Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman öyle bir ara unutmuştu şimdi yine coşuyor canım. Eşim öğretti en başta yapma dedikçe yaptı adam şimdi de ben ne yaptım her şeyin suçlusu ben miyim diyor.Göktuğ'um neler yapıyor öyle kaç zamandır yola yola insan bırakmadı, şimdide köpeğe mi el attı. Yaramaz annesi yaramaz. Vallahi bir şekilde unutturmak lazım, ileride daha zor oluyor. Ben umuta gıcık oluyorum. Hala çekiyor kaç yaşına geldi. Umuttan ağzım yandı duruya hiç izin vermiyorum. 1 yaş sonrası bırakır denmişti, bende fazla tepki vermemiştim. Şimdi laf dinlemiyor. Allah'tan kızım ile eşimin saçı yok onlar rahat ediyor. Ama ben umutun yanına uzanamiyorum.
Ben artık ataklara hiç bakmıyorum,
Oğlanı uyıtuyorum şimdi az sonra eşime sorayım canım ne yavrusuymuş bilir o. Verdiğiniz mi bişeyler, yedi içti miEki Görüntüle 2846034
dün geceden beri küçük bir misafirimiz var. bu minnak ucamiyor a dostlar. var mi tavsiyesi l
olan.
Kırlangıç dedi eşim Dilzar. Siz bakamazmışsınız bulduğunuz yerde bakın yuvasına koymaya çalışın böcekle beslenirmiş bunlar. Yuvaları da binaların köşelerine tavlarına falan yaparlar çamurdanEki Görüntüle 2846034
dün geceden beri küçük bir misafirimiz var. bu minnak ucamiyor a dostlar. var mi tavsiyesi l
olan.
İlk başlarda saç çekme olayı sevimli geliyor, ama büyüdükçe sevimli ligini yitiriyor. Ben umuta genelde sadece bu saç için kızıyorum. Oyun oynamasına bile engel oluyor. Markette bile anne bak çocuk diyor, hemen saça yapışıyor. Birde Nuri Alço gülüşü ile. Utandırıyor insanı bu huyunu bırakmazsa sosyallesemiyecek. Ben geçen bütün gün o çektikçe bende onun saçını çektim. Ama malesef büyüdü iyice korkusu yok arsız oldu iyice. Ama saçı cekildiginde çok kızıyor, bu seferde vuruyor. İnşallah bırakırlar senin Kizlarinda maşallah saçları var, yazık onlarada ya. Ben 40 yasinda kadın olarak çekemiyorum, onlar ne yapsın.Aman öyle bir ara unutmuştu şimdi yine coşuyor canım. Eşim öğretti en başta yapma dedikçe yaptı adam şimdi de ben ne yaptım her şeyin suçlusu ben miyim diyor.Dün köpek ısırsaymış görürdü o zaman ders olurdu belki. İnşallah unutur yoksa çok sinir bozucu birşey ablaları oyun oynayamıyor hemen yoluyor kızları yaklaşamıyorlar.
Dün çok yorunca baktım bir teselli belki atak haftası dır diyeöyleymiş 6 gün sonra akıllanacak oğluşum
az kalmış artık 2 ayağımız var sonra çocuk olacaklar bunlar
![]()
ebabilmis miss, bir derdim vara konu açmıştım, instagram hesabı önerdiler, oradan sordum cevap geldi. dışarı açık alandan atın dediler, o kendisi sepetin kenarına cikti ve uçtu, içim bir buruk oldu. küçücük can, taa yükseklere çıkıverdi, AbidinimizKırlangıç dedi eşim Dilzar. Siz bakamazmışsınız bulduğunuz yerde bakın yuvasına koymaya çalışın böcekle beslenirmiş bunlar. Yuvaları da binaların köşelerine tavlarına falan yaparlar çamurdan
Evet bana da kırlangıç gibi gelmemisti .ama cikaramadiydim da bi türlü ..annemlerin apartmann icine yuva yapıyor kirlangiiclar ordan taniyorum o kuslari.demek ebabil heeeebabilmis miss, bir derdim vara konu açmıştım, instagram hesabı önerdiler, oradan sordum cevap geldi. dışarı açık alandan atın dediler, o kendisi sepetin kenarına cikti ve uçtu, içim bir buruk oldu. küçücük can, taa yükseklere çıkıverdi, Abidinimiz
Evet bana da kırlangıç gibi gelmemisti .ama cikaramadiydim da bi türlü ..annemlerin apartmann icine yuva yapıyor kirlangiiclar ordan taniyorum o kuslari.demek ebabil heeekoca yürekli ebabil
ayy bi hos oldum
![]()
Yaa Allahımm bu kus pek görkemliymis dilzarım..nasil tuttun korkmadanEki Görüntüle 2846152 gözlerinin asilligine bak sekerparem. kurban olurum ben onu Yaradana.
bizi unutma Abidin.![]()
Bizimki de dişler şişmiş ama patlamadı kolaylıkla çıkar inşallah hepsininKeçi dişten çok çekiyor , patlatsa da kurtulsa yazık.
Hic sorma valla hala kafam açılmadıBuralardayım hayatım sen nasıl birgün gecirmissin öyle. Herşey üst üste okurken yoruldum. Hepsini anladimda o kadar şeyin üstüne Ali'nin çıkmasına gülmedim desem yalan olur. Zaten ne zaman ekstra işler çıksa bu büyük çocuklarda illa bir şekilde adını yazdırıyor. Sana bol bol sabır güç kuvvet diliyorum. Tabi en başta sağlık.
