• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Siz ailecemi çıkmıştıniz alışverişe, bende duruyu umutu aynı arabaya koyarak cikiyorum. 2 defa banada polis çocuklar dışarı çıkamaz dedi. Bende bırakacak kimsem yok, mecbur böyle cikiyorum dedim, peki kolay gelsin dedi gittik.
Göktuğ odasını ayirmissin haydi gözün aydın. Anne yüreği ama tek bırakamadın degilmi. Odalar arası mesafe cokmu, bende odalar çok yakın hemen sesleri duyuluyor. Aralarında yatak korkuluğu var, bazen gelip bakıyorum. Ya Duru ürün yada ümit durunun tarafına geçiyor birlikte yatıyorlar. Yakında korkuluğu cikaricam sanırım.en azından korkuluğu üzerinden pat diye birbirlerinin üzerine atlayarak gecmesinler. Oda küçük olmasa yatakları birbirinden iyice uzaklaştırsam daha iyi ama oda şuan mümkün değil.
Yok canım ben Göktuğ u alıp çıktım eşim evdeydi. Dediğin gibi bakacak kimse yok diyebilirdim de zaten işimi bitirmiş eve gidiyordum lafı çoğaltmak istemedim 🤪 tamam dedim sadece 😁
Odalar çok yakın canım 5 adımda benim yataktan onun beşiğindeyim de işte sahurdan sonra onun odası kolayıma geliyor sanırım. Göktuğ benden çabuk alıştı maşşallah hazırmış sıpa🤭
Sen de korkuluğu çıkar satışa tepişe yatsınlar kuzular ya🥰🥰🥰

Günaydın kızlar sabah benim oğlana kahvaltısını veriyorum sıcak biraz elimde parçalayıp bekletip vereyim dedim. MEEEMMM MEEEMMM diyor🤣 elini de göğsüne bastırıyor. Benim demeyi öğretiyordum ben oyuncaklarını falan alıp benim diyordum🤪 oyuncak değil de konu yemek olunca öğrenmiş benimki🤣🤣🤣

Uyku konusunda biz çok fenalardayız. Yatırdıktan yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum bazen 20 dk bazen 40 dk kafasına göre değişiyor her seferinde memede uyuyacak. Bu gece uyandı yine sallamayı denedim ama senmisin deneyen hiç abartısız ysrım saat ağladı ama ne ağlamak susturamadık eşimle. İçim parçalandı zaten meme verdim tekrar ve uyudu. Neden böyle oldu bilmiyorum gece emzirmeyi kesmek istiyordum ama mümkün değil sanırım bizim için henüz 😩
Gece beslenmesini uykuda yapın diyorlar ama artık bizimkiler alışkanlıktan kalkıyor. Bizimki de bir ara abartmıştı uyanma meselesini o sıra dişleri geldi. Belki dişler geliyordur sizin de.

Karşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gitti 😡 eşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli 😑
İnanamıyoruuuummmm oha çüş sorumsuza bak yaa cahil hem de kara cahil gizlemek olur mu hiç. İnşallah bulaş olmamıştır 🙏

Merhaba çok saolun merak etmişsiniz. Eşim belini incitti. Bugün biraz kalkabildi. Ata ayaklanmaya başladı. O kadar bekledim adımlasın diye çocuk babası böyleyken harekete geçti. Bir saniye bırakamıyorum tehlikeye koşuyor. Uyumuyor çok ağlıyor. Ben bir yandan çalışıyorum Ramazan bir yandan uykusuzluk tavan az vakit bulursam uyuyorum. Sürekli bahçedeyiz kumda toprakta dolanıp duruyor. Hamdolsun Allahım başka sıkıntı vermesin. Öperim sizi. Sena, umut, duru nasıllar
Eşine geçmiş olsun canım🙏 ata kuzuma da maşallah ayaklanmış❤️🤗

Günaydın kızlar sabah benim oğlana kahvaltısını veriyorum sıcak biraz elimde parçalayıp bekletip vereyim dedim. MEEEMMM MEEEMMM diyor🤣 elini de göğsüne bastırıyor. Benim demeyi öğretiyordum ben oyuncaklarını falan alıp benim diyordum🤪 oyuncak değil de konu yemek olunca öğrenmiş benimki🤣🤣🤣
Zaafı var yemeğe iftarda ben de Göktuğ gibiyim 😅

Uyku konusunda biz çok fenalardayız. Yatırdıktan yarım saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum bazen 20 dk bazen 40 dk kafasına göre değişiyor her seferinde memede uyuyacak. Bu gece uyandı yine sallamayı denedim ama senmisin deneyen hiç abartısız ysrım saat ağladı ama ne ağlamak susturamadık eşimle. İçim parçalandı zaten meme verdim tekrar ve uyudu. Neden böyle oldu bilmiyorum gece emzirmeyi kesmek istiyordum ama mümkün değil sanırım bizim için henüz 😩
Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok🥺

Gece beslenmesini uykuda yapın diyorlar ama artık bizimkiler alışkanlıktan kalkıyor. Bizimki de bir ara abartmıştı uyanma meselesini o sıra dişleri geldi. Belki dişler geliyordur sizin de.

