Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki içim neyse de dışımı bile kuruttueme emeee içimi kuruttu bugun sipa, uykusu var, salmiyorz karnı aç desem teklif ettiklerimi yemedi. bence sipaliktan yapiyor.
iki dis pespese yardi, şimdi 8 dişcegizi var. baska gelen var mi hiç baktırmiyor bile.
Empati lütfen dünürcan sehpada pide görsen sen de bağırırsınAma yerim ya bizimki de babası geçen pide almış sehbaya koymuş ay delirdi mama mama diyesanırsın bütün gün aç bırakmışım
![]()
Ayy az bi boslk oldu gireyim dedim mesajini gordmminikbebegim9640 canım sesin çıkmıyo inşallah iyisindir
ya da yazdıysan ben pek takip edememiş olabilirim S Sonsuzsukurler ve N Nehir8077 kızlar sizi de görmedim nerdesiniz napıyosunuz
![]()
Buralardayım giriyorum bir iki okuyorum, hop geri cikiyorum. Ömrüm tuvalette geçiyor desem yeridir. Bir umut gidiyor bir Duru, bu ara abarttilar. Kız tuvaleti öğrendi nereden öğrettiysem, gerçi meme askindansa tuvalet aşkı daha iyi neyse. Kardayim hanımlar bez masrafı bitti bizde.minikbebegim9640 canım sesin çıkmıyo inşallah iyisindir
ya da yazdıysan ben pek takip edememiş olabilirim S Sonsuzsukurler ve N Nehir8077 kızlar sizi de görmedim nerdesiniz napıyosunuz
![]()
Burdayım aşkim burdayım bende sana yazacaktım. Damadım nasıl hem oruç hem vc yordu beni
Saol kuzum benimmisskokulumm
Aslihaydo
Umudum-
nzh99
Jadesi O ogretmen61
SonsuzUmut C cecenn S Susam_tanesi çocukları gordum instadan ve buradan Masallah her birine büyüyorlar
S Susam_tanesi canim ya gecmis olsun ya umarim negatif cikarsiniz
Bizimde alt kat covid dag evine gitmisler bakalim artik bende gecenlerde asansore bindim maskesiz. Artik bitsin bu hastalik valla cok bunaldim
Boncuk gözlüm öğrendi mi annesi tubaleti başlayalım mı bizde bana da kaka temizlemek zor geliyor yaBuralardayım giriyorum bir iki okuyorum, hop geri cikiyorum. Ömrüm tuvalette geçiyor desem yeridir. Bir umut gidiyor bir Duru, bu ara abarttilar. Kız tuvaleti öğrendi nereden öğrettiysem, gerçi meme askindansa tuvalet aşkı daha iyi neyse. Kardayim hanımlar bez masrafı bitti bizde.
Kalppare kayınvalidede az değilmiş. Şikayet edilecek seymi bu Allah aşkına ayıp etmiş.
S Susam_tanesi eşin nasıl oldu daha iyidir inşallah.
Jadesi asyam ne güzelde uyuyor maşallah ona. Tek uyku yormuş kuzumu. Ağzının tadını biliyor pidenin yerini tutar mı, senin verdiğin sebze
![]()
Vücudunun neresindeKalppare he bu arada karyanin suratinda ve vucudunda boyle kirmizi sivilce gibi birseyler cikti ufak ufak 3 gun olacak hala gecmedi uyudugunda azaliyor kalkınca biraz belli oluyor ya farklı birseyde vermedim tek zeytini kabuguyla yedi orada birde nane cok eklemiştim corbasina ondan olabilir mi :/
Amin inşallahTeşekkür ederim canım❤o an bi üzüntüyle yazdim işte..onlara bisey olsa yine ben üzüleceğim biraz da bunun öfkesi kızgınlığı idi icimdeki.. ya görüşmesin demiyorum ama görüştüğü kisiler pek dikkatli degil o yüzden dedim.ya da açik havada bahçesinde görüşebilir havalar güzel ya da en azından mesafeli oturabilir vs vs.
Hic kolay değil çok yordu bu psikoloji hepimizi..ben hic yorulmadım psikolojim sapasağlam diye yalan söylerbu nedenle anlayış katsayimizi zorlamaliyiz sanırım.
Kuş demek oraya yuva yapmayi düşündü ama sartla uymadıysa gitmiştir canım.su yerine buğday bulgur koyarsan yuva yapmasa bile sık sık gelir
Neye canın sıkıldıysa insAllah çözülür canım ❤
Üzmemeye çalış kendini ❤kafani dağıtmaya çalış..Senoşun gözlerine baksan yeter zaten
![]()
Öğrendi tuvalete gidiyor artık. Hemde çok hevesle isteyerek gidiyor. Tuvtuv diyor aradada ben hadi tuvalete diyorum koşuyor. Kaka olayında da ikinmayi öğrendi, oturtuyorum ıkın diyorum sürekli ikiniyor yapıyor.Boncuk gözlüm öğrendi mi annesi tubaleti başlayalım mı bizde bana da kaka temizlemek zor geliyor ya![]()