• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
nzh99 nzh99 canim geçmiş olsun eşine, ne zordur bel ağrısı, yeni yürümeye başlayan bebeğin peşinden koşmak da cok zor ama. Allah yardımcımız olsun. 1.5 saatlik dışarı macerasında yeni geldi Asimcik da uyumaya çalışıyor. o mu yoruldu ben mi tam anlayamadım. 😊😊

nzh99 nzh99 canim geçmiş olsun eşine, ne zordur bel ağrısı, yeni yürümeye başlayan bebeğin peşinden koşmak da cok zor ama. Allah yardımcımız olsun. 1.5 saatlik dışarı macerasında yeni geldi Asimcik da uyumaya çalışıyor. o mu yoruldu ben mi tam anlayamadım. 😊😊
Biz de çıktık sabah hem iftar için bikaç şey almam lazımdı biraz dolandı. Dönüşte polis amca kızdı bebeler çıkmayacak dışarı diye arkamıza bakmadan evimize geldik🤣🤣 şimdi uyandı benimki de yemeğini yedirip bahçeye indirmeyi düşünüyorum 🤪
Zeyay1420 Zeyay1420 oluyor canım çocuklar her hastalıktan sonra huy değiştirir derler ya zamanla azalır inşallah. Ama şimdi dönemsel olarak da istediklerini ağlayarak yaptırıyorlar sürekli bizimki de ağlama modunda. Hele uyanınca bir ağlayış var sanırsın etini koparmışlar yanaklardan yaşlar akıyor. Park yatağının fermuarını da açık bırakıyorum uyanınca kalksın gelsin diye yok. Gözünü açmadan ağlamaya başlıyor sıpa

Ya bu su cicegi birine bisey vermeyle de bulaşır mı ya. Halasinin kzindan bez almistk eşim gidemeynce esim de almis bezi dun versem evden onun da oglu 1 buck yasnda ona da bulaşir mı sizce?
Sanmam bulaşacağını o şekilde canlı virüs cansız yerde çok yaşayamaz ama alınca bir süre balkonda bekletsin annesi de ellerini yıkasın

Miss bi daha 1 yaş aşılarını olamadık şu hastalık nedeniyle korktum şimdi yaa 😕😕
Korkma canım olursunuz bu hafta inşallah aşılarınızı. Su çiçeği aşısı da bulunmuyor bize 1 ay sonra sıra geldi de gittik yaptırdık şükür.sizin orda vardır inşallah beklemeden olursunuz

Kızlar ben oğlanın odasını ayırdım dün. Beşiğine de taşıdım biraz daha yatsın dedim beşiğine. Gece sahurdan sonra bir kez uyandı 💃 emdi geri uyudu benim de alışmam lazım tabi 🤣 uyuduktan sonra odama gidemedim yanında kanepede yattım 🙈

Biz de çıktık sabah hem iftar için bikaç şey almam lazımdı biraz dolandı. Dönüşte polis amca kızdı bebeler çıkmayacak dışarı diye arkamıza bakmadan evimize geldik🤣🤣 şimdi uyandı benimki de yemeğini yedirip bahçeye indirmeyi düşünüyorum 🤪
Zeyay1420 Zeyay1420 oluyor canım çocuklar her hastalıktan sonra huy değiştirir derler ya zamanla azalır inşallah. Ama şimdi dönemsel olarak da istediklerini ağlayarak yaptırıyorlar sürekli bizimki de ağlama modunda. Hele uyanınca bir ağlayış var sanırsın etini koparmışlar yanaklardan yaşlar akıyor. Park yatağının fermuarını da açık bırakıyorum uyanınca kalksın gelsin diye yok. Gözünü açmadan ağlamaya başlıyor sıpa
ilahii mis çok güldüm arkamıza bakmadan demene. 🤣🤣🤣arada heyecan lazım. biz site içinde gezindik, disari çıkmadık. yöneticimiz de cocuklu oldugu için ses çıkarmıyor.

ama dışarı da cocuk dolu, ne yapsın çocuklar da iyice bunaldilar. benim büyük kizim iyice döküldü dün, içi gecene kadar ağladı. cok üzülüyorum büyükleri gectim cocuklara. ergenlik bir yandan, arkadas çevresi edinemedi burada o bir yandan, okul zaten yok. geçeydi şu lanet bir hayırlısıyla.

ilahii mis çok güldüm arkamıza bakmadan demene. 🤣🤣🤣arada heyecan lazım. biz site içinde gezindik, disari çıkmadık. yöneticimiz de cocuklu oldugu için ses çıkarmıyor.

ama dışarı da cocuk dolu, ne yapsın çocuklar da iyice bunaldilar. benim büyük kizim iyice döküldü dün, içi gecene kadar ağladı. cok üzülüyorum büyükleri gectim cocuklara. ergenlik bir yandan, arkadas çevresi edinemedi burada o bir yandan, okul zaten yok. geçeydi şu lanet bir hayırlısıyla.
Öyle canım yasakların açıklandığı gün betüş yarım saati geçkin ağlamıştı.onların da çocuklukları geçiyor işte. Büyüğüm de bir ara bunalımda gibiydi kursa yazdırdım yeni arkadaşlar edindi. Baya iyi geldi ona. Özel kurslar hep açıktı yeni kapandı. Arkadaşlarıyla zoomdan görüşüyorlar, telefonla konuşuyor biraz olsun kafasını dağıtıyor.

