• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ohh süper altını da babası değiştirdi o zaman bende benımkıne bırakıyorum uyumak için ama ya gazı çıkmıyor dıye ya da kustu diye uyandırıyor cok ağlayınca da doymadı galıba dıye ve altı değişecekse muhakkak benı kaldırıyor yanı ben yıne kalkmış oluyorm😂en fazla 3 4 saat oda nadir zamanlarda 😣
Bebek eve gelir gelmez hepsini öğrettim. Alt değiştirme, gaz çıkarma, üstünü kirletirse kıyafetlerin yerini, hangi sıralamayla giydireceğini, dolaptaki süt nasıl hazırlanır... hevesli de, çabuk öğrendi. gece emzirmeye kalkıyordum ama artık biberon versin de kesintisiz uyuyayım.

Kızlar bebişim emmiyor 2 gündür. Memeyle oynuyor, içine çekmiyor. Sağıp biberonla verdim , sütüm mü yetmiyor acaba dedim. Biberonla hemen içti.
Cuma günü biri eşime sormuş emiyor mu diye, emiyor deyince ne güzel biberondan sonra emmeye devam etmiş demiş. O günden beri emmiyor çocuk. Ben nazara inanırım, eşim ilk defa nazarı yaşadı. Şok oldu.
Şimdi emzirme yöntemleri bulmam lazım. Of ya
Daha once de yazmistim. Size de söyleyeyim. Facebook ta emzirme akademisi diye grup var. Kurucusu emzirme danismani. Yardimci oluyor. Emzirme cesitlerini filan gösteriyor.

Ooo babalardan dert yanmalar baslamis hemen geldim 🤣😂 bu arada bildirim gelmiyor kac sayfa olmus.. baska sacma seyler icin geliyor bu grup icin gelmiyor.

Bizim babamiz gece hayatta kalkmaz bebek icin bahanesi hazir. "Ben insan hayatiyla ugrasiyorum uykusuz kalamam.." neyse ok diyorum. Bi anlasma yaptik guya bakalim ne zaman uyacak. Ayda 1 bi cumartesi gece o bakicak.. bide hafta 1 falan aksamlari o bakicak ben disari cikicam. Onun disinda anne sutu konusunda allahtan bilincli ama meslekten o da yani.. "sutunu arttirmanin devamini saglamanin tek yolu emzirmek, emziremezsen sag kendini sarj etmen lazim gibi dusun" diyo. "Aralari acarsan sut uretimin yavaslar" diyo. Alt degistiriyor hastaneden beri hatta hastanede ben hic degistirmedim aksamlarida en bi kere o degistiriyor. Biberonla mamayi falan veriyor. Cok sancisi olursa gaz icin ugrasiyor arada kanguruyla dolasiyor ama tabi genelde aglamasiyla basa cikamayip veriyor hemen.
Ben simdiye kadar hic oyle 2 saat filan birakip uyuyamadim. Bide beraber vakit gecirmeye calisiyorum onunda etkisi var tabi

20200115_092236.webp
20200115_092222.webp

Julietin yuzu boyle olmustu 3 gun kaka takibi yaptik fotosunu cekip doktoruna yolladim. Allerset damla ve mustelanin kremini verdi. Deterjani degistirdik. Yunlu giysileri yasakladi. Sicak oldugunda basliyor ozellikle.. bi kac gundur kangurunun icinde uyuyor terliyor yine basladi.

aynı durumdayız yarım saat bile benden başkasına veremiyorum ki dinleneyim çünkü meme ağzından çıktığı an bağırıyor benden başka kimse susturamıyor kafayı yemek üzereyim
aynı durumdayız yarım saat bile benden başkasına veremiyorum ki dinleneyim çünkü meme ağzından çıktığı an bağırıyor benden başka kimse susturamıyor kafayı yemek üzereyim
Sırtımın ağrısından ölüyorum. Kahvaltı yapmak için eşimin okuldan gelmesini bekliyorum öyle. Bir bardak çayı zor içiyorum. Emiyor altına yapıyor, altını değiştirdikten sonra geri beni istiyor. Bu huyunu nasıl değiştiririm bilmiyorum :(

