• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla yapmiycaklar.gibi.. yapsalar yaparlardi .. yada durmazsa yaparlar herhalde ama bu serumla beraber biraz rahatladim.. gerci ben iyiyim.ya dedigimde.nst de yuksek cikti o ayri :KK66: ama arasi kesinlikle acildi sure.uzadi

Ne oluyo bu ocak bebelerine ocak ayına kimse kalmıycak 😮 aman normale dönsün bi kaç hafta daha seninle kalsın 🙏

Valla yapmiycaklar.gibi.. yapsalar yaparlardi .. yada durmazsa yaparlar herhalde ama bu serumla beraber biraz rahatladim.. gerci ben iyiyim.ya dedigimde.nst de yuksek cikti o ayri :KK66: ama arasi kesinlikle acildi sure.uzadi
Gecmis olsun canim , insallah sabirsiz 4.bebek olmaz :) herkes vaktini beklesin . Kac kilo olmus acaba ultrasyon ile baktilar mi ?

Iyi geceler kızlar bende hastaneden geliyorum bugün düzenli kasılmalar vardı 20dk bir geliyordu doktoru arayınca hemen hastaneye geçip nst girmemi soyledi nst düzenli sancılar çıktı 60-65 civarı serum verildi sancı durdurmak için ama ben sancı hissetmedi sadece karnım kasiliyordu düzenli bir şekilde serum sonrası tekrar net çekildi sancıları düşürmüş serum yarın mutlaka kontrole çağırdı dr istirahat verildi en azindan 3 hafta dursa iyi olucak bu ocak bebeleri çok aceleci çıktı aman dikkat kızlar🤰🤭

2 2kedi_1deli geçmiş olsun. İnş biraz daha kalır ama kalmazsa da haftası güzel, kilosu güzel. Yine de az daha dayansın minnoş. 2 haftacık dayansa yeter. Bu Ocak bebeleri hakkaten sabırsız çıktı, endişelendiriyorlar.

@beybisi35 ay sana da geçmiş olsun, @2kedi_1deli ’nin juliet’inden beklerdim, başından beri çok yoruldu annesi, sen sürpriz oldun vallahi. Minnoş az daha beklesin inş.

Back
X