Aslında ebabil dedi önce ama sırttan tam bilemediebabilmis miss, bir derdim vara konu açmıştım, instagram hesabı önerdiler, oradan sordum cevap geldi. dışarı açık alandan atın dediler, o kendisi sepetin kenarına cikti ve uçtu, içim bir buruk oldu. küçücük can, taa yükseklere çıkıverdi, Abidinimiz
Ama dogru beni de sırtı yanılttı.eniste haklıAslında ebabil dedi önce ama sırttan tam bilemedifoto açısı yetersiz diyor şimdi de
sus otur sınıfta kaldın dedim o kadar senedir kuş kuş diye ömrümü yedin Kırlangıç la ebabili ayıramıyorsun diye azcık ezikledim
yolu açık olsun Abidin ciğin
![]()
Ay kuzum ya Allahtan kurtarmışsın yemeğiDün tam anneler günüydü jadeson olarak Ali firini 300 e çekip yemegimizi yakinca gün şanına yakışır bir biçimde son buldu
Allahtan cok yanmamiş.hemen duyup kapattım.bi acaip bi gündü.kiz kardesime anlattim.gulmekten yerlere yatti.birkac saatte bu kadar aksilik olamaz kusuruma bakma diyor bir de kakir kakir gülüyor
Amiin dilzarım aminn..bugun de ne kadar hos basladi bi bilsenizerva kabizdi sabah 6 da etti.cani yandi herhalde..uyumak istiyor ama uyumuyor 1 saati gecti salliyorum.degisik bir sşekilde viyk viyk diye ses cikarip yüzünü büzuyor..taklidini yapinca da gülüyor
cani acısa ağlardı herhalde ya di mi?
Dünürüm senin damat firini 300 e cekerek yemegimizi yakarak günü kapattıAllah tan kokuyu hemen aldım da yenebilir durumdaydı
10.5 aylık 3 kelimeli cümle mivay maşAllah
Her çocuk baska oluyor işte yaa..bir elin parmakları gibi..her biri kendine özgüya ben kendi adıma konuşayım.birinci cocukta ki gibi odaklanmiş bir şekilde ilgilenemiyorsun.mesela ben alinin pesinde gezerdim oyun oynayalim diye.erva benim pesimde geziyor yani ben firsat bulunca nerde olursak oraya hemen oturup elinde ne varsa 5 10 dk oynuyoruz.bulabildiigm fırsatlari degerlendirmeye calisiyorum.yani ali de hersey planli iken erva da bi o kadar spontone.boyle bir düzen iste.ee insan sorguluyor haliyle acaba geri kalır mı diye
annem de ısrarla ali daha konuşkandi diyor ama degildi.ali ile cok uğraştım ben.dil gelisimi icin.masAllh subhanAllah simdi iyi.
Iki cocuk cok yordu beni.yetemezsem diye korkuyorum.ama etrafimdaki herkes de iyi gidiyorsun bravo falan diyor.acaba gazlamak icin mi diyorlar
Erva cok hırslı abisi ne yaparsa aynısını yapmak istiyor.gucu yetmiyor diye tavsan dislerini sikip çeneyi kitliyor eller yumruk kafa titiriyor (bu sahne çoğunuza tanıdık gelmistir eminimklasik sinirli bebek
yerim yerim)
Göktuğ paşa demek kopecigin kaafasini yolmuş.ozur dilerim ama düşününce bi gulme gelmedi desem yalan olurah goktug Allah dan akıllı bir hayvana denk gelmissiniz
isirir falan Allah korusun.ama iste mevzu bebek olunca çoğu köpek sakinleşiyor. kopeklele bebekler arasidna tuhaf bir bağ var ya
![]()
Hem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?Bizimki de dişler şişmiş ama patlamadı kolaylıkla çıkar inşallah hepsinin![]()
Çek süpürge ile gitsin torbali ise çıkarır atarsın torbasını. Ne yoruyorsun kendini. Benimde bugün çok isim var su saat oldu mutfağı bile toplayamadim. Bir dakika durmuyorlar. Kızı rahat bıraksa yapicam ama arkamı dönemiyorum.Hic sorma valla hala kafam açılmadısimdi de balkonu temizlemeliyim ama kara kara düşünüyorum nasil olacak diye
camasirlari bir daha yikamaliyim sanirim..elektrikli süpürge ile mi supursem napsam
heryer batmis
hali sermistim toprak icinde. Elimle kabasini Toplayip cekivereyim gitsin en iyisi
![]()
Daha Iyi canim sagol. Sanirim bizimde disler gelecek huzursuzluk basladi hic durmuyor ya..BKGK çok geçmiş olsun canım Karyamız şimdi nasıl
Bizim kızın da azı dişleri çıkıyor. Hatta üçü çıktı bir tanesi kaldı sadece. Ağrı kesici vermiyorum. Huzursuzluğu var. Aşırı değil. Elleri sürekli ağzında, ıslaklık yüzünden çenesi sivilcelendi iyice. Çıksa da normale dönsek. Sivilcelerin izi kalacak diye korkuyorum.Hem nasıl şişmiş ağlamaya yer arıyor paçama yapıştı iyice . Nasıl ağrıyordur kim bilir . Böyle durumlarda ağrı kesici filan veriyor musunuz ?
Aaa bizimkinin de bugun yanağında vardı sivilce tükürükten diye hiç düşünmedim . Elini yalayıp duruyor . Bizimkinin de azılardan birini görebildim sadece . Ağzını tam açmıyor ki . Diş topu veriyorum inşallah o rahatlatıyordurBizim kızın da azı dişleri çıkıyor. Hatta üçü çıktı bir tanesi kaldı sadece. Ağrı kesici vermiyorum. Huzursuzluğu var. Aşırı değil. Elleri sürekli ağzında, ıslaklık yüzünden çenesi sivilcelendi iyice. Çıksa da normale dönsek. Sivilcelerin izi kalacak diye korkuyorum.