• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bol bol balık ye muz tüket taze meyveleri bol tüket Bebekk hemencecik geliişsin inşallah yoğurt tüket . Kaliteli protein alman için de hayvansal kaynaklı gıdalar et tüketmen şart. Yumurtayı günde 2 Tane tüket. Allahın izniyle gelişimiehızlansın. Bence 5 günlük gerilik hiçbir problem teşkil etmez ❤😊😘🤗
bende 31+5 de gittiğimde 1650gramdı sma doktorum sıkıntı yapma önemli değil bu rakamlar cok bebek 3kg civarı doğar dedi ekstra bişey de yapmıyorum ama bende ayrıntılılı sağ intrauterin damarda direnç gözlenmisti belki sebebi belli diye öyle hareket ediyordur. 🤷‍♀️ Ama sıkmayın bence bunun icin canınınızı protein ağırlıklı beslenin kalsiyumu ihmal etmeyin
Bence cok dert etme canim , benim ikinci kizimda 32 haftalikken 1 kilo 720 gr di. 3 kilo 620 gram dogdu. Bence sagligi iyiyse bosuna strese sokma kendini . :)
canım bol bol balık ye muz tüket taze meyveleri bol tüket Bebekk hemencecik geliişsin inşallah yoğurt tüket . Kaliteli protein alman için de hayvansal kaynaklı gıdalar et tüketmen şart. Yumurtayı günde 2 Tane tüket. Allahın izniyle gelişimiehızlansın. Bence 5 günlük gerilik hiçbir problem teşkil etmez ❤😊😘🤗 moralini yüksek yüksek tut sol tarafına yat bebecik serpilsin

Cvp verdiğiniz için çok tşk ederim.inşallah hepimizin bebeği saglıklıve zamanında doğar. Tavsiyelerinize uyacam inş Protein ağırlıklı beslemem gerekiyormus 2 hafta sonra randevum var inş düzelmiş olur🙏

Canım şimdi kuruysa nemlendir tabi ama bebek emerken normal nemlendirici olmaz bebege zarar veririsn lansinoh falan olmalı..onu sürdükten sonra temizleyip emzirmeme gerek yok direk emzirebilirsin.. valla hemşire kesip atmış ama o çatlak ağrısı öyle böyle bisey değil insani emzirkrken soğutur yani kan bile gelir bazen o yüzden emzirdikten sonra kurulamak lazım çatlarsa krem sürmen lazım mecburen..
Yalniz benim bi arkadaşta kanada da doğum yaptı hemsireler ona krem sürdürmemişler anne sütü sür demişler gerçekten işe yaradı bende de..
İlk sağdığımda hastane odası karanlıktı, çok acıyordu ama baktım süt geliyor, sevindim. Dayandım, 15 ml oldu, tamam dedim yeter. Işığı bi açtım biberonun içi pespembe. Birkaç damla süte epey kan karışmış. Ne biçim acımıştı. Krem veya anne sütü, ayva çekirdeğini de jel yapıp sürebilirmişsiniz dedi arkadaşlar. Bir şekilde meme ucunu nemli tutmak lazım. Bugün 12. Gün, hala o kremi bulanlara duacıyım.

Evet aslında olayın bir de bu yönü var yenisini büyük kızıma alırsam aslında kıskanacak birsey olmaz hoş olur 👍🏻 bi karar versem süper olacak
Ben öyle yaptim canim ogluma montessori yataklardan aldim gardrop sifonyeri vardı zaten...onun park yatağıni da bebişim için kendi yatak odamızda hazırladım yaza kadar bizimle aynı odada yatsın

Nerdesin ki Ankara’ya sevk ediyorlar canım ben Ankara’dayım hangi hastaneye sevk ediyorlar ben etlik Zübeyde Hanımda kontrollerimi oluyorum.

