• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhabalar ara ara katılıyorum size ama genelde okuyorum yazdıklarınızı. Biraz evvel idrarımı yaptıktan sonra alt pijamamı çekerken birden su mu artık yoksa sıkışan idrar mı ne o geldi battım resmen. Acaba suyum mu geldi yoksa idrar mıydı?
Ben tansiyondan dolayı acile gittiğimde bir başka hamile geldi senin dediğin gibi idrarını yaptıktan sonra su gelmiş ve doktor sordu emin misin su muydu dedi o da evet idrarım bitmişti dedi nst ye filan bağladılar muayene ettiler ama bir şey çıkmamıştı kızda.Bir doktora görünmende fayda var.Bazılarının suyu sanırım birden boşalmıyor azar azar suyu gelen de var.

Kızlar merhabalar ara ara katılıyorum size ama genelde okuyorum yazdıklarınızı. Biraz evvel idrarımı yaptıktan sonra alt pijamamı çekerken birden su mu artık yoksa sıkışan idrar mı ne o geldi battım resmen. Acaba suyum mu geldi yoksa idrar mıydı?
Eczanede satılan pedler yada stripler var gelen suyun idrar mı amniyos mu olduğu anlsşılıyor yakınsa eczane alıp bakın ihmal etmeyin

Yarın doktora gidicem bi muayene yapsın bi içim rahatlasın. Eğer akşam kötüleşirsem yada yine gelirse acile giderim. Pijama fln hep battı hiç böyle olmazdı. İnş idrardır ya şuan çok erken 😔 acaba sancı fln oluyor mu su gelince ben şuan çok iyi hissediyorum kendimi

Yarın doktora gidicem bi muayene yapsın bi içim rahatlasın. Eğer akşam kötüleşirsem yada yine gelirse acile giderim. Pijama fln hep battı hiç böyle olmazdı. İnş idrardır ya şuan çok erken 😔 acaba sancı fln oluyor mu su gelince ben şuan çok iyi hissediyorum kendimi
İnşallah su değildir canım dediğin gibi idrardır.benim ilk doğumumda su gelmeden öncesinde sancım olmuştu sonra suyum gelmişti ben idrarımı tutamadığımı düşünmüştüm.sancımda çok hafifti doğumun başladığını düşünememiştim.keşke bi gitseydin için rahat ederdi

İnşallah su değildir canım dediğin gibi idrardır.benim ilk doğumumda su gelmeden öncesinde sancım olmuştu sonra suyum gelmişti ben idrarımı tutamadığımı düşünmüştüm.sancımda çok hafifti doğumun başladığını düşünememiştim.keşke bi gitseydin için rahat ederdi
Aradım doktorumu yarın gel dedi ağrım fln olmadığı için erkenden gel bakalım dedi. Su olsa bi sancı fln olurdu diyorum kendi kendimi teselli ediyorum. İnş değildir. Allah herkese zamanında Doğumu nasip etsin 🙏 çok amin 🙏

Kızlar mrblar bende dün doktora muayeneye gittim boy 42cm kilo 1650 gr dedi kilosunu az buldu bebegin gelişimi 5 gün kadar geride dedi bebeğin gelişimi normale dönmesi için özel bi şeyler yapılıyor mu başına böyle bi şey gelen varsa yardımcı olabilir mi dünden beri içim içimi yiyor

Kızlar mrblar bende dün doktora muayeneye gittim boy 42cm kilo 1650 gr dedi kilosunu az buldu bebegin gelişimi 5 gün kadar geride dedi bebeğin gelişimi normale dönmesi için özel bi şeyler yapılıyor mu başına böyle bi şey gelen varsa yardımcı olabilir mi dünden beri içim içimi yiyor

bende 31+5 de gittiğimde 1650gramdı sma doktorum sıkıntı yapma önemli değil bu rakamlar cok bebek 3kg civarı doğar dedi ekstra bişey de yapmıyorum ama bende ayrıntılılı sağ intrauterin damarda direnç gözlenmisti belki sebebi belli diye öyle hareket ediyordur. 🤷‍♀️ Ama sıkmayın bence bunun icin canınınızı protein ağırlıklı beslenin kalsiyumu ihmal etmeyin

Bence cok dert etme canim , benim ikinci kizimda 32 haftalikken 1 kilo 720 gr di. 3 kilo 620 gram dogdu. Bence sagligi iyiyse bosuna strese sokma kendini . :)

Ya bi disari ciktim yurudum yine.kendini soktu bi yere kaburgamin altina nefes alamiyorum bicak sapliyolar sanki.. resmen yurume otur oturdugun yerde diyo :KK66:
Benimde öyle oluyor bide kasılması oluyor ki o anda hepten kitleniyorum artık büyüdü kemiklendiler maşallah hareketleri de baya sertleşti hayırlısı ile bi dogsalar🤭🤰

Ya bi disari ciktim yurudum yine.kendini soktu bi yere kaburgamin altina nefes alamiyorum bicak sapliyolar sanki.. resmen yurume otur oturdugun yerde diyo :KK66:
Yaa benim de yürürken sıkıntı yok ama gelip uzanınca çatı kısmı mı desem ağrı saplanıyo geri kalkamıyorum 😢

Ay ben acillere kadar gidiyorum kendi kendine düştüğü için midir nedir hiç müdahale etmediler hap filan da vermediler anlamadım yani önlem amaçlı ilaç vermeleri lazım bence bana
Sürekli yüksek seyretmesi tehdit sayılıyor, senin çıkıp hemen iniyosa yediklerinden ya da stresten diyip önemsememiş olabilirler. Bugünki ölçümlerin nasıl?
Benim iki damarım da dirençliydi sağdaki normale döndü.30.haftada tansiyon aniden yükseldi. İlaçtan sonra şimdilik düzelmiş gibi duruyor.
Sabah 12/8 akşam 11/7 çıktı.

Sürekli yüksek seyretmesi tehdit sayılıyor, senin çıkıp hemen iniyosa yediklerinden ya da stresten diyip önemsememiş olabilirler. Bugünki ölçümlerin nasıl?
Benim iki damarım da dirençliydi sağdaki normale döndü.30.haftada tansiyon aniden yükseldi. İlaçtan sonra şimdilik düzelmiş gibi duruyor.
Sabah 12/8 akşam 11/7 çıktı.
Benim de tek damarda direnç var ama düzenli tansiyonu takibi yapmıyorum yapmalı mıyım acaba ama baktıgımda da hep 9/6 falan cıkıyor

Back
X