Evet canım dişlerde geliyor üst yanlar ve alt yan diş kabarmış inşallah geçici bir süreçtir bu.

Bizimki de öyle çeçencim yani ağlaması neyse de kükrüyo resmen gece sessizliği bi de duyan işkence ediyoruz sanacak öyle bi feryat şeklinde ağlıyo son zamanlarda. Memesiz uykuya cesaretim yok🥺

Evet ya hemde nasıl eşime dedim bende aynısını dışarıdan duyan işkence yapıyoruz Sanabilir ağıt yakarak ağlıyor resmen memem nerde dermiş gibi 😢

Konuşmayım diyorum ama gerçekten sinirlerimi tepeme çıkardı kadın . Allah a havale ediyorum

S dün sabahtan da kayınvalidesine gittiler hem de yasak olmasına rağmen il merkezine . Börek çörek götürecekti , kapıdan verdik diyor . Ee madem bir şüphen var kendinden oraya gidince kapıdan börek veriyorsun da benim yavruma gelince neden alıp seviyorsun . Yazık ağzı var dili yok hasta olsa kendini de anlatamaz yavrum .

Kapatıp asansör yazısını söktükten sonra tekrar aradı açmadım , eşim açıp çocukla ilgileniyor dedi . Geri dönüş yapmadım üstüne bir daha arayıp küstün mü diyor . Biliyorsun yanlış yaptığını bu nasıl bir vebal almaktkr. Yanlış yaptıgını söylüyorum , üstteki dedikodu yapar diye söktüm yazıyı diyor daha. Kime ne laf anlatacağım ben . Eşime patladım hala burda oturuyoruz diye 🤬

Y Bundan sonrasında yaklaşamaz artık çocuğuma , bu da bahane olsun . Zaten ben Vermiyordum çocuğu . O gün temizlik yapıyordum babası ile dışarı çıktı Sena elektrik süpürgesinden korkuyor diye az gönderdim dışarı . Eşim eve gelmiş geldiğini bile duymadım . Baktım yanında çocuk yok . Verdin diye dün de kızdım bugun de iyice patladım .

Kadın da test vermiş negatif çıkmış . Düşün yani test veriyorsun sonuçtan sonra haberimiz oluyor . İnsan test veriyorsa vebal almaz dikkat eder . Ki test sonuçları da yanlış olabiliyor . Yoktur inşallah bir şey .

Ben de bir şey olmadığını düşünüyorum ama olmaz anlamına da gelmez . Ah iyice çemkirebilseydim keşke . Şu mübarek günde insanı günaha sokuyor .

umudum ne desem bilemedim, ama bence iyice tavrını belli etmelisin, şu an yapmazsan ileride soğuyunca hic yapamazsın. kalp kirarim diye düşünme, sen hislerini söyleyeceksin.

Senayi ve bizi tehlikeye attın, yaptığın sorumsuzluk. test verdiğin andan itibaren sonuc çıkana kadar kimseye temas etmemen lazımdı. bizi haberdar etmen lazımdı, şu anda hem sinirli hem de çok endişeliyim de, ya da mesaj at. daha fenalarini hakkediyor ama en hafifi bu. yazık değil mi canına, içinde kuruyorsun surekli.

Ya Ali yalniz uyumak istemiyor..aslinda ben de bir süre kardes kardes uyumalarini istiyorum. Paylasacaklari artar paylasimlari artar diye düşünüyorum.en azindan 9 10 yasina kadar ayni odada uyusalar guzel olur.9 10 yastan sonra ayirirm odalari zaten onlar da ister diye düşünüyorum 🙄😊 Rahat edemezler bir süre sonra ayni odada.

