• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun :KK43:
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah korudu:KK43: evde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
Ay deme bahar bunla geçmiş olsun 😔😔😔 kıyamam ya

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler. Bu gruptaki tüm annelerin dünyanın en iyi annesi olmak için çabaladığına en yakından şahit olduğum için en çok kutlamayı hakeden anneler olduğunuzu düşünüyorum. Kuzucuklarınızla beraber mutlu uzun seneleriniz olsun 💐💐💐

Yıkamayıda denedim ama kıyamet kopardı neyse ki sızdı şimdi ağlaya ağlaya helak oldu pudra aklıma geldi ama burada da yok ki desitin ve bepanthen var yanımda desitin hiç fayda etmedi bepanthen sürdüm bakalım ondan sonra uyudu😞
InsAllah çabucak toparlar canım🤲
Günaydın canlar,
Dün esimin abisi çocuklar gelmsti. Mutfaktayken bardak kırılma sesine kostum karya cay bardağına gitmis devirmis caylarida yeni koymustum eli baya yandı kuzumun :KK43:
Bende bir yerlerine cam saplandi sandım once Allah korudu:KK43: evde bir krem var onu sürdüm yatmadanda calpol icirdim hala kizariklik var hafiften insallah iz kalmaz ve acısı geçmiştir.
Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuş 🙏

Günaydın canlar,
Çok geçmiş olsun Karya mıza😞 Allah beterinden sakınsın en tehlikeli zamanlarındayız🤲🤲🤲

Erva un kovasını devirdi elinde elekle heryere eledi 😑😑
Yetmedi gitti masadan su dolu bardagı yere düşürüp kırdı 😑😑😑
Yetmedi ağlayıp zırlayip kafasını yere vurdu ve burnu kanadı 🤧😔😔😔😔
Yetmedi Ali tuvalete yetişemedi altına etti onu yika tuvaleti yıka😑😑
Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var😫😫😭
Kızlar kulaklarım çınlıyor 😑 tansiyonum mu oynuyor nedir fenalardayim😑
Vardır bir hayr diyorum vardır illa ki vardır😥

Geçmiş olsun eltimize , büyük tehlike atlatmışsınız Allah korumuş . Dikkat etmek lazım hep anlık her şey BKGK BKGK

InsAllah çabucak toparlar canım🤲

Oyy oyy geçmiş olsun canım Allah korumuş 🙏

Çok geçmiş olsun Karya mıza😞 Allah beterinden sakınsın en tehlikeli zamanlarındayız🤲🤲🤲
Tesekkurler canlarim vallahi cok üzüldüm. Ben içerideydim olacağı varmis Rabbim beterinden korusun

Yeter miii yoook yetmedi... kuşlar balkonumda saksılara ali ile cimledigimiz birkac buğday ugruna saksilari devirip balkonu talan etmişler.camasirligimin ustunde kaktüs var😫😫😭
Desene imtihan gibi bi gün olmuş tam anneler günü işte 🙄🙄🙄 gerçek annelik nasıl olur böyle bende temizlik yaptım bütün gün prenses annelere selam olsun😂

oyy geçmiş olsun, vukuat günü diyorsun. bu durumlarda Allah sabir versin bize.

Back
X