Kesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zamankeşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsa
merhaba ;Günaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)
:))) sonrasında çok arıyoruz o günleriKesinlikle öyle. Gebelikten sonra zaman Ağır çekimde devam ediyor. Hiç geçmiyor zamankeşke bi gözümü kapatsam açsam 5 aylık olmuş, sonra yine gözümü kapatıp açsam doğumdayım gibi olsa
Devletteki aletler ozeldeki kadar gelismis degil o yuzden gorememis olabilirlerBugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükürallahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın
ben keseyi gördüm sadece mayis sonu gidicem tekrarMerhaba arkadaşlar muhtemel doğumu ocakta görünüp kalp atışı duyabilen var mı acaba
benimde bugün 5 hafta 3 günlük haftaya ilk kez gidicem 6+2 de acaba kese ve bebek gözükür mü kalp atışı duyulur mu endişeliyimben keseyi gördüm sadece mayis sonu gidicem tekrar
Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş. Bikaç doktora gitmeden asla böyle kararlar vermemek lazımBugün merak üzerine devlet hastanesine gittim eşim sürekli ultrasona girme diye söyleniyor onada söylemedim bi doktordan randevu aldım doktor yokmuş güyaaa beni aramış ulaşamamışlar Yok öyle birsey dedim az cingar çıkardım Elmas Uluer diye bi doktora yönlendirdiler ultrasona girdim gebelik keseni göremiyorum sanırım düşük olmuş dedi(Cuma’dan beridir kanamam var ama kendi doktorumda acil doktoru da sıkıntı olmadığını söyledi) radyolojiye yolladı beni bide o baksın diye oda göremedi kan istedi duruma göre kürtaja alalım dedi cok korktum kanı verdim sonra kendi doktoruma geldim kürtaj olacaksam da o yapsın kürtajımı diye sonra muayene edelim bi dedi bebekte var kesede var bu gece seni hastanede yatıralım gözetim altında tutalım dediler yatıyorum şuan anlamadığım devlette 2doktorda bunu Nası görmez ve nasıl yaşayan bebeği kürtaj yapmaya kalkarlar o an rabbim beni uyardı şükürallahım kimseyi böyle iş bilmez doktorlara emanet etmesin yazık cok yazık yarım saatlik Yol ve ben tol boyunca ağlama nöbetleri geçirdim araba kullanırken hemde şükür kaza falan yapmadım cok uzun oldu kusuruma bakmayın
Aynen aşırı ağır çekim yaşıyorumGünaydın herkese, nasılsınız:)
Hamilelik haberinden sonra bana günler daha yavaş geçiyor gibi gelmeye başladı ya :)
Aynen aşırı ağır çekim yaşıyorumbi 6. Haftaya gelemedik sanki 2 ay falan geçmiş gibi geliyor bana hayırlısıyla kalbini duyaydım bi
Benim kese 5+1 ya da 5+2 gozuktu bende 6+4te gidecem tekrarbenimde bugün 5 hafta 3 günlük haftaya ilk kez gidicem 6+2 de acaba kese ve bebek gözükür mü kalp atışı duyulur mu endişeliyim
inşallah kalp atışı duyabiliriz şuan kaç hafta kaç günlüksün canım aynı gibi galiba bizimBenim kese 5+1 ya da 5+2 gozuktu bende 6+4te gidecem tekrar
Merhaba benim de SAT 21 Nisan:)
Valla duyuladabiliiiir, duyulmayadabiliiiiir. Ne desem yalanBen daha 4+4 deyim 5lere geçemedim bile :)
Bende 31'inde gideceğim 5+5olacağım kalp atışı duyulur mu bilemedim :)
Evet ayniyiz canim bi uygulama 5+3 diyor biri 5+4 bilemediminşallah kalp atışı duyabiliriz şuan kaç hafta kaç günlüksün canım aynı gibi galiba bizim
bende kendi hesabıma göre 5+3 uygulamada öyle diyor bakalım doktor ne diyecek :))Evet ayniyiz canim bi uygulama 5+3 diyor biri 5+4 bilemedim
Ben 5+1 ken bana 4 haftayla uyumlu kese gözüküyor dedibende kendi hesabıma göre 5+3 uygulamada öyle diyor bakalım doktor ne diyecek :))
bende kese gözükmezse üzülürüm takıntı ederim diye gitmek istemedim aslında bende 5 haftalıkken devletten randevu almıştım ama iptal ettim sonra hem çok sık ultrason iyi değil diyorlarBen 5+1 ken bana 4 haftayla uyumlu kese gözüküyor dedi
Sizin ultrasonda çıktı mı birşeyler? Benim dr dün bakmadı gözükmez hiç bir şey diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?