- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
Ya bu arada sutlac gaz yapar mi ya.. dunden beri farkli olarak bi tek sutlac yedim bebe de bende gazdan kivraniyoruz
ben baya yiyorum ama yaparken muskat ekliyorum içine güzel olsun diye extra bi gaz olayı olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu arada sutlac gaz yapar mi ya.. dunden beri farkli olarak bi tek sutlac yedim bebe de bende gazdan kivraniyoruz
Eeveett kizlar simdi saglik ocagindan geliyorum doktorum 40 im cikinca benden bir suru kan tahlili istedi onlari verdim bu arada oradaki hemsireye şu ön sut olayini sordum. Onlar gebe egitimleri falanda veriyor ya aklima gelmisken sorayim dedim.
Hemsire hanim derki ön sut 5 dakika ya gelir ya gelmez. O yuzden bebek memeyi yorulup 5 dakikada birakirsa digerine gecilmez ayni memeyi devam ettirmek lazim. Ama bebek iyice vakumlayinca önsut falan kalmaz oyle zaten anlarsiniz ucundan gelen sutun rengi degisiri diyor. Ayrica ön sutu sagip atayip gerisi icsin falan cok yanlis cunku o bebeklerin su ihtiyaci icin önemli biz bebeklere su vermiyoruz malum, ön süt su icin onemli diyo. Sadece ön sutu aldigi ici kilo almiyo gibi bisey olmaz gerisinide mutlaka aliyodur ama ayni annenin bi cocugu sutle.kilo alir biri almaz ikizlerde bile fark ediyor diyor. Sutun coklugunu arttirabilirsin ama kalitesini arttiramazsin diyor. Her cocuk bir degil hic takilma sen emzirmeye devam et mamayida emzirdikten sonra vermeye calis dedi.
Bu arada dun aksam once emzirdim sonra arada normalde aldiginin yarisi kadar mama verdim sonra yine emzirmeye devam ettim oyle uyudu ama hic ara vermeden agzindan birini aldim birini verdim oyle dusunun. 4 saat uyudu kesintisiz...bakalim bi gecede ise yariycak mi
Süt alerjisi olabiliyor cnm bnm cocuk ta sutlaçdan sonra yeşil ve zor kaka yaptıYa bu arada sutlac gaz yapar mi ya.. dunden beri farkli olarak bi tek sutlac yedim bebe de bende gazdan kivraniyoruz
Süt alerjisi olabiliyor cnm bnm cocuk ta sutlaçdan sonra yeşil ve zor kaka yaptı
milkk pazar günü içmeye başladım canım daha yeni deniyorum iyi gelmeye devam ederse devam ederim.
R refikaaydin benim kız da refika teyzesine çeksin o zaman benim de ergenliğin çok parlak sayılmaz
2 2kedi_1deli açıyorum anne karnı sesi,beyaz gürültü,elektrikli süpürge sesi hiç bana mısın demiyor.Kucağima alınca sakinleşiyor ancaSüt ve süt ürünleri gaz yapabiliyormuş.
Kızlar daha önce konuşulmuştu o ara sohbete dahil olamamıştım benim de bebeğimin yüzünde kızarıklıķ oluyordu ama kendi kendine geçiyordu.Bugün doktora sordum kendi kendine sönüyorsa sorun yok zamanla geçer dedi.Eğer geçmezse cildiyeye götür dedi.
O neymiş acaba? Neler öğreneceğiz daha. Ben de asla kitap almam ne saçma diyordum, tükürdüğümü yaladım, sayende kitabı aldım, iyi ki almışım. Hayatta anlamazdım 12. Hafta atağını, cinnet geçirirdim.O zaman bide harvey karp yontemi dene.. youtube da videolari var. Ilk seferde olmayabilir bi kac kez dene.
Ben aldım sadece alt bacağa iyi geldi . Memnun kalmadım. 2 ay fln kullandım . Satmayı düşünüyorumKızlar ben yıllardır lazere gidiyorum bir çuval para döktüm ama o beni istediğim gibi dökmedi.Yani abartmıyorum en az 7 bin gitmiştir.Şimdi bazı bölgeler de hala var hamileliğim boyunca da lazere gidemediğim için iyice kendilerini göstermeye başladılar.Lazere gideceğim kırkıma üç beş gün kala ama aranızda braun IP lazer kullanan var mı onu almayı da geçiriyorum aklımdan bebek doğum derken biz baya açıldık her şey iyi olsun aman yapmadık demeyelim aman o doktorda kesin görsün falan filan çeşitli sebeplerle ucuna kulağına bakmadık.Şimdi bunu da alacağım boşa vermek istemiyorum 1500 tl az değil çöpe atmak için.fikri olan varsa yazarsa sevinirim temizlik amaçlı almayı düşünüyorum benim zaten artık çok kalmadı
Ay inşallah iyi gelirmilkk pazar günü içmeye başladım canım daha yeni deniyorum iyi gelmeye devam ederse devam ederim.
