2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Valla ben nazarin ustune ustune gidiyorum. Surekli paylasim yapiyorum instagramda. Bizde benim nazarim degiyor. Aa ne guzel uyudu diyorum ertesi gun haydaaaa.. kusmadi iyi diyorum bi sonraki postada hepsi disarda falan

bugün Demirin hepatit b aşısı vardı. yavrum vurulduktan beri huysuz ağlayıp duruyor, içim parçalanıyor. normal mi aşıyla bir ilgisi var mıdır?

Küçük olanlar daha mı yaramaz oluyor nedir. Aynen hepsi çocuğumuz gibi idare edeceğiz bir şekilde

Biberon veriyorsanız bile biberonu anne vermesin anne kokusuyla aldığı zaman sorun oluyor yazıyordu okuduğum makalelerde . Çalışan annelerde biberonu başkası veridgi için çocuk sadece akşamdan akşama ense bile emmeyi bırakmıyormuş. Önlem amaclı tabi bunlar insallah kimse yaşamaz

Yamuna korseyi trendyoldan 200 aldım ama bedeni bir türlü tutturamadım. 59 kilo ile s ve m olmadı bana . Sonra iade edip blackSpade nin bir ürününü aldım gayette memnunum
Ben bu mesajınızı kaçırmışım. İndirimdeyken alayım diye hızlı davrandım ve m beden almıştım. Ben de 59 kiloyum ama boyum 1.64. M size olmadıysa bana hiç olmaz o zaman. L beden almalıymışım o halde.

Kızlar bir aylık bebeğim var 5 kg. 3 aylık bebek kıyafetleri olmuyor. Patikli takımların ayak kısmına ayağının yarısı zor giriyor. Bezini bile 3 numara kullanmaya başladık şimdiden. 6 aylık bebek kıyafeti alayim mı sizce çok mu büyük olur?

3-6 ay olarak satılan kıyafetler olur bence. Başta biraz bol bile olsa uzun süre kullanır.

Aldiğimda göbeğim biraz daha fazlaydı. Şimdi indi göbeğim belki şimdi olur . Doğumdan hemen sonra olmamıştı. Şimdi bir ay geçti üzerinde . Size inşallah olur

merhabalar sizinle ayni gün dogum yaptik hatta ikimiz de 40+3 te :) benim dogum kolay oldu şükür ama dikislerim fazlaydi. 10.gun kontrole gitim bakamamsisn dedi acilirsa tekrar dikmek zorunda kaliriz dedi .krem antibiyotik falan verdi haftaya tekrar gel dedi gitmedim korkudan. dikislerim acildi demissiniz tekrardan mi dikildi nasil oldu tedaviniz?

Küçük olanlar daha mı yaramaz oluyor nedir. Aynen hepsi çocuğumuz gibi idare edeceğiz bir şekilde

Evet ya kucukler fena oluyor

E elmacikkemikleri bizim hepatitten sonra huysuzluk olmadi ama cani acidiya normaldir bence..

Arkadaslar jokerde islak mendillerde baya indirim var

Poposuna nasıl yağ sürüyorsun?

Zeytinyağını kulakcubuguyla biraz içeri doğru sürüyorum

Benimki 5 buçuk kilo 57cm su an. 3-6 kg olanlar cuk diye oluyor. 6-9 da nasılsa alacaksın al bi dene. Ben citcitli badileri de 9-12 aldim kurutma makinesi de çektirir diye. Su an rahat rahat giyiyor. Sıkı olmasını sevmiyorum zaten bezini poposuna yapıştırıyor sikilar

E esradfghjkl

Bize dr atopik dermatit dedi. Beyaz tenli oğlum. Hassas ciltmis yani. 3 yasa kadar dikkatli olucaz dedi. Nasıl bakmam gerektiğini anlattı. Inşallah sizinki geçicidir.

sabah 7 de uyanmıştı. bu vakte kadar kesik kesik 2 saat uyudu ve su an saat 16.45
Benimki de öyle canım. Hiçbir şeye el süremiyom. Uykuya daldığında ben de uyuyayım biraz diyorum hemen uyanmaya çalışıyo. Vücudum cok yorgun benim de

Bir deneyeyim o zaman

Ben hastaneden cıkar cıkmaz evime doluştular. Zaten sezaryen olmuşum. Agrıdan kıpırdayamıyorum. Cocugu emzirmek istiyorum yürü başka odaya. Gelen gitmiyor hemen. Kendi ailemden bile soğumuştum. Ağlama krizlerim tutuyodu. Bebeğimi de kıskanıyodum sevdiklerinde. Gelmeleri azalınca kendime geldim. İnsanlar çok düşüncesiz gerçekten.

Canım patik kısımlarını bi terziye kestirsene. Öyle giydir rahat olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…