Sanmam bulaşacağını o şekilde canlı virüs cansız yerde çok yaşayamaz ama alınca bir süre balkonda bekletsin annesi de ellerini yıkasın
Yaa deyim bari dikkat etsinler ya zten oglum beze yaklasmadi bile ben elledm mecburen o da. Balkona bile cikartmaym ben oglumu diye dusunuyorm ama yanlis miym bilemiyorum

kuzum uyurken uyanıkken telkin mi etsen, belki sacma gelecek ama ben anlıyormuş gibi konuşuyorum böyle durumlarda, gecti, şimdi güvendesin, sağlığın için daha iyi olman için yapildi. vs vs.
belki bir yaş huysuzlugudur, belki distir insallah gecer güleç yüzlü aysecigin neyse huzursuzlugu.
Ayy saçma gelir mi canım sürekli konuşup anlatıyorum bizi öyle iyi anlıyorlar ki. Ama tutturdu mu mümkün değil ciyak ciyak ağlıyor
Aynen öyle gözünü açmadan etini koparmışcasına ağlıyor pek Bi cadı oldu.bşzde çarşamba günü annemlere kaçmayı düşünüyoruz arka yollardan falan inş yakalanmayız yoksa çocuklarda bizde çıldırıcaz evde havalarda inadına öyle güzel ki
ilahii mis çok güldüm arkamıza bakmadan demene. 🤣🤣🤣arada heyecan lazım. biz site içinde gezindik, disari çıkmadık. yöneticimiz de cocuklu oldugu için ses çıkarmıyor. ama dışarı da cocuk dolu, ne yapsın çocuklar da iyice bunaldilar. benim büyük kizim iyice döküldü dün, içi gecene kadar ağladı. cok üzülüyorum büyükleri gectim cocuklara. ergenlik bir yandan, arkadas çevresi edinemedi burada o bir yandan, okul zaten yok. geçeydi şu lanet bir hayırlısıyla.
En çokta çocuklara üzülüyorum Zeynep hiç alışkın değil evde durmaya şimdi öyle bunalıyor ki bize ya da Ayşe ye sarıyor babayla giriyorlar birbirlerine bugün balkonu boşalttık zeynebin havuzunu kurduk baya attı enerjisini Ayşe yi soktuk ama kıyamet kopardı çıkmamak için

Selamlar kızlar nasılsınız?
Bebişler büyüyor artık ve bunu fazlasıyla hissettiryorlar. Eylül de yürümeye başladı tutabilene aşk olsun. Uykularımız çok iyi değildi şimdi temelli nanay oldu. Bakalım ne zaman uyumaya başlayacağız hakkımızda hayırlısı.
Birde size önemli bir sorum var bilgisi olan varsa ben kronik hasta olduğum için aşıda öncelikli gruptayım çevrenizde emzirirken aşı olan var mı? Bir sakıncası var mıdır acaba? Daha önce bununla ilgili yeterli araştırma yapılmadığını duymuştum kararsız kaldım o yüzden

Helinnnnn Helinnnnn yerim senin rahat alanlarını 🤪🤪🤪 sana bir şarkı armağan ediyorum🤣o eskidendi artık hepsi bittiiiii 🤣🤣 çocuklar mutlu olsun da insan nereye olursa gidiyor artık. Çok güzel manzaranız da tadını çıkarın boş bol🧿🧿
bi kabullenemedim misim 😂
Kızlar ben oğlanın odasını ayırdım dün. Beşiğine de taşıdım biraz daha yatsın dedim beşiğine. Gece sahurdan sonra bir kez uyandı 💃 emdi geri uyudu benim de alışmam lazım tabi 🤣 uyuduktan sonra odama gidemedim yanında kanepede yattım 🙈
oyyy ne tatlısınız ama güzel uyuyan oğluna daha çok bayıldım 🤩🤩🤩
Bebişler büyüyor artık ve bunu fazlasıyla hissettiryorlar. Eylül de yürümeye başladı tutabilene aşk olsun. Uykularımız çok iyi değildi şimdi temelli nanay oldu. Bakalım ne zaman uyumaya başlayacağız hakkımızda hayırlısı.
Birde size önemli bir sorum var bilgisi olan varsa ben kronik hasta olduğum için aşıda öncelikli gruptayım çevrenizde emzirirken aşı olan var mı? Bir sakıncası var mıdır acaba? Daha önce bununla ilgili yeterli araştırma yapılmadığını duymuştum kararsız kaldım o yüzden
canim bende senin gibi tereddütte kaldım. yarın aşı olacam ama yine korkmuyor değilim. kaç doktorlar görüştüm. genetikçi kuzenim var onunla konuştum. araştırdım son çalışmaları. bi noktada netleştim emzirirken sıkıntı yok hatta vucut antikor üretmeye başlayınca sütten bebeğe de gecişi saptanmış. biontech koruma acısından daha kuvvetli yani hastalığı kapma riskin çok az. sinovac da tekrar yakalanbiliyorsun ama hafif atlatiyorsun. pnomoni riski yok. ben biontech e karar verdim. bir daha asi sansim olmayacak l . hangisi daha kuvvetliyse o olsun dedim. çünkü bana birşey olursa cocuklarim ne olacak düşüncesi ya da onlara bulastiracak olma düşüncesi korkuttu. yan etkileri var. kalp kasında iltihaplanma gibi bir durumda 5milyonda 64 kişide görülmüş. ama ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

