Ya kızlar biliyorsunuz eşimin isyerinde koronalılar var demistim.iste bu yüzden kimseye gitmedik evden çıkmadım. Dun tam ohh şöyle cocukları babaannesine indireyim dedim ama bu sefer kayinvalidemin kız kardesinin kayınpederi korona olmuş.mutasyonluymus.simdi boyle nınımın nınısı gibi okunuyor olsa da çok yakında. Teyze de gelip durmuş bu hafta kayinvalideme ve teyzeler kp ile yasiyorlar.

Yine çıkamadık dışarı

hayır çocuklari sokağa cıkarsam dinlemez alırlar içeri..
Dün pide goturdum onlara. Ben yapmistim. Neyse tatli da yapmistim onu da götüreyim dedim. Gittim maske takmayi unuttugunu hatırladım.kapidan verdim iceri girmedim. O da tatlı yapmış bi çesit muhallebiymis.al dedi. Ben de açikcasi maskem yok diye oyalanmak istemedim. Ya ben de tatli yaptim kalsin siz yersiniz dedim. Bi de Ali muhallebi yemez.eşim de tatli sevmez. O ihale bana kalacaktı.benim de hic canım istemedi. Vay ben niye almamisim tatlıyı.korona bulaşır diye korkmusum.esimi isten gelirken yakalyip söylemiş.nasil canim sıkıldı.ben onlara korona bulasmasin diye iki minik cocugu tek buyuttum. Kendilerine gelince ohh düşünceli gelin..ama benim cocugun kapma ihtimali varsa tabi geri dururm ya.niye riske edeyim

Ayrica zibilyon kere dedik misafir ağırlamayın diye.maskesiz gelip gittiler bak simdi ya korona iseler
Hem hasta olma ihtimallerine üzülüyorum hem bu hallerine üzülüyorum.şeker hastasi ve oruc tutuyor.. Allah affetsin her Ramazan beni ısırıyor bu kadın.annedir diyorum..oruc diyorum ama yine üzülüyorum