R refikaaydin benim kız da refika teyzesine çeksin o zaman benim de ergenliğin çok parlak sayılmaz
2 2kedi_1deli açıyorum anne karnı sesi,beyaz gürültü,elektrikli süpürge sesi hiç bana mısın demiyor.Kucağima alınca sakinleşiyor ancaSüt ve süt ürünleri gaz yapabiliyormuş.
Kızlar daha önce konuşulmuştu o ara sohbete dahil olamamıştım benim de bebeğimin yüzünde kızarıklıķ oluyordu ama kendi kendine geçiyordu.Bugün doktora sordum kendi kendine sönüyorsa sorun yok zamanla geçer dedi.Eğer geçmezse cildiyeye götür dedi.
Grubu sessiz takip edenlerdenim bizde bir aylık olduk, bebeğim üç saatte bir uyaniyor 30 CC den üç biberon iciyo r çok mu,emiyor ama sütüm çok az, inmedi gitti,halen ilk sütü geliyor
ben kullandım gayet güzel e bebek ürünü baby me de kullandım ondan da memnunum şimdi 2 numara sleepy aldım tekrar ama naturaller den değil bir önceki paketlerinden. kullandım hastanede yogun bakım sürecinde bende prima gönderiyordm çok şükür üçüde iyiydi sızdırma pişik vs bırsey yapmadısleepy kullanan var mi? biz şu an prima premium care kullaniyoruz memnunuz ama sanki sleepy sanki daha organik gibi kafam karıştı
Her uyanmada 90cc, üç dört saatte bir uyaniyo az mı 90cc, günde değil üç dört saatte doksan ccBir ay icin az degil mi 30 cc 3 biberon yani gunde toplam 90 iciyor yanlis anlamadim dimi
Ben doğduğundan beri Sleepy natural kullanıyorum. Sızdırma, pişik vs yapmadı. Memnunuz kendisindensleepy kullanan var mi? biz şu an prima premium care kullaniyoruz memnunuz ama sanki sleepy sanki daha organik gibi kafam karıştı
Ben kullandim canim. Sleepy natural kullandim. Gayet iyi ama soyle bi durum var. Prima premium ile biy farki var. Ikisininde 1 numarasini kullandim sleepy bariz daha kucuk. Simdi 2 ye gecicem karar veremedim mesela hangisini alsam. Primanin pampersida kucuk mesela premiuma goresleepy kullanan var mi? biz şu an prima premium care kullaniyoruz memnunuz ama sanki sleepy sanki daha organik gibi kafam karıştı
Her uyanmada 90cc, üç dört saatte bir uyaniyo az mı 90cc, günde değil üç dört saatte doksan cc
Anladım canım sen eşi doktor olandin dimiOk.o zaman 30 cc 3 biberon yazinda bende oyle sandim. 90 iyi biz 50 gunlugunuz bi kac gundur arada 120 aliyoruz. Ben gunde 3 kere biberon veriyorum geri kalani emziriyorum. Yanimda biberon tutup emzirmenin arasinda veriyorum falan
1 numarasinda 2-5 yaziyo kg olarak primada. Ama 5 kg bence cok zor olur. biz de 2 numarayi stokladik indirimden jokerde vardi indirimBen kullandim canim. Sleepy natural kullandim. Gayet iyi ama soyle bi durum var. Prima premium ile biy farki var. Ikisininde 1 numarasini kullandim sleepy bariz daha kucuk. Simdi 2 ye gecicem karar veremedim mesela hangisini alsam. Primanin pampersida kucuk mesela premiuma gore
kiloya bakma valla her bezin boyutu farklı oluyor ben 2 numaraya gectım 3 kıloyuz sankı sıkıyor gibi geldi bana bacaklarında iz yapıyordu1 numarasinda 2-5 yaziyo kg olarak primada. Ama 5 kg bence cok zor olur. biz de 2 numarayi stokladik indirimden jokerde vardi indirim