Bizleri de haberdar et canım inşallah yalancı sancılardırAcile gidiyorum. Bakalim neler olacak. Bence yalanci kasilmalardan ama doktorum git dedi.. azaldi gibi kasilmam sanki ama o ilaclara sanki gecerdi zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizleri de haberdar et canım inşallah yalancı sancılardırAcile gidiyorum. Bakalim neler olacak. Bence yalanci kasilmalardan ama doktorum git dedi.. azaldi gibi kasilmam sanki ama o ilaclara sanki gecerdi zaten
Beklesin biraz kucuk hanim. Supriz yapmasinsen ocak bebeginsin ocakta doğO iki ilaca ragmen nst de yuksek ve duzenli cikti.. simdi magnezyumlu serum takicaklar sonra baska bisey daha varmis onu takicaklar
Umarım siz de bebek de iyidir iyi olunO iki ilaca ragmen nst de yuksek ve duzenli cikti.. simdi magnezyumlu serum takicaklar sonra baska bisey daha varmis onu takicaklar
Bu ocak bebekleri ne sabirsiz cikti yaw araligi bile beklemiolar kasimda gelmeye calisiolar durun durdigunuz yerdeTelefon hala elimde olduguna gore kesin yalanci.. yoksa siddetine dayanabilecegimi sanmiyorum![]()
O iki ilaca ragmen nst de yuksek ve duzenli cikti.. simdi magnezyumlu serum takicaklar sonra baska bisey daha varmis onu takicaklar
Olur muymuş öyle ya? Her gelişmeden haberdar et bizi aklımız kalmasin
Valla oluyomus demekki :) tabi bisey yememi yasakladilar ne olur ne olmaz diye.. kan sulandiricimida yapmadilar. Ebe hanim ilgileniyo suan sagolsun bakalim
Alttan muayene yapacaklar mii
Valla yapmiycaklar.gibi.. yapsalar yaparlardi .. yada durmazsa yaparlar herhalde ama bu serumla beraber biraz rahatladim.. gerci ben iyiyim.ya dedigimde.nst de yuksek cikti o ayriama arasi kesinlikle acildi sure.uzadi
Hayırlısı olsun inşallah stres yapma duam sizinleO iki ilaca ragmen nst de yuksek ve duzenli cikti.. simdi magnezyumlu serum takicaklar sonra baska bisey daha varmis onu takicaklar
Valla yapmiycaklar.gibi.. yapsalar yaparlardi .. yada durmazsa yaparlar herhalde ama bu serumla beraber biraz rahatladim.. gerci ben iyiyim.ya dedigimde.nst de yuksek cikti o ayriama arasi kesinlikle acildi sure.uzadi
Gecmis olsun canim , insallah sabirsiz 4.bebek olmaz :) herkes vaktini beklesin . Kac kilo olmus acaba ultrasyon ile baktilar mi ?Valla yapmiycaklar.gibi.. yapsalar yaparlardi .. yada durmazsa yaparlar herhalde ama bu serumla beraber biraz rahatladim.. gerci ben iyiyim.ya dedigimde.nst de yuksek cikti o ayriama arasi kesinlikle acildi sure.uzadi
geçmiş olsun sanada seninde kasılmalar başlamış nst sancıların kaç civariydi seninSuan odak kasilmalari durdurmak sadece. Ultrason falan bakmadik. Gerek gormediler. Nst yeterli diye. 2 yi gecmisti zaten kilosu
Tek paket yeterli. Bir ikisi artar bileben 2 paket depend aldım yeter mi acaba e bebekten aldım geçen