seninle aynıyız sanırımBenimde gozuktu kese canim az once geldim doktordan 2 hafta sonra cagirdi
allah tamamına erdirsin aramıza hoş geldin sizinle aramda iki gün var16 nisan regli günümdü. ovü testiyle yumurtlamamı takip etmiştimreglimden 2 gün önce idrarda silik çizgiyle, kan 68 değeriyle öğrendim hamile olduğumu 2 gün sonra yani 16 mayıs regli günümde kanı tekrarladım 262 ye çıkmıştı çok şükür tuttu bu ay ptesi keseyi görmeye gideceğiz nasipse
Hoşbuldumallah tamamına erdirsin aramıza hoş geldin sizinle aramda iki gün var
Bat gunu 307 sonra bidaha olcturmedimseninle aynıyız sanırımama benim doktor 27 mayısta gel dedi. sen öğrendiğinde değerin kaçtı?
vallahi bende aynı durumdayımkızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)
benimde 262 di. demekki şimdi gitsem görecekti testi neden okadar geç zamanda gel dedi ki offfBat gunu 307 sonra bidaha olcturmedim
Benim kese gozuktu sadece bebek gozukmedi onun icin 2 hafta sonra gel dedibenimde 262 di. demekki şimdi gitsem görecekti testi neden okadar geç zamanda gel dedi ki offf
inşallah görürüz biran önce.mide bulantım falan yok kızımda 4. hafta baslayıp 6 ay sürmüştü. bel ve kasık agrım var birde gögüslerim yakında agzıma girecek kadar şişti :)vallahi bende aynı durumdayımdoktor 27 mayısta gel dedi sabredemiyorum birtürlü sanki yokmuş gibi senin belirtilerinvarmı hiç?
ayyy vallahi keseyi görsem rahatlıcam, sonra bebeği görsem rahatlıcam, kalbi duysam rahatlıcam, testleri düzgün çıksın rahatlıcam, doğursam rahatlıcam diye diye bir türlü rahatlıyamıyoruzBenim kese gozuktu sadece bebek gozukmedi onun icin 2 hafta sonra gel dedi
ben bu gün gittim keseyi gördüm şükür ilk öğrendiğimde 125 tiHoşbuldumallah hepimizinkini tamamına erdirir inşallah sen gittinmi doktora kaç değerle öğrendin hamileliğini?
canım kac haftada göründüBenim kese gozuktu sadece bebek gozukmedi onun icin 2 hafta sonra gel dedi
Benim bu gün 4+6 günlük keseyi gördük gitsen görürsün bencekızlar merhaba 5+0 bugün yarın gitsem kese görünür mü acaba . keseyi görüp kalp atısını görmeden hamile gibi hissedemiyorum 5+1 de kesesi görünen var mı :)
kaç haftalık tın :ben bu gün gittim keseyi gördüm şükür ilk öğrendiğimde 125 ti
Gidp görememekten korkuyorum Akşam gitsemmi bikaçgün beklesemmi bilemedim. içim içimi yiyorBenim bu gün 4+6 günlük keseyi gördük gitsen görürsün bence
Kaç haftalıktı bilmiyorum ama 13 Mayıs’ta 125 çıktı bu günde keseyi gördük 4+6 görünüyorkaç haftalık tın :
git gör için rahatlasın yoksa böyle sitres yapıyorsun iyi dilGidp görememekten korkuyorum Akşam gitsemmi bikaçgün beklesemmi bilemedim. içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?