- 8 Aralık 2024
- 213
- 115
- 18
estağfurullahNe kadar fiyat verdi acaba? Ay her şeyin fiyatını soruyorum ama kusura bakmayın lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
estağfurullahNe kadar fiyat verdi acaba? Ay her şeyin fiyatını soruyorum ama kusura bakmayın lütfen![]()
İkinci trimesterle herkese bir sakinlik çöktüGünaydın kızlar ikinci trimester ıydı bayramıydı derken ihmal ettik çok sayfayı. Bir canlandıralım artık ilk zamanlar ne güzeldi bir uyanırdım sayfalarca konuşma olmuş![]()
Sağ ol canım daha iyiyim dün zorlu geçti biraz sabah 9 da geldi maalesef
Kizlar enfeksiyondan kurtuldum derken yeniden oldum sanirim, akintim ilk kez sarimsi geldi bugunama idrarda renk degisimi aci veya akintida koku kasinti vs yok anlamadim hic
![]()
detaylı için nereye gideceksiniz? ben Alper yurdasipere aldım randevumu
Ben zafer bütün'den aldım randevumu 3000 lira fiyat verdi buradaki arkadaşlarım İlknur demir karakılıç'tan da çok memnunlardetaylı için nereye gideceksiniz? ben Alper yurdasipere aldım randevumu
Bende akıntı sürekli devam ediyor basen beyaz bazen sarımsıPeki rengi beyaz mı olmak zorunda illa benimki öyle değil. Yine de bir enfeksiyon testi vereceğim
Bana da oyle diyor doktorum ya, basindan beri de inanilmaz akintim var hep. Ama gecenkinde renk bile degismeden enfeksiyonum ciktigi icin olursam ve anlamazsam panigi sardi simdideCanım ben her renk akıntıya sahip oldum bu süreçte,sarı,beyaz,şeffaf.Her gittiğimde de sordum idrarda yanma,baskı,koku,renk değişimi yoksa normal dedi.Mantar da kaşıntı yapar.Senin de bence değişebilir ama istersen gene de doktora bir sor.
Bana da oyle diyor doktorum ya, basindan beri de inanilmaz akintim var hep. Ama gecenkinde renk bile degismeden enfeksiyonum ciktigi icin olursam ve anlamazsam panigi sardi simdidedoktorum tahlil bile yaptirmadan bazen fitil kullanmami soyliyor tedbiren o yuzden yazmadim artik bugun
ben pzt bir idrar vereyim en iyisi
Ne kadarlıktın canm maşallahAy sanırım az önce yavrimin hareketini hissettim yumuşak bi tekme gibiydi belli belirsiz:) sıkıştırınca oluyor galiba dizimi büküp oturuyordum
19’un içindeyimNe kadarlıktın canm maşallah![]()
Iste bir de isin o boyutu var, zaten bes aydir o kadar sacma sorular sorup duruyorum ki ben dogurunca adam rahatlayacak eminimBende doktora gittiğimde enfeksiyondan şüphelenip tertemiz çıkınca bir daha adama söylemeye yüzüm kalmadıSen emin değilsen ver tabi canım ne olur ne olmaz aklın kalmaz .
Iste bir de isin o boyutu var, zaten bes aydir o kadar sacma sorular sorup duruyorum ki ben dogurunca adam rahatlayacak eminimevet canim yarin da bir gozlemleyip pzt gidecegim duruma gore
Ben de şimdi zafer bütünden randevu aldım. Acıbadem turgay hocayla çalışıyormuş randevu yokmuş ağustosa kadarBen zafer bütün'den aldım randevumu 3000 lira fiyat verdi buradaki arkadaşlarım İlknur demir karakılıç'tan da çok memnunlar
Ahhhhh canım benim canımm göstermeselerdi keşke sanaSağ ol canım daha iyiyim dün zorlu geçti biraz sabah 9 da geldi maalesefbayağı el kadar bebekti melek kızım
![]()
Evet benim doktorum da Turgay hoca ve zafer hocayı önerdi zafer hocaya ayın kaçına randevu aldınız bir de kaç haftalık olacaksınız o zamanBen de şimdi zafer bütünden randevu aldım. Acıbadem turgay hocayla çalışıyormuş randevu yokmuş ağustosa kadar
Temmuzun 7 sine aldım 20+4 olcam o günEvet benim doktorum da Turgay hoca ve zafer hocayı önerdi zafer hocaya ayın kaçına randevu aldınız bir de kaç haftalık olacaksınız o zaman
Çok geçmiş olsun umarım gelecek günler bu günleri unuttururSağ ol canım daha iyiyim dün zorlu geçti biraz sabah 9 da geldi maalesefbayağı el kadar bebekti melek kızım
![]()
Canım başin sağ olsun. Allah seni en güzel şekilde mukafatlandiracaktir.. sana bol sabir diliyorum. Diğer çocukların sana en güzel şekilde teselli olacaktır.Sağ ol canım daha iyiyim dün zorlu geçti biraz sabah 9 da geldi maalesefbayağı el kadar bebekti melek kızım
![]()
Ayy bosver inan iki de olsa uc de olsa endiseli olucaz panik olucazBen de geçen bebeğin konumu rahim ağzında filan değil demi dedim yok zaten böyle tıbbi bir terim de yok,plesantanın yeri iyi dedibozuldum
İlk gebelik diye benim de sorularıma doktor sabırla cevap veriyor
Ne yapabilirim ama