- 11 Şubat 2008
- 7.254
- 17.434
- 773
- 41
Yok canım ben Göktuğ u alıp çıktım eşim evdeydi. Dediğin gibi bakacak kimse yok diyebilirdim de zaten işimi bitirmiş eve gidiyordum lafı çoğaltmak istemedimSiz ailecemi çıkmıştıniz alışverişe, bende duruyu umutu aynı arabaya koyarak cikiyorum. 2 defa banada polis çocuklar dışarı çıkamaz dedi. Bende bırakacak kimsem yok, mecbur böyle cikiyorum dedim, peki kolay gelsin dedi gittik.
Göktuğ odasını ayirmissin haydi gözün aydın. Anne yüreği ama tek bırakamadın degilmi. Odalar arası mesafe cokmu, bende odalar çok yakın hemen sesleri duyuluyor. Aralarında yatak korkuluğu var, bazen gelip bakıyorum. Ya Duru ürün yada ümit durunun tarafına geçiyor birlikte yatıyorlar. Yakında korkuluğu cikaricam sanırım.en azından korkuluğu üzerinden pat diye birbirlerinin üzerine atlayarak gecmesinler. Oda küçük olmasa yatakları birbirinden iyice uzaklaştırsam daha iyi ama oda şuan mümkün değil.
Odalar çok yakın canım 5 adımda benim yataktan onun beşiğindeyim de işte sahurdan sonra onun odası kolayıma geliyor sanırım. Göktuğ benden çabuk alıştı maşşallah hazırmış sıpa
Sen de korkuluğu çıkar satışa tepişe yatsınlar kuzular ya