2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de öyle canım. Hiçbir şeye el süremiyom. Uykuya daldığında ben de uyuyayım biraz diyorum hemen uyanmaya çalışıyo. Vücudum cok yorgun benim de
3 yasinda bi oglum daha var biri uyusa digeri uyumuyor. kucuk uyusa büyük oglum ses yapip uyandırıyor. kahvaltiyi alelacele 11.30 da yaptim. gercekten cok yorgunum (

R refikaaydin meme reddini ilk oğlumda 3 aylıkken yaşadım çok uzun süre mücadele ettim.
Biberon kullanmadığım halde oldu sadece emziriyodum.bazı bebeklerede meme reddi oluyo biberon kullanmasalarda..emziriceğim zaman memeyle savaşıyodu kafasını kaçırıp ağlıyodu.doktoru aç bırakıcaksın dedi.aç bıraktım çok uykusu geldiğinde emiyodu.uyurken saat başı emziriyodum.aç kalınca ben kazandım emmeye başladı.
İnşallah meme reddi değildir hemen geçicek bi süreçtir

Yumuna korse indiriminden faydalandım bende.üst komşum kullandı çok güzel inceldi.almak istiyodum ama korse için pahalı diye düşünüp almamıştım kısmet bugüneymiş.bugünden sonra incelirim inşallah
Kullanan komşum bedeni incelince korse büyük gelince yenisini almak yerine terzide bedenine göre küçülttürdü öyle kullandı kızlar aklınızda bulunsun

Yaa aynen beraber bekledik aynı zmaanda dogmuslar siz nasılsınız iyisiniz dimi bebişle. Bana da krem verdi iki tane günde 3kez sürüyorum kontrole gittiğimde düzelme var baya dedi açılan dikişin ipini aldı o rahatlattı on gün sonra bi daha gidicem kreme devam antibiyotik dogumdan hemen sonra yazmıstı. Dikiş olmayacak tekrar bütün ihtimalle kendi kapanmasını bekliyoruz. sen de ihmal etme ama acı ve idrar yaparken yanma yoksa kapanmıştır

Ya benim hastaneye doluştular diyorum ki çıkın emziricem dedem duymuyor oturuyor gecelikle götüm basım acık allah askına ben basta kıskanmadım simdi oluyo bana o sonradan lohusa simdi eşim gitti annemlerleyim her yaptıkları batıyo bebekle ilgili

Bizim oğlan dünden beri kakasını yapamadı ya çıldırcam simdi beslenmesi iyiydi her zamanki gibi çişini de yaptı baya ağlamak üzereyim var mı bi çaresi. Gidicem tabİ doktora yarın ama neden böyle oldu anlamadım. Dün cok yapmıstı kendi kendimize konustuk al işte

2 kızımda da hem meme hem biberon verdik. Biberonda sütümü yada mama verdik duruma göre. Meme reddi hiç yaşamadık. Hatta 2.kızım 1 ay kuvözde kaldı günde en fazla 2 kere emzirmeye gidebildim o dönem 3 saate bir biberonla beslendi. Memeyi de hemen alırdı. Her bebek meme reddi yaşar diye bir genelleme doğru değil.

Benim 20 25 arasi bitmisti. Sezeryanda. Ama suan hafif sânci sanki kahverengi leke gibi.. ya gelmesin bi sure daha
Evet ya cok erken daha belki gelmez benim daha vsr o zaman azıcık daha. Alışmısız 9aydır sıkıntı geldi zaten dikişler de sıkıntılı kurtulsam iyi olcak

Bende boba var kizimdan kalma. Ogluma daha hic denemedim. Sebebi de hem dikis acimin tam gecmemesi. Hem de erkeklerde pek tavsiye edilmiyor diye duymustum. Baslarda kilosu az oldugu icin sikinti olmamisti ama buyudukce uzun tasimalarda bel agrisi yapmisti kizimda.

