• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha hediyelik işine hiç giremedim hastane çantamı bile hazırlayamıyorum dolaba bağlıyım . Kıyafet yıkama ütülemeler başlamadı o yüzden. sürekli evde Bi sıkıntı çıkıyo dolap kusurlu geldi yerleşemiyorum odada herşey atıl vaziyette. Kombi bozuk evde usta çağırıyoruz kombiyi daha da bozup geri gidiyor geri zekalı. Evimi 2 gecede 5 defa su bastı halım ıpıslak Bi yandan çalışıyorum Bi yandan su tahliye et. Rezilliklere oynuyorum işten anlamaz kombiciler canıma Tak etti . Kiradayız ev sahibi uyuzun Teki 10 yıllık bozuk kombisini değiştirmiyor pinti. Bunalımlara girdim herşey muhalefet

Kombi isi normal ustayla halledilmiyor valla kendi teknio servisinden gelmeleri lazim hem garantide veriyolar. Gecen bende cagirdim bakar bakmaz anladilar valla 750 tl cik sıkısmis.
Valla sizler cok sey almissiniz ben o kadar cok sey almadim. Kardesimde 3 cocuk var aldiklarima fazla bile diyor. Bir 10 lu iki 5 li takim koydum cantama bide yedek olabilecek ic tulumlar koydum. 3 6 aylik esyalarim sayili ama onlari cikip dolasirken begendikce alirim yada internetten falan. Kis olucak diye ev icin kalin seylere girmedim hic nasil alistirirsan oyle gider.. cok ust uste giydirmeyi dusunmuyorum uzun kollunun uzerine yelek falan. Ben mesela 10 tane agiz silme mendili aldim sadece ;)

Kombi isi normal ustayla halledilmiyor valla kendi teknio servisinden gelmeleri lazim hem garantide veriyolar. Gecen bende cagirdim bakar bakmaz anladilar valla 750 tl cik sıkısmis.
Valla sizler cok sey almissiniz ben o kadar cok sey almadim. Kardesimde 3 cocuk var aldiklarima fazla bile diyor. Bir 10 lu iki 5 li takim koydum cantama bide yedek olabilecek ic tulumlar koydum. 3 6 aylik esyalarim sayili ama onlari cikip dolasirken begendikce alirim yada internetten falan. Kis olucak diye ev icin kalin seylere girmedim hic nasil alistirirsan oyle gider.. cok ust uste giydirmeyi dusunmuyorum uzun kollunun uzerine yelek falan. Ben mesela 10 tane agiz silme mendili aldim sadece :KK66:
60 tane banada fazla geldi acaba ben mi az aldm dedim bnm de 12 tane mendilim var duusnmedm degil bi😊

Kızlar yıkayıp ütüleyenler varsa cicileriniZİn atın fotosunu gözümüz gönlümüz açılsın 😁🤣😂😘😇
Biraz karışık duruyor tam düzen getirmedim ama bizde son durum bu hepsini yıkayıp utuledim daha alincaklar var

Eklentiler

• IMG_20191116_164827.webp
    IMG_20191116_164827.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 120
Benim kızın birtakım eşyaları Allah kullandırmayı nasip eder inşallah 🤲🤲 İsime karar verince hediyelik ve kapı süsü yaptıracağım inşallah.😍

Eklentiler

• F0D7C362-2508-48CF-AFAC-120C7B2B2D48.webp
    F0D7C362-2508-48CF-AFAC-120C7B2B2D48.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 120
  • 8E8790E5-AFC1-4FC1-8237-DA836D38571D.webp
    8E8790E5-AFC1-4FC1-8237-DA836D38571D.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 96
  • 1F92AD32-DE8D-4284-9DCD-DB23EB525F6B.webp
    1F92AD32-DE8D-4284-9DCD-DB23EB525F6B.webp
    26 KB · Görüntüleme: 93
  • 1EA09867-B414-4EFC-BFB2-1748BD52BF91.webp
    1EA09867-B414-4EFC-BFB2-1748BD52BF91.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 100
neden erken Doğum riskin var canım . Vaktini beklesin inşallah minnaklarımız . Ben de bu hafta kontrol vardı gidemedim iş çok yoğundu araya Başka işler girdi
Rahim ağzı kısalığı vardı canım 22 haftada rahim ağzına dikiş atıldı dr istırahat edeceksin dedi cok şükür 30. Haftaya geldık 1 buçuk aydır raporluyum 32 ye kadarda raporluyum sonrada gidip doğum iznine çıkıcam inşallah

