2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil ya cok uzuldum gecmis
olsun bi sikitinti mi vardi ne diyecegimi bilemedim cok korktum

Cevaplar icin cok teşekkürler. Allah hepimizin cocugunu korusun sag salim kucagimiza almayi nasip etsin. Kotu tecrubeler yasayan her anneye de kat kat sabrini versin

Bende de endişe çok, iyi düşüneyim iyi olsun her şey diyorum ama zor
İnsanin elinde olmuyor

Bilemiyorum ya biraz da “olacagi varsa” durumu aslında. Ah annelik..

Muhtesem16 Bebeğinizin kalbi sebepsiz yere mi durdu acaba önceden tespit edilmiş bir durumu var mıydı yoksa aniden mi BÖyle bir şey oldu Allahsabrınızı artırsın acınızı paylaşıyorum gerçekten öğrendiğimden beri evde kendimde değilim

Canım arkadaşın yaşadığı çok üzücü ama olumsuz düşünme bende geç kalsaydım aynı şeyi yaşıycaktım belkide kalp atışları geldiğimde çok düzensizdi 15 dkda herşey hazırlanıldı doğuma alındım çok şükür kavuştuk.banada ciğer geliştirici yapılmıştı ama haftaya alınıcaktı bebek ani oldu biraz.ciğer geliştirici olduktan 4 gün sonra doğdu solunumu hızlıydı kuvöze alındı enfeksiyon riskini hiç düşünmedim çok güzel ilgileniliyo bunu gördüm inşallah olmaz.senin bebeğininde haftası iyi gelişimide haftasıyla uyumluysa doğsada alınmaz inşallah.
Benim bebeğim sadece solunumu hızlı diye takip altına alındı yani o sorunda şu an daha iyiymiş.bebeğinin kilosuda normal olur hiç olumsuz şeyler getirme aklına.hareketlerini takip et.aman doktor kontrollerini aksatmatmayın kızlar kontrole gelmemiş olsaydım bebeğimi kaybetmiş olucaktım

Rabbim size sabrı cemil ihsan eylesin ne denebilirki. Cennet kuşu oldu yavrunuz. Sizi cennette bekleyecek bir yavrunuz var

Günaydın kızlar doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun. Rabbim sağlıcakla büyütmeyi masip eylesin. Beklemekte olan kardeşlerimede kolay zahmetsiz doğum nasip eylesin sağlıcakla bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşaAllah.

Dün akşam yine ağrım oldu kasığımdan hem yine kaburgamın altından ve sırtıma doğru. Proluton depot iğnem vardı onu gidip vurulduk acilde rahatlattı gece uyandığımda yine kasığımda sızlama vardı. Sabah sancım yoktu ama aşağıya baskı çok var. Ben bişey yazmadan Doktorum kendisi aradı çok şaşırdım. Nasıl oldun dedi böyle böyle dün çok sancım oldu dedim iğneyi vurulunca rahatlattı yrn için çağırdı dua edin banada bebeğim daha çok küçük

Allah korumuş kuzuyu haftalik kontrolum var gidiyorum zaten ama iste o bir haftayi bile zor getiriyorum. Esimle aksam konusup ilaci birakmak istedigimi soyluycem. Onun da cocugu sonucta fikrini almam lazim. Bu haftadan sonra akisina birakip tevekkul etmek en guzeli sanirim. Allah korusun karnimdayken bir sey olursa vicdan azabiyla yasayamam

Cok gecmis olsun sag salim kucagina al insallah

Başınız sağolsun çok geçmiş olsun çok çok üzüldüm

Mesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim

2 kilo alti ve solunum sıkintisi kuvöz endikasyonu.. kilosu yuksek olup kuvoze girende var dusuk olup girmeyende.. bizim ciger gelistiricimiz yapilmisti 2770 ile girmedik iyiydi.. haftasinda olup kilosu iyi olan girende var...

Bunun disinda kalp , reflex gibi problemlerde endikasyon ama cok dusuk ihtimal

3 cm mi masallah senin dogum yakin baya. Gelismeleri takip ediyoruz

Artık yakın mı uzak mı bilmiyorum da bugüne çok hazirlanmistik. Doktorum da bu gece nobette yarin yok hastanede. O yuzden bi endiseliyim. Tanimadigim doktorla dogum yapmak da istemem. Artik ya bu gece ya sali olsun diyorum

O Otimoti en sona sen kalacaksın galiba

Bu gidişle öyle görünüyor

Hangi ilacı bırakmak istiyorsun

2 saatte bir olması zorluyor valla ama cok şükür dediğin gibi yanımızdalar sağlıklılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…