Ooo babalardan dert yanmalar baslamis hemen geldim

bu arada bildirim gelmiyor kac sayfa olmus.. baska sacma seyler icin geliyor bu grup icin gelmiyor.
Bizim babamiz gece hayatta kalkmaz bebek icin bahanesi hazir. "Ben insan hayatiyla ugrasiyorum uykusuz kalamam.." neyse ok diyorum. Bi anlasma yaptik guya bakalim ne zaman uyacak. Ayda 1 bi cumartesi gece o bakicak.. bide hafta 1 falan aksamlari o bakicak ben disari cikicam. Onun disinda anne sutu konusunda allahtan bilincli ama meslekten o da yani.. "sutunu arttirmanin devamini saglamanin tek yolu emzirmek, emziremezsen sag kendini sarj etmen lazim gibi dusun" diyo. "Aralari acarsan sut uretimin yavaslar" diyo. Alt degistiriyor hastaneden beri hatta hastanede ben hic degistirmedim aksamlarida en bi kere o degistiriyor. Biberonla mamayi falan veriyor. Cok sancisi olursa gaz icin ugrasiyor arada kanguruyla dolasiyor ama tabi genelde aglamasiyla basa cikamayip veriyor hemen.
Ben simdiye kadar hic oyle 2 saat filan birakip uyuyamadim. Bide beraber vakit gecirmeye calisiyorum onunda etkisi var tabi