5-6 aydan fazladr kendim mayaliyordum sinra cok sıcaklarda sütüm kesildi yok mide bulantılarımdan dolayı birşey yapamaz oldum derken hazıra geçtik maalesef. Artık havalar biraz serinlesin öyle devam edicrm çünkü çalışırken ugraşmam da zor oluyor. Kaymak ta yapıyordum, ekmek te oh mis gibiydi. Aslında kışa buzluğa filan da birşeyler atmak lazm ama hangi ara yapıcam bilmem.
Erik merik atın kızlar komposto yapıp hastaneye götürürsunüz ne iyi geliyor. Hazır meyve suyuna yemeğe filan izin vermemişlerdi bana da o kompostolarla renkli görmeye başlamştm resmen
Kızlar o değil de bişey sorayım çatlak kremi almak istiyorum eczane ürünü istiyorum avene in bir ürününü çok önerdiler ama emin olamadım deneyimli arkadaşlar öneriniz var mı
Kızlar o değil de bişey sorayım çatlak kremi almak istiyorum eczane ürünü istiyorum avene in bir ürününü çok önerdiler ama emin olamadım deneyimli arkadaşlar öneriniz var mı
2 gündür karnım kaşınmaya başladı. Daha önce badem yağı kullanmıştım, bu sefer hem kremli duş jeli vücut losyonu ve çatlak kremi kullanmak istiyorum ki daha fazla çatlamıyım. Gerçi olacağı varsa oluyorculardanım ama en aza indirirsem kardır.
Biz bebek arabası quinny zap almıştık ona uyumlu maxi cosi pebble ana kucağı vardı.. o ana kucağını bayaaaa uzun kullandık kızım iri bir çocuk olmadığı için. İkisinden de memnundum.. Baston puset fln almama hiç gerek olmadı bu arabanın tasarımı çok iyiydi.
Ana kucaklarinin kenarinda kemer gecirme yerleri oluyor oralardan geciriyorsunuz oto koltuklarında isofix oluyor arabanızın da uyumlu olmasi lazim tabi
Saat tuttum tam 1.5 - 2 saatte bir acıkıyorum. Hamurişi yemiyorum protein bile alsam aynı. Kafayı yiyeceğim. Doktor da çok alıyorsun dikkat et demez mi bir de. Sadece 2 kilo aldım bu arada o da sigarayı bıraktığım için. Valla psikolojim bozulmaya başladı kilo alma diyenleri duyunca ve acıkınca.
Canım acıkınca yoğurt, meyve ye seni 2 saat daha tutar zaten 4 saat sonra acıkman normal.
Ya da domates salatalık gibi salata yap az kalori seni idare eder yemeğe kadar.
Su iç bol bol su içmeyince de acıkmış hissediyor insan bazen
Ben ikisini de alacağım bu sefer ikili kullanacağım bir de böyle deneyeyim.
Hatta bir de loccitane ın organik shea butter ını kullanıp beğenen çok gördüm doktora soracağım onaylarsa onu da alacağım bu hamileliğimi yağlı güreşçi olarak tamamlamayı düşünüyorum