Kızlar hep diycek oluyorum benim tavşanım hiç bana benzemiyor kulağından Tut burun göz kaş göz ten rengi hatta ayak yapısına kadar babası. İçimden çıktığını görmeseydim bu bebiş benim mi derdim, kocamın kopyası olmuş , huyları da ona çekerse yandık 😁😂😋 bu arada hala uyandırma sorunumuz devam ediyor ... arkadaşımla konuştum bırak 3-4 saat uyusun acıkınca ağlar diyor o öyle yapıyomuş saat falan kurmuyomuş
Ya benimki de benzemiyor hiç ama babaya da benzemiyo abime benziyor hiç böyle bi tip beklemiyodum cekik gözlü bi oğlan cocugu 😂 dogunca sok oldum hiç beklemediğim bi tip doğdu 😂. Canım sen de de alt grup uyuşmazlıgından sarılık vardı dimi normal de öyle yapabilirsin ama su an bizimkiler uyanmıyor 3saati geçirme sen sonra insan cok üzülüyor. Kaka yapması lazım bol bol biizmkiler aglamıyor yorgun düşüyolar cünkü normale dönsün kendini belli eder o zaman saat tutmazsın.Simdi kaçla taburcu oldu biz takipteyiz hala 10du en son 😢

benımkı 2 3 günde bir yapıyor kilo alımı gayet iyi zamanla azalacak zaten kirli bez sayısı kendını strese sokma doya doya emzir
Tamamdır cok teşekkür ederim canım 😍 sarılıktan emmiyodu bile simdi emdikce o kadar mutlu oluyorum ki her istediğinde veriyorum sıpa uyumak icin kullanıyo mama verince bile artık🥰

Bebek eve gelir gelmez hepsini öğrettim. Alt değiştirme, gaz çıkarma, üstünü kirletirse kıyafetlerin yerini, hangi sıralamayla giydireceğini, dolaptaki süt nasıl hazırlanır... hevesli de, çabuk öğrendi. gece emzirmeye kalkıyordum ama artık biberon versin de kesintisiz uyuyayım.
ne güzel bizimki bir alt değiştiremiyor bezını bıle köşesınden parmak ucuyla tutar😂😂 diğerleri👍

Kızlar benim oğlan memeyi emmeden uyumuyor. Karnı tok olduğu halde illa emerek uyumak istiyo. Ne dinlenebiliyorum ne ev işine bakabiliyorum 🤦🏻‍♀️
Alın benden de o kadar

Ya benimki de benzemiyor hiç ama babaya da benzemiyo abime benziyor hiç böyle bi tip beklemiyodum cekik gözlü bi oğlan cocugu 😂 dogunca sok oldum hiç beklemediğim bi tip doğdu 😂. Canım sen de de alt grup uyuşmazlıgından sarılık vardı dimi normal de öyle yapabilirsin ama su an bizimkiler uyanmıyor 3saati geçirme sen sonra insan cok üzülüyor. Kaka yapması lazım bol bol biizmkiler aglamıyor yorgun düşüyolar cünkü normale dönsün kendini belli eder o zaman saat tutmazsın.Simdi kaçla taburcu oldu biz takipteyiz hala 10du en son 😢
sarılık değeri 12 idi en son. Benim bebek de çekik gözlü kocam da çekik gözlü ☺️😂 bebğime bakıp bakıp Bi bebeğin hiçbi yeri mi anneye benzemez diyolsr ☺️ Bu sarılık riski ne zaman ortadan kalkacak acaba.

