2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bi arkadaş daha vardı erken doğum yapan yazıyo mu o. ben karıştırıyorumda isimleri bebeği çıktı mı kuvözden

Ya kuvöz riski ne zaman atlatiliyor kriterleri neler bilen var mi?
Benim ciger geliştirici vuruldu solunum sıkıntısı olmaz diye düşünüyorum Allahin izniyle. Baska neye bakiliyo?
Bende anksiyete bozukluğu oluştu galiba bebege bi an once kavusmak istiyorum. Bebegini kaybeden arkadasa da cok uzuldum cok etkilendim. İlaci birakip dogum icin ugrasicam bu sefer de kuvöz olur orda enfeksiyon falan kapar diye korkuyorum. Niye böyle oldum ben ya oglumda hic yoktu bunlar

Canım çok üzüldüm. Allah güç kuvvet versin. Söylenecek çok fazla bir şey yok ne yazik ki

Mesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim

Kızlar bi arkadaş daha vardı erken doğum yapan yazıyo mu o. ben karıştırıyorumda isimleri bebeği çıktı mı kuvözden
[/QUOTE]
İsmi hatırlamıyorum ama kuvözdeyken enfeksiyonu artıp vefat etmişti

Mesela bi kilo kriteri var mi? Bebegi kuvözde olan arkadaslar bilgilendirirse cok sevinirim
2. Bebeğim doğumda mekonyum zehirlenmesi sebebiyle kaldı 30 gün kuvözde. Yoğun ciğer enfeksiyonu iyileşince çıkmıştık. 2 kg altında doğumlarda bebekte sıkıntı olmasa da 2 kg yu geçmeden çıkarılmıyordu kuvözden.2 kg üstüyse kendi başına solunum yapabiliyor ve başka bir sıkıntısı yoksa eve çıkıyorsun. Allah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin

1.800 gr altında vücut ısısını koruyamıyorlar, bu sebeple kuvözde kalıyorlar başka sorun yoksa ki bu kilonun altındaki bebeklerde yüksek ihtimal sorun oluyor. Genelde solunumda. Başka sorun yoksa 2 kiloda taburcu ediyorlar. Bunun dışında Deniz kuvözdeyken çok Bebek geldi vaktinde doğmuş, kan şekeri düşük veya solunum problemi olan. Hepsi de tosun gibiydi maşallah. Bizimkilerin yanında onlar büyük insan gibi görünüyordu bizimkiler 1 kilo, 1.5 kilo olunca. Ama bu tosuncukların hepsi 2-3 gün içinde taburcu oldu.

canim benim ne denir inan hic bilmiyorum. Rabbim en iyisini bilir. coook zordur, tahmin bile edemeyiz.

Allah size sabır versin inşallah

Bende de endişe çok, iyi düşüneyim iyi olsun her şey diyorum ama zor

Kuvözde enfeksiyon kapma ihtimali Yok gibi. Yani dışardan enfeksiyon imkansız gibi bir şey. Bebeğin kendisinde enfeksiyon olabilir. Kuvözde muazzam bir bakım yapılıyor bebeklere. Hemşirelerin elleri çatlamış el yıkamaktan. Aşırı streril bir ortam. Yenidoğanlar çok hassas oluyorlar, prematüreler daha hassas. Ona göre bakım yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…