• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ne heyecanlı bir ay oldu 🥰
Allah anali babali büyütsün 🧿

O sureclerde kafayi ciddi anlmda sıyırmış, depresyonun dibine vurmus biri olarak söylüyorum. Sutum yok deme. Sutunun olmamasi icin bir sebep yok. Cok cok sezaryen dogum olduysa dis mudahale nedeniyle vucudun doguma alismadan dogum yapmanin sonucu olarak henuz sutun inmemistir. Bikmadan EMZİRMEYE devam. Sagmaya degil! Sagdiginda cikan deger asla senin için kriter olmasin. Bebek daha iyi cekiyor bunu unutma. Makine mekanik bir sey ruhu yok. Oysa süt tamamen hormonlarla ve dolayisiyla duygulrla alakali. Oksitosin=ask hormonu. Al bebegini kucagina askla bak, anın tadini cikar ve kosulsuz negatif dusuncesiz emzir. 😌
Sadece bu dediklerimi yaparak evlat edinenlerin bile evlat(lik)larina sutunu verebildigini unutma. (Ki benim degil ama annemin bizzat tanidigi var). Veya eskiden annesi -Allah korusun- dogumda olen bebelere sut anne bulamazlarsa buyuk annelerine dusermis is. Sut nine dedikler oymus. Annanne babanneler emzire emzire sut getirirmis. Bebegini krninda tasimis bir anne icin son anda yasadigi sezaryen devede kulak kalir yani bu anlattiklarimin yaninda 😉

Bebek memeyi dogru kavrayamiyordur. Acemiliğiniz ama cok normal. Bulundugunuz sehirde varsa bir emzirme danismanindan destek almanizi, en kotu ihtimalde dogum yaptiginiz hastanede danismanlik icin hemsirelerden ricaci olmanizi tavsiye ederim 😉 krem falan hikaye
Amin inşallah 🙏🙏

maşaAllah kilo boy bu haftada güzel 😁❤ Allah analı babalı büyütsün her sabah uyanıyorum biri doğurmuş heyecan artıyor giderek .iyi ki grubun adı ocak anneleri 😁😍 herkese patır patır Aralık a kaydı bebelerimiz sabırsız çıktılar 🤣 sağlıkla gelsinler
Amin inşallah 🙏🙏

Ocagi bekleyen bebek cok az kalmis galiba😁bende erken dogururum demistim ama 36.nin icindeyim tik yok sadece yuruyemiyorum artik asagi cok baski var bide icerden zorluyormus gibi aci oluyor ayaktayken insallah bunlar 2 haftaya kadar dogum demektir😅sabredemiyorum artik

Kızlar oğlum akşam 8 de doğdu. Hepiniz için dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun. Muhteşem bir duygu. Normal doğumda bebek doğduktan sonra hiçbir şeyiniz kalmıyor. İnşallah meleklerinizi kucağınıza alırsınız tez zamanda sağlıkla mutlulukla🙂
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Kızlar oğlum akşam 8 de doğdu. Hepiniz için dua edeceğim. Allah yardımcınız olsun. Muhteşem bir duygu. Normal doğumda bebek doğduktan sonra hiçbir şeyiniz kalmıyor. İnşallah meleklerinizi kucağınıza alırsınız tez zamanda sağlıkla mutlulukla🙂
Gözünüz aydın allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin 🐣💞

Hastaneye gidince yalanci cikarma huyu hepsinde var galiba 😆
Benimki de hastaneye gidince uyuyor . Nst için gittim gidene kadar sanki karnımı delip çıkacak gibiydi . Doktor muayene ederken başladı uyumaya . Yüzünü de sakliyor iyice. Neyse birseyler ye hareketlensin öyle gir Nst ye dedi. Çikolata yiyorum şu içiyorum yürüyorum tık yok. Neyse bekleyemedim öyle girdim bir iki kipirdadi bari . Sinirlenmistim 😄

çok sevindim gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün kaç saat sancı çektin dikiş oldu mu 😁❤️

Ben bugün o kadar cok korktum kii bebek hareket etmedi hiç hissedemedim en sonunda hastaneye uğramaya karar verdim tam önündeyken basladı tepinmeye 🤦🏼‍♀️ Ondan sonrs basladı kıpır kıpır ben de rahatladım.
bu hafta aynı şikayetle dr a gittimbebeğim hareket etmiyo dedim dr nst gönderdi hemşirenin gözler açıldı nasıl hareketli Bi bebeğin varmış dedi. Neyse orda Bi yüzüm düştü. Şimdi de dünden beri kıpırdamıyor benim bebek tırsıyom hiç hareket etmiyor ya

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün 😍😍 amin inşallah darısı başımıza 👼🏼

bu hafta aynı şikayetle dr a gittimbebeğim hareket etmiyo dedim dr nst gönderdi hemşirenin gözler açıldı nasıl hareketli Bi bebeğin varmış dedi. Neyse orda Bi yüzüm düştü. Şimdi de dünden beri kıpırdamıyor benim bebek tırsıyom hiç hareket etmiyor ya
Geçen de bana olmuştu doktor ultrasonda da da baktı kalp atışını duyduk rahatladık ama ittiriyo falan yok kılını kıpırdatmadı. Bu hafta başlamıcaktık ama bi nst bakalım dedi sonuca bakınca da diyo ki şaka gibi bu cocuk orda durmamış 😂 o bağladıkları seye dogru atıyo tekmeyi. Biraz uzanma sansın olursa bekle bakalaım olmazsa git insan rahatlayamıyo ya aslında büyüyünce azalcak demişti doktor ama hiç hissetmeyince ihmal edesi gelmiyo insanın zormuş bu işler 😢

Back
X