.
Oyy tontirik 😍😍🥰🥰 maşAllah sana yakışıklı prens 😍😍 bu ne çekiklik böyle yavrum maşAllah subhanAllah 😍🧿🧿 Aynni annesi❤🎈🎈🎈

Ben cm olarak ölçerek almıştım ama olmadı helincim bi dene istersen olmazsa iade edersin

Balkona çıkmazsak beni yerdi😂😂😂 o yüzden çıkarıp bi mama yedirdim azcık oynaştık sonra kendi girdi içeri sıkıldı bugün çıkarız kısmetse uyudu uyansın hazırlanırız🤩
Ya diyorum atak gezmeci damat aynı ben😂😂😂 çıkmayınca bende küçük Emrah oluyorum
🤣🤣 Gezenti analar ve evlatları 😅 çok güzeldiniz gördüm dünürüm🥰
Teşekkür ederizz jade teyzesi😍

Ben de balkonu hayal ediyorum 🥰🥰ama bi yandan iki çocukla korkmuyor değilim.Allah dalgınlıktan korusun kazadan korusun 🤲

Ya hic sorma insanın içi gidiyor 😍😍

Ohh ohh yürümüş minik paşam 🥰 artık başlarsınız abiyle kosturmacaya 🤪 adımların hepniyiye güzele olsun yavrum 👣👣👣❤❤❤❤🎇✨🎇✨

Aynen ya 😁😁😁 yazmayi görünce bir heyecanlanmasi yok mu :KK70: hahhaa çok gülüyorum o zaman 😄

Oyy tontirik 😍😍🥰🥰 maşAllah sana yakışıklı prens 😍😍 bu ne çekiklik böyle yavrum maşAllah subhanAllah 😍🧿🧿 Aynni annesi❤🎈🎈🎈
Ben de çok gülüyorum üzülüyorum da o an ama 😅 birde ablası kreşe giderken ki bakış🥺 al silahı çek vur hakettiysem eyvallah der gibi 🤣🤣🤣

Back
X