Bana doktorum miden bulanirsa ayva ya da zencefil cayi ic demistiKızlar benim midem çok kötü ya sabah uyanınca başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor bu saatlerde zirveye ulaşıyor ne yesem geçmiyor yemesemde aynı napicami şaşırdım sürekli bulantı halim kalmadı hiç
9.10. Haftada maalesef bu bulantılar tavan yapıyorKızlar benim midem çok kötü ya sabah uyanınca başlıyor akşama kadar artarak devam ediyor bu saatlerde zirveye ulaşıyor ne yesem geçmiyor yemesemde aynı napicami şaşırdım sürekli bulantı halim kalmadı hiç
Benim de ilki sezaryen ama erken doğumdu normal doğum zamanını beklemedik
Normalde kaçıncı haftada yapılıyor sezaryen
Yine mide bulantılı ve halsiz geçiyor. Ama ilkinde olduğu gibi bırakamıyorum kendimi ayakta durmaya çalışıyorum. Sizin nasıl geçiyorNasıl geçiyor hamilelik?
bende de arada oluyor limonata içiyorum bana iyi geliyor benim aşırı halsizlik varKizlar ben cok kotuyum geceden beri midem gecmiyor ne yiyebildim ne uyuyabildim napacam bilmiyorum bulanmiyor ama yanma gibi değişik birsey
Kizlar ben cok kotuyum geceden beri midem gecmiyor ne yiyebildim ne uyuyabildim napacam bilmiyorum bulanmiyor ama yanma gibi değişik birsey
Limonata daha çok yakmaz mi eksi yabende de arada oluyor limonata içiyorum bana iyi geliyor benim aşırı halsizlik var
Hangi modeli begendin bende baktim gecen ama pek model yoktu burdaBu arada geçen gezerken e bebek mağazasına girdim şöyle üstünkörü fiyatlara baktım:)
Hatta bir tane bebek arabası bile beğendim bile:) Şimdi doğuma kadar indirimini takip edeceğim:)
Benim ilk doğumumda travel seti başkasından ödünç almıştım, sonra bastona geçmiştik o yüzden bebeğimin ilk senesi için yeni bir arabaya ihtiyacım var :)
Hangi modeli begendin bende baktim gecen ama pek model yoktu burda
bana iyi geliyor sana gelir mi bilemiyorumLimonata daha çok yakmaz mi eksi ya
Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inşİnşallah içini ferah tutmaya çalış annesine sıkı sıkıya tutunmuştur ve kalp atışlarını da duyarsınız saglıklı sıhhatlı devam eder hamileliğin iz inşallah
Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınızBen bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldümBen bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
Ben prego laon ile casual quatro arasindayimPrego Quattro:)Ama şase rengine göre fiyatı değişiyor, ilk çocuğum olsa siyah veya bej rengini alırdım, hatta başka markalara da bakardım biraz daha bütçe ayırıp
3.yü çocuğu düşünmediğim için Prego'nun beyaz şaseli olanlara bakacağım:)
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Sağlıklı olunda inş Rabbim yine nasip eder. Kendinizi üzmeyin lütfen....Ben bebişimi düşürdüm ne yazıkki arkadaşlar rabbim sizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağınıza alın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?