Biz normalde Çankırı dayız ama burada ne kuvoz var ne de düzgün bi hastane ilk kızımda tansiyon takibi ve protein bulunca apar topar Zekai Tahir e göndermişlerdi, onlarda ileri derecede preeklampsi doğum gerekiyor dediler hiç bi ağrı sancı açılma yoktu normal doğum dediler düşün oradan nasıl kaçtım bilmiyorum Zübeyde Hanım a gittik bu gibi durumlarda özel hastanelerde kabul etmiyor orada da aynı teşhisle acil sezeryana aldılar çok şükür normal doğurtmaya çalışmadılar o yüzden memnunum Zübeyde Hanım dan en önemlisi kızımda kuvözde 52 gün kaldı sıkıntı yaşamadık ufak tefek şeyler dışında, ara ara riskli gebelik 1 e gidiyorum. Hatta yarına randevum var bakalım olumsuz birsey çıkmaz inşallah

Ayy kaşınan arkadaşlar çok üzüldüm. Allah tez elden sidra versin kaşıntılarınız birden kesilsin inşallah. Uyuyamayalar da çok. Size de tatlı uykular versin rabbim. Çok şükür benim sadece hareketlerim kısıtlandı iyiyim yoksa. Bi de 2 gündür daha aşağıya indi bebek. Mide yanmam azaldı sanki.

Ama su tatil beni mahvetti. Oğlum daha iyi de kız sıkıntıdan bana sariyo. Ofkelendiriyo sonra da olay ' beni sevmiyosun ' a geliyo. Psikolojik olarak çökertti beni. Ne lüzumsuz tatilmis arkadaş!

Aslında olmazmış. Çok bilgim yok, benim de tansiyon sorunum gebelikte başladı ama çok çok ciddi yükselmedikçe belirti vermeyebilr diye biliyorum, ama gebelikte sürekli 13-9 olması, hatta sürekli 9-6 iken birden 12-8 olması bile risk. O nedenle damarlar dirençli olmasa da her hamile ölçmeli, basit bişey sonuçta :)
Ben kendimi gayet iyi hissederken 14-9 ölçtüm, hiçbi farklılık yoktu.
Yaa doğru cok haklısın cok teşekkür ederimm ☺️🥰 daha dikkatli olayım nolur nolmaz

İlk sağdığımda hastane odası karanlıktı, çok acıyordu ama baktım süt geliyor, sevindim. Dayandım, 15 ml oldu, tamam dedim yeter. Işığı bi açtım biberonun içi pespembe. Birkaç damla süte epey kan karışmış. Ne biçim acımıştı. Krem veya anne sütü, ayva çekirdeğini de jel yapıp sürebilirmişsiniz dedi arkadaşlar. Bir şekilde meme ucunu nemli tutmak lazım. Bugün 12. Gün, hala o kremi bulanlara duacıyım.

Bebeğin durumu nasıl. Var mı bir değişiklik?

Teşekkür ederim canım.
Benim kızın yatağı da newjoydan büyüyen yatak. Geçen babası Caploonba markasında bir yatak gördü montessori yatağa benziyor, onu görünce kıza yeni yatak alıp, bebek büyünce kızın büyüyen yatağını mı kullansa dedi :KK70:
Biz de aynı karmaşayı yaşıyoruz aslında:KK70:
Bense kızımın büyüyen yatağı satıp ikisine de montessori yatak alma taraftarıyım.
Ben öyle yaptim canim ogluma montessori yataklardan aldim gardrop sifonyeri vardı zaten...onun park yatağıni da bebişim için kendi yatak odamızda hazırladım yaza kadar bizimle aynı odada yatsın

Montessori yatak almayı düşünmemiştim onlara da bakayım bakalım ranza tipli montessori olmaz herhalde değil mi bizim yatağımız çok romantik Gül işlemesi vs var dolap ve şifonyer tam takım ama mecbur bozacak gibiyim bu durumda çok süre de yok Aralık ayında en geç halletmem lazım zaten sürekli doğuracakmışım gibi hissediyorum yetişmesi gereken bir sürü işimiz var

meme ucu çatlak kremi hangi markayı almalıyız ? ebeler doğuma yakın kullanmaya başlayın dediler

