- 18 Aralık 2018
- 2.636
- 9.371
- 158
Gözünüz aydin bizde 6+3 yakınız persembe gorcez insallah kalp atışlarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorummmGünaydın kızlar... dr geldim çok şükür kalp atısını dinletmedi ama gösterdiherşey yolunda dedi tam 6+6 cıktım günümle uyumlu dedi darısı kalp atısını bekleyenlere 15 gun sonra gel yine dedi... iki gündür kusuyorum çok zencefilli vitamin yazdı bakalım işe yararsa
Yok sağda foto da farklı duruyor senin kalp atışı kaçtı kaç haftalık oldunSenin ki kesenin içinde solda gibi
140 dan fazla dedi 7+1 dediYok sağda foto da farklı duruyor senin kalp atışı kaçtı kaç haftalık oldun
Benim bu gün 7+5 günlük yarın randevum var sorucam kaç attığını ama 140 civarıydı bence oğlumun kalp atışı hatırlıyorum 145 ti genelde erkeklerin kalpi 140 civarı atıyor kızımın 170 ti140 dan fazla dedi 7+1 dedi
Senin kalp atışı nasıl?
Kalp atışıyla cinsiyet arasında bağ var mı gerçekten? Benim 6 yaşında bir kızım var. Şimdiki bebeğimin de kalp atışı 160. Kız olacakmış gibi hissediyorum hep. Hayırlısı.Benim bu gün 7+5 günlük yarın randevum var sorucam kaç attığını ama 140 civarıydı bence oğlumun kalp atışı hatırlıyorum 145 ti genelde erkeklerin kalpi 140 civarı atıyor kızımın 170 ti
Çevremde sorduğum kadarıyla kızların kalbi hızlı atıyor erkeklerin yavaş bende tutu kızımın kalp atışı çok hızlıydı kız kardeşiminde iki kızı var onunda öyleydi oğlumda yavaştı kalbi hızlı atan erkek bebek gördüm ama kalpi yavaş atan kız bebek hiç görmedimKalp atışıyla cinsiyet arasında bağ var mı gerçekten? Benim 6 yaşında bir kızım var. Şimdiki bebeğimin de kalp atışı 160. Kız olacakmış gibi hissediyorum hep. Hayırlısı.
Çevremde sorduğum kadarıyla kızların kalbi hızlı atıyor erkeklerin yavaş bende tutu kızımın kalp atışı çok hızlıydı kız kardeşiminde iki kızı var onunda öyleydi oğlumda yavaştı kalbi hızlı atan erkek bebek gördüm ama kalpi yavaş atan kız bebek hiç görmedim
Hayırlısı olsun inşAllah alttan muayene etti eve geldik wc girdim kanamam oldu nedendir acaba acile gitmeme gerek varmı?Benim bu gün 7+5 günlük yarın randevum var sorucam kaç attığını ama 140 civarıydı bence oğlumun kalp atışı hatırlıyorum 145 ti genelde erkeklerin kalpi 140 civarı atıyor kızımın 170 ti
Canım mecbur kalmadıkca dr lar alttan muane etmezler ama bilemedim sımdı gıtsen rahatlarsın ama sorun olcagını sanmıyorum gerci benım duşuk tehlıkem varken hep alttan bakıyordu dr saglıklı gıdınce pek bakmıyorlar ama her dr farklı tabi... kırmızı kana dönüp gelmedikçe uzan dinlen ama yoğun kırmızı gelirse muhakkak gıtHayırlısı olsun inşAllah alttan muayene etti eve geldik wc girdim kanamam oldu nedendir acaba acile gitmeme gerek varmı?
Altan neden muayene etti ki eyer koyu kansa git leke şeklindeyse dinlen inşallah geçerHayırlısı olsun inşAllah alttan muayene etti eve geldik wc girdim kanamam oldu nedendir acaba acile gitmeme gerek varmı?
Önce pembeli akıntı geldi sonradan kırmızı kan geldi bugün baktı dr alttan akıntım var dedim diye allttan baktı bi de o plastik alet varya vajinada ağzı açılıyo onla muayene etti sonrasında az kanama oldu önemsemedi evde devamı gelmeye başladı İnşAllah düşmemiştir bebeğimCanım mecbur kalmadıkca dr lar alttan muane etmezler ama bilemedim sımdı gıtsen rahatlarsın ama sorun olcagını sanmıyorum gerci benım duşuk tehlıkem varken hep alttan bakıyordu dr saglıklı gıdınce pek bakmıyorlar ama her dr farklı tabi... kırmızı kana dönüp gelmedikçe uzan dinlen ama yoğun kırmızı gelirse muhakkak gıt
Yeşilimsi akıntım vardı onu kontrol etmek için alttan baktı sonrasında hafif kan geldi önemsemedi eve geldim arttı umarım herşey yolundadırAltan neden muayene etti ki eyer koyu kansa git leke şeklindeyse dinlen inşallah geçer
İnşallah bişi olmamıştır zorlamış seni ara söyle iletişime geçYeşilimsi akıntım vardı onu kontrol etmek için alttan baktı sonrasında hafif kan geldi önemsemedi eve geldim arttı umarım herşey yolundadır
Whatsapp tan yazdım msj gördü ama cvp yazmadıİnşallah bişi olmamıştır zorlamış seni ara söyle iletişime geç
Çok cins bi doktorWhatsapp tan yazdım msj gördü ama cvp yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?