Yan gelip yatarak 😄isim muhabbetlerinize çok güldüm ama bizde isim seçerken amca,dede yan yana getirdik söylerken nasıl oluyo diye 😄

Kızlar uzun kollu çıtçıtlı badilerden kaç tane aldınız 🤔 alt üst takım ve tulum yeteri kadar almışımda,aldığım çıtçıtlı badi az gibi geldi bana kaç tane yeterli olur ki 🤔 ilk günler kakasını çok yapıcak sızma vs olur o ihtimalide düşünmek lazım.2.çocuk ama aradan fazla zaman geçince sil baştan başlamış oluyosun 😄
valla hiç uzun kollu çıtcitlilardan almadim onların üstüne pijama tulum falan giyince çok fazla oluyor sanki..2tane 0 3aylik 4tane de 3 6aylik aldım.. 0 3 aylık fazla giyilmiyor 40ı çıkınca 3aylik şeylere geçebilmiştim geçen sefer.. hatta bebeğin kilosuna göre bazı arkadaşlar iki üç hafta tek giydirebilmisti hastane çıkışlarını

20191116_170858.webp
20191116_170920.webp

Bizim baya az esyamiz sizlere gore ama brn zamani geldikce almak istiyorum yoksa birikicek... cekmece ici duzenleyicilieri cogalticam . Simdi gordugunuz bi tanesinde badiler var digerinde tulumlar. Dolabin icinde ama kucagi oyun halisi ivir zivir var oraya bisey koymuyorum simdilik kiyafet... sepet yatagim var yan yatagim var carsambada buyuyen yatak gelicek o zaman odayi duzenlerim baya

60 tane banada fazla geldi acaba ben mi az aldm dedim bnm de 12 tane mendilim var duusnmedm degil bi😊
kız fazla tabi hamileliğimin ilk 3 ayda annelerin tavsiyesieüzerrine almıştım bi anne günde 8 tane kirleniyo demişti youtube da blog video falan oralardan izleyip Bi heyecanla almışım alma işini bayağı abartmışım 😁🤗😂

Eki Görüntüle 2555145 Eki Görüntüle 2555146

Bizim baya az esyamiz sizlere gore ama brn zamani geldikce almak istiyorum yoksa birikicek... cekmece ici duzenleyicilieri cogalticam . Simdi gordugunuz bi tanesinde badiler var digerinde tulumlar. Dolabin icinde ama kucagi oyun halisi ivir zivir var oraya bisey koymuyorum simdilik kiyafet... sepet yatagim var yan yatagim var carsambada buyuyen yatak gelicek o zaman odayi duzenlerim baya
Ay çekmece için çok güzel

Çekmece içi düzenleyici nasıl merden satın alayım tavsiyesi olan. Ben daha organizer alamadım seçenek çok beğenemedim

Çekmece içi düzenleyici nasıl merden satın alayım tavsiyesi olan. Ben daha organizer alamadım seçenek çok beğenemedim
Instagram'da var aslında tanesi 15liradan satılıyor bende güvenip alamadım. Güvenilir yer varsa almayı düşünüyorum bende özellikle zıbın, pijama çoraplar için

Instagram'da var aslında tanesi 15liradan satılıyor bende güvenip alamadım. Güvenilir yer varsa almayı düşünüyorum bende özellikle zıbın, pijama çoraplar için
Bn n11 den falan bakiyorm ama kararszm bende suan oda yapmycagm icin kendi odamizda dolabin bi tarafini ayirdik minik adama ama nasil duzenlycm yerlestrcem onu dusunuyorm😶

Eki Görüntüle 2555145 Eki Görüntüle 2555146

Çok sey gerek yok zaten bana da hep tanidiklardan geldi temiz giysiler , bende eksikleri tamamliyorum. Rabbimin izniyle kullanacağız inşallah 🤲

Back
X