Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh ne güzel 1 haftada 700 gr rüya gibi
Ben de yogun bakima alicam kendimi
Işte biz de almasını istemiyoruz. 3.700 su an. Ya da erken doğması lazım iste
Ayyy o kaynara bayılıyorum ben çok güzel tadı oluyor@2kedi_1deli herkes sunu ye bunu ye sicek iyi noyetli olarak. Hepsini dene her bunyeye yarayan besin farklidir. Mesela bana bulgur pilavi sogan ve su bana sut yapiyordu. Bide adana mersin tarafinda kaynar diye 7 cesit baharatla yapilan bi serbet vardi o iyi gelirdi. Sutum gelmiyor diye stres yapma. Kaşıkla mama verin cok ac oldugunu dusunuyorsan. Ha unutmadan sutyenini cikarma sutyenle yat. Dr sutyen takmaninda sut gelmesine faydasi oldugunu söylemişti.
Maalesef öyle canım istediğin iki ürünü seçecektin biri bedavaya gelecekti.Neyse canını sıkma boşver tecrübe edinmiş oldun kısmet değilmiş pijama filan mı almıştın?Lcw den aldıklarım çoğu 1 alana 1 bedavaydı, paketi açtım hep tek çıktı mail attım sepete 2 tane atmanız gerekirdi diyor, 2ak 1 öde yazmıyor 1 alana 1 bedava yazıyor diye cevapladım malesef diyorlar çok sinirlendim
Bana emzirme eğitimi vermişlerdi hastanede ve eğitim veren hemşire krem sürmeye kesinlikle karşıydı.Anne kokusunu bastırdığını ve sağlıklı olmadığını söyledi.Emzirrirken kendi sütümü sürmemi iyileştirme özelliği olduğunu söyledi.Göğüs ucu kremine ne zaman başlamamız gerekiyo kızlar
Benim de cok yara oldu kremler merhemler denedim. Sifayi zeytinyaginda buldum.Bana emzirme eğitimi vermişlerdi hastanede ve eğitim veren hemşire krem sürmeye kesinlikle karşıydı.Anne kokusunu bastırdığını ve sağlıklı olmadığını söyledi.Emzirrirken kendi sütümü sürmemi iyileştirme özelliği olduğunu söyledi.
Amma ve lakin benim 2 aydır göğüs ucum yara oluyor kuruyor acıyor henüz emzirmediğim halde ben her duştan sonra krem sürüyorum nemli tutmak adına.Sen de kullanmak istiyorsan şimdiden her duştan sonra sürebilirsin.
İnsan daha once soyler boyle seyleri yaAyyy o kaynara bayılıyorum ben çok güzel tadı oluyorKızlar kaynarı lohusa kadınlara yaparlar süt olsun diye Adana’da paketler halinde aktarda satılır diğer şehirlerde bulamazsanız internetten içeriğine bakın aktarlarda yaptırın.Hatta Adana’da eve gelen misafire bile ikram edilir şerbet niyetine
üstüne de ceviz konulur.
Ben sürüyorum 2 güne bir. Çünkü benim göğüs uçları şimdiden çatlamaya başladı kasiniyor . Bir de kahverengi kısımda dokulmeler oluyor . O yüzden lansinoh kullanıyorumBende şuan yara falan yok ama çevremde doğum yapanların çoğu doğumdan önce sürmem gerektiğini söyledi ilk hamileliğim o yüzden bilgisizim
N11’de bulabilirsin hızlı teslim ediyorlar,İnsan daha once soyler boyle seyleri ya
Aktara gidecek imkanım yok esim de pek anlamaz internetten aliyim dedim yine trendyol yine teslim suresi sorunsali![]()
Kullanmadiysan iade edebilirsin magazadan iade aliyorlarLcw den aldıklarım çoğu 1 alana 1 bedavaydı, paketi açtım hep tek çıktı mail attım sepete 2 tane atmanız gerekirdi diyor, 2ak 1 öde yazmıyor 1 alana 1 bedava yazıyor diye cevapladım malesef diyorlar çok sinirlendim
Bende lansinoh aldım kullanmaya başlıyım o zaman faydasını gördünmüBen sürüyorum 2 güne bir. Çünkü benim göğüs uçları şimdiden çatlamaya başladı kasiniyor . Bir de kahverengi kısımda dokulmeler oluyor . O yüzden lansinoh kullanıyorum
Bildirim gelmemiş yeni gördüm. Sigaraya iZin vermediler tabi gizlice içtim.Hahahiç aklıma gelmezdi gurur duymak valla desene ben de gurur duymak için bekleyeceğim
Sigara içmene iyi izin vermişler devlette yapacağım doğumu kapı pencere kovarlar beni herhalde sigara içeceğim desem
![]()
Bana lavman yapmadıkları gibi tuvalete çıkmamı beklemediler, eve gidince yaparsın bir ara dediler, duphalac verdiler. Onu içtim hemen etki ediyor zaten.
Ben kaynarı unutmuşum ya haklısın arkadaş yazınca aklıma geldi,kendi akrabalarımda görmüştüm eskiden beri yaparlarmış aktarlarda hazır karışım olarak satıyorlar Adana’da .Ama internette satılanlar nasıldır hiçbir fikrim yok sadece tadının güzel olduğunu hatırlıyorumİnsan daha once soyler boyle seyleri ya
Aktara gidecek imkanım yok esim de pek anlamaz internetten aliyim dedim yine trendyol yine teslim suresi sorunsali![]()
Evet ya bazen bildirim gelmiyor kaçırıyoruz bazen.Yanımda götüreyim bari gizli içme imkanım olursa içeyim bariBildirim gelmemiş yeni gördüm. Sigaraya iZin vermediler tabi gizlice içtim.
Bana lavman yapmadıkları gibi tuvalete çıkmamı beklemediler, eve gidince yaparsın bir ara dediler, duphalac verdiler. Onu içtim hemen etki ediyor zaten.