Canım adaşım. okurken Yeşim bu sene atanacak dedim. İçime de öyle doğuyor. İnşallah atanacaksın. Bu kadar azmettin olacaktır. sen de
SonsuzUmut
da inşallah, isteyen herkese gönlüne göre iş nasip etsin Mevlam.
Çok geçmiş olsun Asım Paşama. Kıyamam kuzuma. Ne yaptınız bitti mi meme, hala mücadelede misiniz. Selamlar öperim kuzuları.
Kuzum burası gerçekten benim için özlenen bir yer. Ama yoğunluk akşam uykusuzluktan sızıp telefona bakamama, gün içinde dairenin yoğunluğu, eve git-gel'ler hiç fırsat bulamıyorum. Ablana çok sevindim. Çok şükür hamdolsun. Rabbim görmemişe döndersin. Şifa versin. içi sıra tüm hastalara da. kızları gördüm karla ne güzellerdi. sevgiler gönderiyorum. sağlıklar diliyorum.
canım dünürüm. bu sene mersin bile soğuk. sizin oraları düşünemiyorum. hatta oralarda yaşayanlara sokakta kalanlara evsizlere hep dualarım. Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Hepimizin öyle bir terapiye ihtiyacı var sanırım. Uzansak, konuşsak, rahatlayıp uyansak, keşke...
Hepsi açıyor demek ki baharım. Ata da örtülere düşman. üstünü örtüyorsun en derin uykuda bile tepikliyor yorganı. zaten genelde bizim yatakta. onun üst açmasından omuzlarım hep tutuk.
Biz iyiyiz şükür canım. Hepimizde aynı koşturmaca. Allahım kuzuları sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Helinim özledim. görüşelim güzelim. öperim kuzuları.
Canım ben hep geriden takip ediyorum. Çok geçmiş olsun. atlatmışsınız ama. Sağlıcakla kalın. Boncuğuma kıyamam. İnsan kaç yaşında olsun hele de hastaysa, dardaysa ille annesi yanında olsun ister. Allahım annelerinizi başınızdan eksik etmesin. Ahir dünyada bizi bekleyen annelerimiz de nurlarda yatsın, mekanları cennet olsun inşallah.
Dişler mi Baharım. 2 yaş sendromu mu şu sıralar akıllı ata da delirdi valla. geceler perişanız. Şimdi dairedeyim. Herkes izinli rahat yazıyorum. Zombi gibiyim. Gece uyanıp saatlerce uyuyuyor. ağlıyor salla salla ayaklar perişan. canları saolsun.
Valla blupum Deniz uyuduğunda canının istediğini yapabiliyorsa tadını çıkar güzelim. O 1 saat bazen o kadar kıymetli ki... öperim denizimi
Gözün aydın adaşım aile candır. geçmiş olsun bu arada. Asyamı öpüyorum. yerim onun dillerini şeker kız.
Canım benim ne kötü günler yaşamışsınız. Çok geçmiş olsun hanımağama. Sen de çok yıprandın tabi doğal olarak. İnşaallah bundan sonra sağlıcakla büyüsün sarı kuzum. Şifalar diliyorum.
Ben de uyku için denemeyi düşünüyorum. Umarım faydası olur.
Canım dünürüm. Allahım ya sana hayırlı bir ev nasip etsin sen çık, ya da biran önce elti bozuntusu çıksın gitsin bi huzur bulun şu mübarek günler hatrına. Akıllara zarar. Allahım yardımcın olsun canım benim. Alime kıyamam. Zaten naif düşünceli çocuk. Benim gelincik de oğlana rahat vermiyor baksana. sonraları can olacaklar da şimdilerde rakip firmalar sağlıkla büyüsünler inşallah.
Ata da herşeyi atıyor. nereye gelir gider bilmiyor. bazen tut tutabilirsen, demek ki bu da dönemsel birşey . geçecektir umarım.
inşallah canım benim. çok geçmiş olsun.
Dünürüm Ata da sandalyeye çıkıp ne yapsam görmek, beraber yapmak istiyordu. Tek elle yemek yapıyordum. Çözümü buldum. Çok rahatım. "öğrenme kulesi aldım" onu oraya koyuyorum. önüne de oyalanacağı şeyler döküyor ekliyor, bazen beraber karıştırıyoruz. yoksa mutfakta iş çıkarmam çok zor. hatta ona küçük hamur sofrası aldım bir de merdane küçük. Ben hamur açarken ona da bir parça veriyorum o da açıyor sıkıntı olmuyor. bizim sözlüler mutfakta iddialı olacak gibiler dünürüm.
çok geçmiş olsun kuzum. öperim mercanımı
canım benim dualarımdasınız allahım gözden nazardan kazadan beladan korusun hanımağamı da tüm yavrularımızı da inşallah
Güzel kadınsın sen maaşallah baharım. bir iki kilo alınır verilir sağlık olsun.
Bu gece uykusuzluklarına çözüm bulamadım ben dünürüm. salla salla bitiremedim sallamayı da. sağlık olsun ne yapalım. öperim gelinciğimi, alişimi.