Benim kuzumun yüzü de böyle. Bacaklari filan da soyuluyor gibi. Kızımda da aynısi olmustu deterjani degistirince gecmisti. Boron kullanmistim katkisiz diye ama yine de oldu. Granul sabun aldik bugün. Bütün esyalarını tekrar yıkıyorum. 1 hafta kontrol edicem. Gecmezse alerji ici teste götürücem. Insallah gecer

Eklentiler

• 15808310882625428805311487104388.webp
    15808310882625428805311487104388.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 39
sarılık değeri 12 idi en son. Benim bebek de çekik gözlü kocam da çekik gözlü ☺😂 bebğime bakıp bakıp Bi bebeğin hiçbi yeri mi anneye benzemez diyolsr ☺ Bu sarılık riski ne zaman ortadan kalkacak acaba.
Geçicek inşallah birisi bu cok üzüldüğüm dönemlerde bu uyuşmazlıktan 40gün sürüyo demişti ben bi saat buna agladım ama gidip gelmekten bahsediyodu heralde yine kontrol var 11inde bizim inşallah düşmüş olur. Ama uyandırıp ver kuzum mama ben seninle aynı yoldan geçtim çünkü üzülme de geçici bişey atlatılması allah beterinden saklasın 🙏🏻

Hanımlae bebişleerin yüzü hep deterjandan mı oldu öyle çok çok geçmiş olsun hepinize ne kullanıyorsunuz deterjan ben baby me kullanıyorm hem deterjan hem yumuşatıcı cok şükür birşey olmadı bende unı baby şampuan kullanıyorm şampuandan mı bilmiyorm ama mert in başında kepek gibi görünen döküntüler oluyor aman dikkat edin minnoş kuzular kıyamam😞

Hanımlae bebişleerin yüzü hep deterjandan mı oldu öyle çok çok geçmiş olsun hepinize ne kullanıyorsunuz deterjan ben baby me kullanıyorm hem deterjan hem yumuşatıcı cok şükür birşey olmadı bende unı baby şampuan kullanıyorm şampuandan mı bilmiyorm ama mert in başında kepek gibi görünen döküntüler oluyor aman dikkat edin minnoş kuzular kıyamam😞
Galiba ona Konak deniyor. Şampuandan değil, annenin hormonlarından oluyor diye biliyorum.

Ooo babalardan dert yanmalar baslamis hemen geldim 🤣😂 bu arada bildirim gelmiyor kac sayfa olmus.. baska sacma seyler icin geliyor bu grup icin gelmiyor.

Bizim babamiz gece hayatta kalkmaz bebek icin bahanesi hazir. "Ben insan hayatiyla ugrasiyorum uykusuz kalamam.." neyse ok diyorum. Bi anlasma yaptik guya bakalim ne zaman uyacak. Ayda 1 bi cumartesi gece o bakicak.. bide hafta 1 falan aksamlari o bakicak ben disari cikicam. Onun disinda anne sutu konusunda allahtan bilincli ama meslekten o da yani.. "sutunu arttirmanin devamini saglamanin tek yolu emzirmek, emziremezsen sag kendini sarj etmen lazim gibi dusun" diyo. "Aralari acarsan sut uretimin yavaslar" diyo. Alt degistiriyor hastaneden beri hatta hastanede ben hic degistirmedim aksamlarida en bi kere o degistiriyor. Biberonla mamayi falan veriyor. Cok sancisi olursa gaz icin ugrasiyor arada kanguruyla dolasiyor ama tabi genelde aglamasiyla basa cikamayip veriyor hemen.
Ben simdiye kadar hic oyle 2 saat filan birakip uyuyamadim. Bide beraber vakit gecirmeye calisiyorum onunda etkisi var tabi
Gece kalmasın tabi ama anlaşmaya göre bırak juliet’i ona. Çıkmasan bile uyu. Ben bebeği bırakıp çıkıyorum, bi dolaşıp çay kahve içip markete uğrayıp dönüyorum. O bile iyi geliyor. Anlaşmaya uymaya zorla. Bir de annenin ilk zamanlar bebekten birkaç saat bile ayrılması zor diyorlar. Ben bırakıp kaçma peşindeyim. Bunu yap arkadaşım, iyi gelecek. Hem de baba şimdiden alışsın bebek arada ona kitlenecek😂

Back
X