Valla ilçe ismi verip kıç kadar ilçede ifşa olmak istemedim, tanıyan çıkar filan, şurda iki dedikodu keyfim var neyse. Çıkmaz inşallah. Safranboludayım ben. Büyük şehirde büyüyüp, kısmen yine büyük bir şehirde okuyup üniversite bitince buraya yerleştim. Ama küçük yerde yaşamayı sevdim. Yolu düşen haber verebilir
Valla ilçe ismi verip kıç kadar ilçede ifşa olmak istemedim, tanıyan çıkar filan, şurda iki dedikodu keyfim var neyse. Çıkmaz inşallah. Safranboludayım ben. Büyük şehirde büyüyüp, kısmen yine büyük bir şehirde okuyup üniversite bitince buraya yerleştim. Ama küçük yerde yaşamayı sevdim. Yolu düşen haber verebilir
kızlar yeni doğan aparatı olmadan kanguruya nasıl koyuyorsunuz bebişi bi foto atarmisiniz bizimki 4 buçuk kilo oldu ben beceremedim koymayı korkuyorum bacaklarını açmaya
Ben uzun kollu citcitli ve zıbın,altına da çift pijama giydiriyorim,muhakkak çorap,eldiven.. kollarının altından da muhakkak ince bi battaniyeyle sariyorum.
Ben uzun kollu citcitli ve zıbın,altına da çift pijama giydiriyorim,muhakkak çorap,eldiven.. kollarının altından da muhakkak ince bi battaniyeyle sariyorum.
Kac gunluk ki bebeginiz? Eldiveni 10 gunlukken cikardim ben. Mantar yaptigi ve bebeklerin ellerinin beyni oldugunu yani ellerini kullanarak kendilerini kesfettigini okumustum. Cok uzun sure takmamak gerekirmis.
Kac gunluk ki bebeginiz? Eldiveni 10 gunlukken cikardim ben. Mantar yaptigi ve bebeklerin ellerinin beyni oldugunu yani ellerini kullanarak kendilerini kesfettigini okumustum. Cok uzun sure takmamak gerekirmis.
56 günlük aslında ama elleri buz gibi ısınmıyor daha.günlük olarak ellerini silip kuruluyorum mantara karşı,umarım olmaz..
Kesif konusuna gelince bunu duymamıştım teşekkür ederim.
56 günlük aslında ama elleri buz gibi ısınmıyor daha.günlük olarak ellerini silip kuruluyorum mantara karşı,umarım olmaz..
Ya bende hep öyle giydirmek istedim ama her öyle bıraktığımda üşüyor zannedip üstüne bi yelek giydirip battaniye ile de sardım evin sıcaklığı 24 bazen 25 e çıkıyor fazla geldiğini bilmeme rağmen üşüyor takintisindan kurtulamıyorum
Elleri ben de çok geç açtım. Çocuğum hala ellerini keşfedemedi, 4 aylık nerdeyse. 1 ay içinde açmak gerekiyormuş.
Şimdi bi foto atsam da göstersem bedbaht ev hanımını
Ayakli pijamasinin altından çorap giydiriyorum üste de patik ayaklarını sıcak tutmak için eldivendeoluyor evet muhakkak ve kulakları soğuk hissedersem şapka da takıyorum uyuyunca veya uyanıkken uyuyunca sapkaliysa kalktığında sacları terlemiş oluyor