Of off acısı dayanilmazdir yaa bilmezmiyim.. ilk bebe de emzirmeyi bilmiyorum bebe de erken doğdu ağzına tam alamıyor falan nasıl mahvoldu ya bi gecede memeler.. emzirmekten korkar oldum agliycaktim nerdeyse ama gerçekten o kremden Allah razı olsun yaa emzirmezdim birakiyodum nerdeyse

Bebeğin durumu nasıl. Var mı bir değişiklik?
İyiye gidiyor, solunum cihazından çıkardılar, çok yorulursa bağlıyorlar azıcık. Düzenli kilo almaya da başladı, bugün normal Doğum kilosuna ulaştı. Şükürler olsun. Kalbinde bi sorun var, ilaçla hallolmasını istiyoruz, hala düzelmedi, 2. Kez ilaç tedavisi deniyorlar. İnş sonuç alırız, yoksa operasyon diyorlar. Tek derdim bu şu an. Emmeyi öğrendi ama yutmayı hala öğrenemedi şapşik😻 yutmayı da öğrenirse biberonla beslemeye geçeceğiz. Göğsüme yatırdığımda süt kokusunu alıyor ve aranmaya başlıyor😻 yutmayı bilse emecek sıpa.

Montessori yatak almayı düşünmemiştim onlara da bakayım bakalım ranza tipli montessori olmaz herhalde değil mi bizim yatağımız çok romantik Gül işlemesi vs var dolap ve şifonyer tam takım ama mecbur bozacak gibiyim bu durumda çok süre de yok Aralık ayında en geç halletmem lazım zaten sürekli doğuracakmışım gibi hissediyorum yetişmesi gereken bir sürü işimiz var
Montessori genelde yer yatağı oluyor canım ranza sanmıyorum.. dolap şifonyer önceden almıştım dümdüz beyaz bisey şimdide çatılı yataklardan aldim ig de çok var.. takım gibi oldu.. bebem için park yatak daha iyi istediğim yere götürürüm rahat ederim ama seneye kışın aynı montessoriden ona da alırım inşallah direk büyük yatakta yatsın rahat rahat

İyiye gidiyor, solunum cihazından çıkardılar, çok yorulursa bağlıyorlar azıcık. Düzenli kilo almaya da başladı, bugün normal Doğum kilosuna ulaştı. Şükürler olsun. Kalbinde bi sorun var, ilaçla hallolmasını istiyoruz, hala düzelmedi, 2. Kez ilaç tedavisi deniyorlar. İnş sonuç alırız, yoksa operasyon diyorlar. Tek derdim bu şu an. Emmeyi öğrendi ama yutmayı hala öğrenemedi şapşik😻 yutmayı da öğrenirse biberonla beslemeye geçeceğiz. Göğsüme yatırdığımda süt kokusunu alıyor ve aranmaya başlıyor😻 yutmayı bilse emecek sıpa.

Oy kuzucuk yaa. Çok sevindim iyiye gidiyor ne guzel. Gör bak annesi kalpteki sorun da kisa zamanda gececek inşallah

15741949713218463341010621103936.webp

ben bunu kullandım cok memnun kaldim

Evet fiyati uygun gelmis olabilir. Resmini gonderdi mi peki ? Olsun alsin bari dagitirsin hastanede yanina gelen cok olur senin :)

Evet butun personeli agirliycaz orasi kesin. Foto yolladi kalp seklinde pembe parlak kagida sarili.uzerine pembe cicek yapistirmislar. Haftaya kontrolum var doktorun hemen orda.cok.sevdigim bi pastane var ceviz agaci diye anadolu yakasinda olan arkadaslar bilir. Oraya bi bakicam fiyatlara falan

yaaa kıyamam çok tatlı😍 ne guzel olumlu şeyler olmuş inşallah kalbındeki sıkıntı operasyona gerek kalmadan geçer🙏rabbim şifa versin

Back
X