2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayni ayni suan hayatim uykusu yiksa zorlamk mantikszms kendimi yedim bitrdim die bende uykusu geldgni gorunce salliuorm yoksa artk direnmiyprm uyusun die gaz konusu gervektn sasriyorm ya gaz olurda bu kadar nasil olur gaz tenekesi
Henüz sallamadım. Ona direniyorum. Sallamaya bi başlarsam sonu gelmez sonunda ben uyurum

Pazartesi ben de sorucam bu nefes almayı unutmasını. Bakalım ne diycek. Bi de Deniz titriyor. Bayağı titriyor ayakları, bacakları. Ufak bi araştırmayla normal olduğunu öğrendim ama 3-4 ayda geçiyormuş. Bizimkinde yeni başladı. Acaba prematüre diye mi? Yaşıtlarından geri kaldıysa bileyim ki gereksiz telaş yapmayayım. Zihinsel bir problemi var mı yok mu? Otizm belirtisi gösteriyor mı şeklinde paranoyalarım var analık delilik, kınamayın lütfen

yaaa nasıl bir tıtreme mertte de var uyanırken gerınırken ellerı tıtrıyor doktora soylemiştim kısa sureli nöbeet gecırıyor olabılır dedı o kadar uzun surmuyor ıkı sallanıyor bıtıyır dedım ısmını söyledi ama aklımda kalmadı bır nöbet dedı vıdeoya cek oyle bakalım bır sonrakı kontrolde dedı buara ayak el beraber gördm bır ıkı kere takıpteyım videoya denk getırebılırsem oyle gostercm uyurken irkilmeleri de var hıc ses yokken o nıye olur bılmıyorum ama bızım uykuda bıryerden dusuyor gıbı oluyor ya bazen oyle bırseydır dıye umuyor kötü düşünmemeye çalışıyorum

Lohusayken olmayan gogus yaralarim bugunden sonra olursa sasirmiycam... mamayi aliyorum memeyi veriyorum, memeyi aliyorim mamayi veriyorum oyle bir dongudeyiz. Ne zaman heh tamam bu cocuk duzene giriyor desem basa sariyoruz. Kendi cocuguma surekli nazar degdiriyorum R refikaaydin refiiiiis bi oku bizi..

Kesinlikle öyle. Kucağıma çok almıycam yatağında uyutucam diyordum. 2 aydır kucağımda uyuyo gece gündüz
Ya benimki de kucak dışında uyumayı reddediyor. Çocuğun bugını buldum sanırım. Gündüz olan kısa uykularında asla işe yaramıyor. Yine kucakta. Ama gündüz tek bir tane uzun uykusu var 2-3 saat arası uyuyor. O uykuda Yarım saat 45 dk kucağımda uyutup iyice daldıktan sonra hızlıca yüzüstü yatağa bırakıyorum. Kucağımda sanıyor kendisini yüzüstü olunca, devam ediyor. Kalan 1 saati bana kalıyor en azından. Gerçi nefes alamaz filan diye pek bana kalamıyor yine sürekli gözüm üstünde ama olsun

Bence bi cocuklarin bug i kucak uykusuyla yetinebiliyor olmalari.. yoksa cocuk dedigin yataginda uyumali ama bizim kodlamalar hatali.. napalim yeni surumlere insallah

Ya bebeği çılgın kusan var mı? Mavi bu sabah emdi. Emdiğini komple fışkırtarak kustu. Şaşırdım ama çok önemsemedim. Mide boşalınca yine emmek istedi. Emdi. Yine aynı şekilde tüm emdiğini çıkardı. Gün boyunca az az sık sık besledim. Akşama doğru yine emmenin üzerine aynı şekilde kustu. Gündüz hiçbir emmesini sindirmemiş olması lazım o kadar kusmaya. İç çamaşırıma kadar kusmuk oldum alt üst. Çocuk da aynı şekilde. Ateşi yok, huysuz değil. Koca kişisi normal deyip duruyor. Çocuğa kırılacak eşya muamelesi yapıyorum akşamdan beri. Yine kusacak diye ödüm kopuyor. Niye oldu ki bu böyle

Bence bi cocuklarin bug i kucak uykusuyla yetinebiliyor olmalari.. yoksa cocuk dedigin yataginda uyumali ama bizim kodlamalar hatali.. napalim yeni surumlere insallah
Ya valla anası kılıklı benimki. Ben de bayılırım rezil uykuya. Çok tatlı gelir. Rahat batıyor benim kıza da yeni sürümü kalsın ya. Buna güncelleme gelsin yeter

Ya valla anası kılıklı benimki. Ben de bayılırım rezil uykuya. Çok tatlı gelir. Rahat batıyor benim kıza da yeni sürümü kalsın ya. Buna güncelleme gelsin yeter

Guncelleme biz de bekliyoruz daha yayinlanmadi valla gece takip et yuzustu yatirma. Yarinda ayni sekilde fiskirarak kusarsa bak burasi cokomelli fiskirarak tazikli kusarsa hemen doktora..

Guncelleme biz de bekliyoruz daha yayinlanmadi valla gece takip et yuzustu yatirma. Yarinda ayni sekilde fiskirarak kusarsa bak burasi cokomelli fiskirarak tazikli kusarsa hemen doktora..
Yok geceleri yan yan yatıyor gözümde hep üzerinde kusarsa zaten yakalarım. Ya evde bir doktor varsa doktora gidelim kısmında benim doktorluğuma mı güvenilmiyora geliyor olay malum Ona göre olay gayet normal. Olur öyle arada, panik yok.

Ayy senin esinde mi ... uff kadersiz basimiz.. malum bizde de durum ayni.. sadece benimki arada bir pediatride hatirlamadigim yerler var falan diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…