2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de 5,5 yaş olacak araları Ocak 15 den sonra doğarsa. İlk kızım çok istedi kardeşini ve kız olmasını ama kıskanacak çok belli ediyor

Allah kolaylık versin uzun sürüyor sabır lazım sen neden geç hazırlıyorsun çantayı cnm, kaçıncı bebişin bu ?
2. geliyor abisiyle 4 yaş fark olacak inşallah İlki 40 haftayı doldurup geldi diye rahat davrandım sanırım ama ağırlaşmaya başlayınca zor oluyor
Sezaryen günü almaya da az kaldı

Tesekkur edrrm hemsireler yardim etti ama zamanlw ogrencez insallqh

Benimde yas farklari tam 4 olacak 5 cakta dogarsa
Benim de 4 yas olacak insallah

Ne desek kifayetsiz. Neler hissettiginizi anlamaya calismak bile cok zor. Rabbim sabrini da versin insallah

Çok üzüldüm Allah sana güç versin, ne diyeceğimi bilemiyorum

Allah sabrını artırsın çok üzüldüm diyecek birşey bulamıyorum nasıl olur inanamıyorum başınız sağolsun

Allah sabır versin çok üzüldüm

senin de ilk bebek mi canım . Yetişir inşaAllah kıyafetler... kaç haftalıksın sağlıkla gelsinmnn
İlk bebeğim canım yetişir allahın izniyle ben hiç öyle vaktinden önce doğuracakmışım gibi hissetmiyorum kısmet tabi ama öyle bir his var içimde çok şükür ki 36. Haftam bugün doldu 37 ye girdim yarın hastanede yine rutin kontrol yaparlar bakalım bebeğim kaç kilo aldı açılma var mı diye

Daha iki yaşında böyle mi yapıyor benim ki de 18 aylık olacak diğeri doğunca
Malesef çok değişti normalde bu kadar sinirli saldırgan değildi bana karşı çok iyiydi ama şimdi bildiğin şiddet görüyorum bebeden

Allahım sen sabır ver yarabbim çok çok üzüldüm başınız sağolsun allah yardım etsin dayanma gücü versin inşallah

[/QUOTE] Allah sabır versin, belli bir sebep var mı acaba

Allah sabır versin canım 2 yıl önce bizzat bende yaşadım çok zor. Rabbim kimseye yaşatmasın. En kısa zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah. E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…