Bugün bebeğin bir aylık aşısını yaptırmak için sağlık ocağına gittik. Ruh halim uzun süredir çok kötü. Lohusa depresyonu gibi birşey yaşıyorum galiba. Hemşire durumumu farkedip benimle yalnız kalmak istedi. Bebek uyuduğunda sen de uyuyor musun dedi. Uyuyamadığımı söyledim. Nedensiz ağlıyor musun vs bir sürü sordu sordu. Hepsine evet dedim. Kendine ya da bebeğe zarar verme düşüncesi aklından geçiyor mu dedi. Orada hayır dedim haliyle ama evde arada bir aklıma geliyor bebeği yatağına koyup kendimi camdan atmak istiyorum bazen. Sonra oğlumla geçirmek istediğim yıllar aklıma geliyor. Sakallarının çıktığı günü de görmek istiyorum umutla doluyorum.
Bir yandan depremler, salgınlar, cinayetler, çocuk kaçırmalar, pedofili haberleri... onun için çok endişeleniyorum. İnancımın zedelendiğini hissediyorum. Sağlıklı olduğu için şükretmeye çalışıyorum. Keşke herşey çok kolay olsa. Kimseye anlatamıyorum buraya yazayım dedim

Canim bol bol dua et. Yalniz kalmamaya calis bence. Sana iyi gelen insanlarla bol bol gorus. Esin destek oluyor mu bilmiyorum ama daha cok olmasini rica et. Belki bebegin de durumsuz ise seni yipratmis olabilir. Depresyondayim diye kendini sartlandirma. Iyi oldugunu dusun hep. Ve haberleri, gundemi takip etme bana sorarsan. Bunlar da seni uzmus olabilir. Tanidik birisine bir psikologun tavsiyesi idi bu. Bir sure haber vs izlemesin demisti. Gecmis olsun diyecegm ama bence zaten cok iyisin:) Bebisini gule gule buyut. Onhn sana ve moraline cok ihtiyaci olacak annesi.

arkadaslar pedia d vitamini kullanan var mi ? doktor bunu verdi..icinde bha yazmıyor ama eminde olamadım.

benim bebeğim de mememi kesinlikle tutmuyor hemşirenin silikon göğüs ucu kullan demesiyle weebaby marka satın aldım . ONun sayesinde bebeğim mememi biberon zannedip kolaylıkla şok şok çekmeye başladı ama tabiki hala tam alışamadık uyurken kabul etmiyor ağzını kilitliyor. sana da tavsiye ederim

Doğumdan önce beş vakit namazını kılan insandım. Şimdi pek çok şeyi sorguluyorum. Uyuz şüphesi olduğundan eşimden uzak duruyoruz şimdilik. Haklısın haberleri izlemek çok yıpratıyor insanı. İnşaallah herşey hepimiz için çok güzel olur

çok sağol cnm içim rahatladı biraz. Bi arkadaşımla konuştum bugün o 1 aylık bebeğini 3-4 saatte besliyonuş sıkıntısı yokmuş

Kuzum valla aglama krizleri esnasinda bileklerimi dikine kesesim geliyor. Sonra derin bir nefes aliyorum ve ona benden iyi kimsenin bakamiycagini bana kosulsuz bagli oldugu icin boyle oldugunu hatirliyorum. Buyuyunce secimleri degisecektir ama suan herseyleri biziz. Yastik yorgan tekmele iyi geliyor. Kedilerinle vakit gecir. Ben onlari yoguruyorum bol bol. Beraber oyniycaklari gunu iple cekiyorum. Bunun bi depresyon oldugunu bil kendini ona teslim etme. Karsi koyabilirsin. Seni ele gecirmesine izin verme... bak koydum bugun kanguruya dans ettim evde. ....

Not. Bilekler dikine kesilirse bisey olmaz. ama denemeyin. Acillerde kalabalik yapmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…