2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

S Seda987
Kanguru çok araştırıp aldım kargocu birazdan getirecekmiş. Sana tavsiyem bebek markaları almaman, ergonomik olmalı ve bel desteği olmalı. Kraft,Chicco gibi markalar ergonomik değil maalesef, bebeğe zararlı olabilir. 4 marka buldum alınabilir; neko ve boba çok pahalı geldi bana. 2. El almayı düşündüm 300-400. Yenileri 650’den başlıyor. Kullananlar çok memnun ama pahalı işte. Solomom diye bir marka var, ergonomik ve bel destekli modelleri var, fiyatı daha uygun. Tek başına çıkarıp takması biraz zormuş ama yapılmayacak bir şey değil, arkadaşlarım memnun, fena değil diyorlar.
Ben zoenka diye bir markanın air modelini aldım 318 liraya, indirimli. Tavsiye üzerine, çok yakın bir arkadaşım ısrarla bunu almamı tavsiye etti. Air aldım ki yazın kullanayım, önümüz yaz. Başka modelleri de var fiyatları da yüksek 750, 530, 380 gibi çeşitli fiyatlar gördüm. Tabiki en ucuzunu aldım. instagram sayfasından yazarsan hemen cevap veriyorlar, butik bir marka galiba. Yarın da kullanıp yazarım bel ağrısı olup olmadığını.

Kızlar bebişim emmiyor 2 gündür. Memeyle oynuyor, içine çekmiyor. Sağıp biberonla verdim , sütüm mü yetmiyor acaba dedim. Biberonla hemen içti.
Cuma günü biri eşime sormuş emiyor mu diye, emiyor deyince ne güzel biberondan sonra emmeye devam etmiş demiş. O günden beri emmiyor çocuk. Ben nazara inanırım, eşim ilk defa nazarı yaşadı. Şok oldu.
Şimdi emzirme yöntemleri bulmam lazım. Of ya

ayy nazara hiç inanmazdım önceden ama şu hamilelik ile başlayıp şu ana kadar gelen sürecimde anladım ki var böyle bişey

Poposuna nasıl yağ sürüyorsun?

Benim kızımda iki gün meme emmedi. Sonra farkettim ki ben bir gün emzirirken büyük kızımı yüksek sesle çağırdım o da korkmuştu. Sonra meme reddi yaptı. Memeye tekrar alıştırmak için dönen koltukta sakince konuşarak ve elini tutarak emzirdim. Şimdi şükür tekrar emiyor. Üzülme ve vazgeçme tekrar emecektir

İnş. Yeniden emmeye başlar. Uyurken emzirmeye çalışıyorum. Birazcık emiyor uyanana kadar. Karanlıkta deneyeceğim bir de.

ilk kızımda eşim de çok yapardı, sonra uğraş dur... bu bebişimde “kimseye Bilgi vermek zorunda değilsin, geçiştir” diye bir uyarı geçmeyi planlıyorum kendisine

Bu arada aldığın slingden memnun kalırsan yazar mısın

Eşim hamile fotoğrafımı paylaştı. Erken doğum riskinden hastaneye yattım. Bebek doğdu, 15 gün kadar sonra fotoğraf paylaştım. Saatlerce ciyak ciyak ağladı çocuk. Katılacak sandım. Korkudan sosyal medyaya tövbe ettim. Çok takılmazdım böyle şeylere ama ciddi ciddi inanmaya başladım Nazar fena ya. Büyüklere okutun üfletin. Memede oyalanırken memeyi sıksanız da tazyikli ağzına gelmesini sağlasanız yutmaya çalışırken emmeye başlamaz mı ki? Bir de meme reddi sayılır mı bilmiyorum ama meme reddi durumunda anneyle çıplak tentene temasın çok işe yaradığını okumuştum. Bilginiz olsun.

Şurada okumuşum, bulunca paylaşayım dedim

En nefret ettiğim soru emiyor mu? Mama veriyo musun, sütün var mı ? Emse nazar ediyolar emmese tüh tüh vah vah diyolar.

59 kiloyla o bedenler olmadimi. Ben simdi 60 s.black spade almayi planliyorum.suan giydigim.m
normalde de ince yapılı biriyimdir. Boyum 1.67 s beden olmayı bırak belimin yarısını zor kapladı. M yine olmadı. Blackspade nin s bedenini aldım içi kadifemsi gibi çok da memnun kaldım giydiğimde karnim dümdüz oluyor.

Daha önce burdan sormuştum. Biberon ve meme beraber nasıl alıyor diye . Meme reddi yaşamadınız mi diye. Arkadaşlar tecrübeli ve çok araştıran bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki uyku arası dışında biberonu kullanıyorsanız keisnlikle meme reddi yaşarsınız. Yaklaşık bir haftadır bu olayı araştırıyorum. Biberon kullanan arkadaşlara burdan onerim biberonu uykuda verin . Şu an meme reddi yaşamıyorsanız da bir süre sonra yaşayacaksınız. Inşallah yasamazsınız ama önleminizi alın çok zor bir durum. Canım sana da tavsiyem şudur ki kesinlikle bu sürede biberon verme seni tekrar edecektir ama ac kalmasına dayanamayıp bir kerede olsa biberonu verirsen daha büyük meme reddi yaşarsın. Zorlamadan memeyi ver istemezse onu sevmeye devam et. Iki geceyi atlatirsan eskisi gibi emmeye devam edecektir ama ac kaldi deyip dayanamayip biberon verirsen bi daha memeni almasi cok zor. Şimdiden kolay gelsin sana ve inşalalh emer

ben kizimda hem biberon verdim hemde emzirdim 2 yaşına kadar emdi çok şükür hiç meme reddi yaşamadım hattâ 8 aylık olunca biberonu bıraktı

Ben de inanmam ve takılmam nazara fazla ama dogumum o kadar zor oldu ama yürüyerek cıkmıştım bebek kucagımda eşim herkese söyledi bunu sor kısmını hiç söylemiyor tabi bebek sarılıktan yattı benim dikişler açıldıdaha anca oturuyorum 19.gündeyiz. insan bi acaba diyor yani bu psikolojiyle. Geçen de fotoğraf paylastım derdi yokken cocuk durmadı bitn gece agladı. Ay hep derdim herkes bize mi sey yapcak ben öyle yapmam paylaşırım diye simdi azıcık cekiniyorum. Allah korusun herkesin evladını nazarlardan sıkıntılardan

En nefret ettiğim soru emiyor mu? Mama veriyo musun, sütün var mı ? Emse nazar ediyolar emmese tüh tüh vah vah diyolar.
Ay aynen ya ne desem diye düşünüyorum. Bi de bin türlü tavsiye neler neler ya kola içince artar sütünü duydu bu kulaklar bi de yaş maya yicekmişşm hele ilk gün başım cok kalabalıktı allahım herkes mememi sıkıp emdirmeye çalıştı annem misafirle ilgilenmekten benle ilgilenemedi nasıl bi kabustu ya tam bir fiyasko. Keske kovsaydım herkesi zaten deli gidi acı cekiyorum orda... su anneleri bi salsalar nolur ya

Ilaclari duzenli kullanmak ise yaradi bizde biraz sanci yokkende veriyorum aksatmiyorum hic...

X xemax valla alamam alisveris detoxuna girdim. kendimi zor tutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…