Geçen sene ameliyat olmuştum, o zaman bulamamıştım, mecbur kolları dantelli bir gecelik almıştım dünya paraya. İyi ki bi gecelik almışım, hastanede çok rahat ettim ama Bir daha da asla giymedim tabi. Parasını çıkarması için bu sene doğum yapan herkese verdim, 6 kişi kullandı. İçim rahatladı. Şimdi çok daha ucuza, sade, dantelsiz evde de giyebileceğim pijama ve gecelik aldım. Çok salaş da değil, şık sayılır. Bence sorun lohusa geceliği üreten firmalarda, illa bir fırfır, illa bi dantel koyuyorlar.
Balonlu süslemeler bana da abartılı geliyor. Sevimli, beğeniyorum da ama uğraşamam öyle şeylerle. Benim için abartılı. Kapı süsü bile zor geliyor. Onu da aileden birileri halleder inş. Yoksa benim kapı boş kalır

bebek kıyafetlerini bile beyaz aldım hep

sadeliği biraz abartmış olabilirim.
Allah nasip ederse hastanede ikram olacak sadece, görümceler ablalar kurabiye filan yapar. Çikolata ve Magnet gibi şeyler yaptıracağım, Kanserli çocuklar umut vakfı diye bir vakıf var, Vakfın online satış marketi var, oraya yaptıracağım inş. Bir hayrım dokunsun o yavrucaklara da. Doğduktan sonra da TEMA’ya fidan bağışı yapacağım Allah nasip ederse.