Canım çok zor bir durum aşağı tükürsen yukarı tükürsen hesabı. Aşı hakkında benim de çok tereddütlerim vardı kronik rahatsızlığın ne bilmiyorum ama ben tansiyon hastasıyım aniden 20 lere çıkıveriyor tansiyonum iki ilaç kullanmama rağmen geçen hafta yine yükseldi ve doktorum kesinlikle olmalısın dedi ve Biontech i önerdi artık Rabbime emanet diyorum

Yaa kıyamam ayrılamadın mı oğluşundan sen 😇🥰
Ben de öyle olmuştum Ali de ya. Simdi ervayi ayırırken ne yapacagim bakalim 🙃
Miss sen iki kizi yanyana ne zaman koymuştun? Yani birbirlerini uyandirmalarindan çekiniyorum🤔
Daha dogrusu Alinin ervanın tepesine çıkmasından 🙄

Zeyay1420 Zeyay1420 hemen aşıya yorma canım. Belki distir..erva da bugun cıyak ciyak bagiriyor sanirim dis geliyor..bak uyumuyor.kafasini sıkıştırıyor elleriyle :KK43:
Ama korktuğunu düşünüyorsan kv hep korkan çocuğa Nasr suresi okuyor. Korkusuna iyi gelirmis. Bir de Tarık suresinin alınan bir ilacin olusabilecek yan etkilerinden kurtarma fazileti var.aşinin yan etkilerinden korunmasi icin okuyabilirsin.huzursuzluk da bi yan etki sonucta. kısa bir sure zaten.
Ben surelerin iyilestirici gucune guvenirim😊

Karşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gitti 😡 eşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli 😑

Yaa kıyamam ayrılamadın mı oğluşundan sen 😇🥰
Ben de öyle olmuştum Ali de ya. Simdi ervayi ayırırken ne yapacagim bakalim 🙃
Miss sen iki kizi yanyana ne zaman koymuştun? Yani birbirlerini uyandirmalarindan çekiniyorum🤔
Daha dogrusu Alinin ervanın tepesine çıkmasından 🙄
sırf bundan dolayı ya 4+1 eve geçecez ya da oturma odası iptal olacak gibi. yani bi süre daha aynı odada kalamaz gibi geliyor bana 😕
Karşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gitti 😡 eşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli 😑
şikâyet etmelik. ne saçmalık ya günah birine sebep olmaktan da mi hiç korkmuyorlar. Allah ıslah etsin. sizleri ve güzel gelinimi de korusun 🙏

Zeyay1420 Zeyay1420 hemen aşıya yorma canım. Belki distir..erva da bugun cıyak ciyak bagiriyor sanirim dis geliyor..bak uyumuyor.kafasini sıkıştırıyor elleriyle :KK43:
Ama korktuğunu düşünüyorsan kv hep korkan çocuğa Nasr suresi okuyor. Korkusuna iyi gelirmis. Bir de Tarık suresinin alınan bir ilacin olusabilecek yan etkilerinden kurtarma fazileti var.aşinin yan etkilerinden korunmasi icin okuyabilirsin.huzursuzluk da bi yan etki sonucta. kısa bir sure zaten.
Ben surelerin iyilestirici gucune guvenirim😊
Diştende olabilir tabi hiç baktırmıyor ki ağzına ama el hep ağızda ve salyalar var iştahsızlıkta var. Bende inanırım inanmaz olurmuyum Tarık suresinin faziletini bilmiyordum saol canım okuyayım onuda şifası Rabbimden🙏🏻🙏🏻💕

Bu ne rahatlık ne düşüncesizlik ya ne demek gizlemek pozitif olduğu halde başkaları ile görüşmek Allah ıslah eylesin böyleleri yüzünden tıkıldık evlere bu vebalin altından nasıl kalkıcaklar bilmiyorum. Sinirlenmeye çok haklısın al sana araya mesafe koyup görüşmemek için bir bahane işte nasıl riske atabilirler sizi hele ki senayı. İnş Bi şeyiniz yoktur canım🙏🏻🙏🏻

Bu senin hoslanmadigin ama senayi sürekli alan komşumu. Nasıl bir insan bunlar, mesafe felamda koyma bence. Direk küs at, böyle düşüncesiz bencil bir insanla görüşülmez. Hem söylemiyor lar hem bebekle vakit geçiriyorlar.
Böyle insana çocuğumu değil çöpümü emanet etmem. Allah onu bildiği gibi yapsın, sizleride korusun inşallah sizlere bulaşmamistir.

Back
X