Bizim de eli agzinda..kusacak nerdeyse elinden🤯 Allah sifa versin..cabucak çıksın insAllah kızlarımızın minnoş disleri🥰

Geçmiş olsun cecencim..Allah tekrarını yasatmasın insAllah canım🤲💚
bende aynı oda taraftariyim. ileride bile. şu uyku olayı oturduktan sonra ilk işim 🥰
Manzaranız ne güzel ohh bizde nefes aldık burdan helincim🍃🍃🍃🍃💚💚💚💚
senin manzaran dünyaya bedel be jade. annen yanında 💞
kendimi görüyorum. çok zor ya. 3 yıl oldu ki gece uykusu normal olmayan bir insanım 🤐😔

Karşı komşumun testi pozitif çıkmış . Öyle sinirliyim ki . Baktım başka biri kapılarına ekmek getirdi . Hiç aklıma gelmedi hasta olacakları . Olsalar söylerdi ya da gelmezdi bize diye . Normalde bir ihtiyaçları olsa eşimden isterler . Daha dün iki kere çocuğa yapıştı o kadar sevdi . Dışarıda eşimle karşılaşmışlar çıkarken Sena eve gelmeyince onların peşine takılmış yani dün onlarla vakit geçirdi biraz . Eşime kızdım neden verdin diye Sena gelmedi eve diyor . Pozitif çıkmış gizliyorlar . Bugun dışarı çıktık , eve girerken asansörde 3. Kat izole yaZısını görünce tepem attı . Arayıp sordum siz nerden duydunuz diyor kadın . Asansörde yapıştırmışlar deyince dur ben onu sökeyim dedi ve telefonu kapatıp gerçekten sökmeye gitti 😡 eşi pozitif ken sen de dışarı çıkmamalısın . Nasıl sökersin onu . Ne düşüneceğimi şaşırdım ve çok kızgınım . İnşallah bizde bir şey yoktur . Sinirimden başıma bir ağrı yapıştı ki sormayın . Bir yandan eşime sinirleniyorum . Sena da yine iftar vakti kustu çokça . Ateş kontrolü yapıyorum sürekli 😑
Bu nasıl bi ihmalsizlik nasıl bir düşünce ya 🤬 bence ciddi ciddi bu kadınla görüşmeyi kesin ya bulup bi yolunu insanlığa zarar bunlar

Ramazandan sonra ben de inşallah tek uyku çalışmalarına başlıycam sanırım kızlar 2. Uykuya zor yatıyor artık paşa. Bugün onu yatırdım yatağının fermuarını da yine açık bıraktım bu kez yastık da koymadım uyanınca çıksın gelsin diye. Ben de salona uzandım uyumuşum. 1 saat sonra geliyor annnnneee annnnneee diye nnnn sesini çıkarırken de öyle zorlanıyor ki dilini dışarı çıkarıyor dudaklarına sıkıştırarak 🤣🤣anneeemm dedim kaptım hemen kuzucuk ya
Bence belli ediyor çocuk zor oluyor ilk zamanlar ama tek uyku da uzun uyursa daha iyi ya hadi gazanız mübarek olsun 😂🤩

Kanayan yaramız biz tek uykuya geçtik nispeten daha iyi dene istersen 😔

Napıyorsun canım annene alıştı mı Asya azcık da olsa nefes almışsındır inşallah 💃💃
Valla azarlıyorannem onu sevince vuruyor kadına ama bazende kolunu uzatıyor öpsün diye geçinip gidiyorlar 😂
İyi gelmez mi yemek derdim bitti işlerimi daha rahat yapıyorum şimdi kızı uyuttum uzun süredir kendime alamadım kıl biçme vakti buralara yaz geldi hemde çok fena kısa giymeye başlıyorum bakım şart oldu😂 sende odayı ayırmışsın ohh bende kıza kocaman yer yatağı yaptım yatağın yanına geniş geniş yatıyor

Benimki kelimeleri çoğaltmafı ya sabit gidiyor sıpa yürümeyi de ilerlemiyor hala aynı hız aynı şekil hatta yavaşlattı bile tembel sıpa🙄
Göjtuğum maşallah ya gönder de benim kıza ders versin

Jadesi Jadesi annecigin ne tatlı jadem hoş gelmiş oh torun seviyo seni de rahat ettirir biraz 🤗🥰🥰
Evet dünürüm ya yasaklar bize yaradı valla annem torun seviyor Asya onu dövüyor bu sıra bir sinirli ki hindi gibi sürekli ağzının içinden kızıyor bize 😂 kime çekti bu kız bilmem

bende aynı oda taraftariyim. ileride bile. şu uyku olayı oturduktan sonra ilk işim 🥰
senin manzaran dünyaya bedel be jade. annen yanında 💞
kendimi görüyorum. çok zor ya. 3 yıl oldu ki gece uykusu normal olmayan bir insanım 🤐😔
Sağolasın kuzum valla ben gidemedim o gelsem mi dedi hemen kapat dedim bilet aldım 😍 öyle böyle değişiklik hepimize iyi geliyor

Back
X