Üşütmüş olabileceğini düşünüyorum ya da mantar gibi bir şey olmuştur.Bebişinle ilgili olduğunu düşünmüyorum.İhmal etme ama en kısa zamanda doktoruna danış.Kızlar 3 4 gündür vajinamda bir yanma var. Ama bu idrar yaparken hissedilen yanma gibi bir şey değil temizlerken hissediyorum tahriş gibi düşünün. Onun dışında bir belirti yok koku, parça vs. Enfeksiyon olabilir mi acaba yoksa hamileliğe özgü bir şey mi sizde de oldu mu böyle bir durum?

Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem
 Ben çözemedim henüz Çarşamba kontrolüm var ama söyler mi bilmem 

genital cikintisi + isaretinin hemen uzerindeki cikinti ise sanki kiz gibi. Paralel gidiyor yukari egimli degil.
 genital cikintisi + isaretinin hemen uzerindeki cikinti ise sanki kiz gibi. Paralel gidiyor yukari egimli degil. cinsiyet icin az gec gidiyim belki ogrenirim diye sabretmeye calisiyorum
 cinsiyet icin az gec gidiyim belki ogrenirim diye sabretmeye calisiyorum sonucta senin cocugunsa onun da yegeni. Guler yuzun cozemeyecegi bir sey yok. Sen somurtursan istenmedigini dusunur “ay hakli sonucta” demez. Esin de sana bilenir. Hakliyken haksiz duruma dusersin
 sonucta senin cocugunsa onun da yegeni. Guler yuzun cozemeyecegi bir sey yok. Sen somurtursan istenmedigini dusunur “ay hakli sonucta” demez. Esin de sana bilenir. Hakliyken haksiz duruma dusersin  

.Siz kaç haftalık oldunuz doktor kontrolünüz ne zaman
.Siz kaç haftalık oldunuz doktor kontrolünüz ne zaman  

ama mantar değildir heralde o bir kere gelmişti başıma daha da acılı bir şeydi. Belki enfeksiyon başlangıcı olabilir bir iki gün daha takip edicem daha da kötüye giderse gideceğim doktora.
 ama mantar değildir heralde o bir kere gelmişti başıma daha da acılı bir şeydi. Belki enfeksiyon başlangıcı olabilir bir iki gün daha takip edicem daha da kötüye giderse gideceğim doktora.