Ay ben de 2 buçuk gün hiçbir kıpırtı hissetmedim ve çok tedirgin oldum bir şey mi oldu diye sonra ufak ufak tekrar kendini hissettirmeye başladı çok şükür bizim kızlar pek nazlı demek kiBizim kiz yine tembellik yapiyo herhalde 2 gundur kipirti yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben de 2 buçuk gün hiçbir kıpırtı hissetmedim ve çok tedirgin oldum bir şey mi oldu diye sonra ufak ufak tekrar kendini hissettirmeye başladı çok şükür bizim kızlar pek nazlı demek kiBizim kiz yine tembellik yapiyo herhalde 2 gundur kipirti yok
Ay ben de 2 buçuk gün hiçbir kıpırtı hissetmedim ve çok tedirgin oldum bir şey mi oldu diye sonra ufak ufak tekrar kendini hissettirmeye başladı çok şükür bizim kızlar pek nazlı demek ki
Nefes daralması bendede var yaşım 32 geceleri yattığımda çok sıkıntı oluyo.kalbimiz kan pompolamak için daha hızlı çalışıyomuş. uterus dahada büyüyerek mideyi yukarıya ittiriyomuş takip ettiğim uygulamada okumuştum.genceciğiz daha biz yaştan değil yaniBenim 2 bebek de aşırı hareketli, doğunca da öyle oluyor gerçi benimkiler, benim nefesim daralıyor 2 kilo aldım kilodan değildir herhalde ama yatarken bile nefes darlığını hissediyorum yaştan mı acep![]()
o bende de oluyo canim sadece sag kasigimda oluyor. hareket ederken ozellikle kasiliyorum bir anda.Benimde iştahım çok açık. Şekerim yükseldiği için dikkat etmeye çalışıyorum. 5 kilo almışım ama bundan sonra diyette olacağım umarım daha az kilo alırım. Birde benim karnıma çok kramp giritor ve bazen kadıklarımda batma oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Aynen. Yarın kontrolüm var tekrar soracağım. Mago bende de oluyo canim sadece sag kasigimda oluyor. hareket ederken ozellikle kasiliyorum bir anda.
yarın dr kontrolüm var tekrar soracağım kramplar için magnezyum içiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Kalsiyumda eksik bende kalsiyum yazar belki rahatlarım biraz. Gece ağrıyla uyanıyorum bunlar için çok erken benceo bende de oluyo canim sadece sag kasigimda oluyor. hareket ederken ozellikle kasiliyorum bir anda.
Aynen. Yarın kontrolüm var tekrar soracağım. Mag
yarın dr kontrolüm var tekrar soracağım kramplar için magnezyum içiyorum ama yeterli gelmiyor sanırım. Kalsiyumda eksik bende kalsiyum yazar belki rahatlarım biraz. Gece ağrıyla uyanıyorum bunlar için çok erken bence![]()
Ben de okudum evet kan miktarımız bile artıyor, ama ilk gebelikte nefes darlığı yaşamayınca acaba dedim yaş mıNefes daralması bendede var yaşım 32 geceleri yattığımda çok sıkıntı oluyo.kalbimiz kan pompolamak için daha hızlı çalışıyomuş. uterus dahada büyüyerek mideyi yukarıya ittiriyomuş takip ettiğim uygulamada okumuştum.genceciğiz daha biz yaştan değil yani![]()
37. Hafta inşallah, sonrada nisanda işbaşıçalışan anneler, ne zaman ayrilacaksiniz ben sonuna kadar durucam Allah izin verirse malum maddi durumlar. daha sonra da ucretsiz iznimi kullanicam iki yıl. kendim bakmak istiyorum bebegime..![]()
Neden streslisin cnm. Benm de stres karnimi sertlestiriyor, resmen karnimin icinin acidigini hissediyorum oyle anlarda.Kızlar selam takipteyim ama yazmaya fırsatım olmuyor... Bizde de birinci sınıf stresi var :) 19. Haftadayım iki gündür midem taş gibimide bu halde iken daha fazla yeyip sıkıntıya sokmak istemiyorum mideyi ama beslenmeden de nasıl olacak bilemiyorum. Mesela bugün sağlam bir kahvaltı yaptım akşam oldu arada sadece bir şeftali ve bir kase sütlaç yedim midem aşırı derece de gergin ve şiş bu durumu yaşayan var mı??
Öğretmen stresiNeden streslisin cnm. Benm de stres karnimi sertlestiriyor, resmen karnimin icinin acidigini hissediyorum oyle anlarda.